Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

Onların ki ama düpedüz hırsızlık

Bu daha beter , konu sahibi garip gelmişti bana oysaki

Yaa evet yazmayı unutmuşum gerçekten bir ara onu da yapıyordum. Şeker atmıyorum ama atsaydım su kadar atardım diye alıp eve getirmişliğim çoktur
Biri daha yazmış bu bildiğin tlc aşırı pintiler fragmanı gibi
İdrarını kaba yapıp sifonu çektiğinde giden Sudan tasarruf eden amca, çık aklımdan

Durumu olmayan öğrenciler affetsin , zaten çok ucuza yeniliyor okulda.

Yarısını yiyeceksiniz , yarım porsiyon isteyin.

Hoş bir durum değil.

Yalnız kalan yemekleri bende dökmüyorum, bırakana koyup dağa taşa bırakıyorum et ve makarna türüyse.

Bu bir negatif bilinc durumu. Cok detaya girmiyim, yuksek olasilikla o eve gelenler oldugu gibi çöpe gidiyor, uzerine bir de kavanoz bulaşığı cikiyor. Bunun psikolojik bir alt yapisi var, para verdim hakkim evde cope atacak olsam da ben atmaliyim vs.. yani yogurt kaplarini dondurma kaplarini biriktirmek de boyle. Ultra zengin de olabilir bunu yapan eger bilincaltinda kitlik varsa toplayicilik yapabilir. Yemek degil de baska seyi gerekli gereksiz bakmadan alip odalara yigabilir. Bizim ya da baskalarinin ne dusuneceginden ziyade siz bunu neden yapiyorsunuz bunu arastirin. Cevabi saglam bir psikolog ya da terapistte bulacaksiniz eminim. İhmal etmeyin bunlar cocukluktan getirilen kaliplardan kaynakli da olabiliyor.

Onların ki ama düpedüz hırsızlık
aynen öyle arkadaşım, yolda buldukları mandala düğmeye kadar toplarlar, çok kepazeler. Ama lafa geldi mi çok elitler, seni beni beğenmezler, en tiksindiğim aile tipine gelin geldim. Çok şükür eşim öyle değil, benim için boşanma sebebidir bu.

Derdiniz israf değil, israf olsa az ister yada yemediğimiz şeyleri istemezdiniz.

Baklava yemiyorsaniz almayın, pilavı az alın.
Eve getirdiginiz çöp oluyordur, kim bütün gün çantada gezmiş pilavı yer? Yada ev yemeği varken dışarıdan geleni tercih eder?

Bu arada çocuk esirgemede büyüyüp şuanki işinde 15 bin civarı kazanan bi arkadaşım var,kaldığı otellerden bornozları filan alıyor/çalıyor. Şampuan,duş jeli vs vs saymıyorum hergün doldurulan mini buzdolapları boşaltması da cabası. Biraz psikolojik geçmişle alakalı bi durum bu sanırım.

E
Eşimle ilk yemek yediğimizde (çok sevdiğimden burgere gitmek istemiştim ilk yemeğimizi orda yedik) yemekten sonra açılmamış ketçabı ve yarım kalan suyumu çantama koydum.
O an demiş bu kadınla evlenilir

Benim de mantığım böyle işliyor ama bazı insanları da irrite ediyor o yüzden çekiniyorum ben de

Aslinda dogrusu bu, yemegi ziyan etmemek. Garip karsilamazdim. Ama boyle yemekhanede ortaya konmus ekmek, kurdan vs gibi seyleri cantasina dolduran tipleri kiniyorum. Mesela bizim okulda bir kadin hoca var, abartisiz masadaki tum ekmekleri cantasina dolduruyor. Hic iyi seyler dusunmuyorum kendisiyle ilgili. Ama parasini verip aldigi ve bitiremedigi yemegi herkes alip evine goturebilir bence. Ki Amerika'da mesela restoranlarda size kutu verilir artan yemegi koyup goturun diye.

Bu daha beter , konu sahibi garip gelmişti bana oysaki
aahhh bacım bi ara alışverişe beraber giderdik, kp gezerken bulduğunu yerdi, haram derdim tadına bakıyorum diye çeyrek kalıp peyniri götürmüşlüğü vardır, pazarda da aynıydı, asla gitmiyorum onlarla bi yere artık. Eşim de utanıyor ama huyları çok pis dinlemiyorlar.

yani yogurt kaplarini dondurma kaplarini biriktirmek de boyle.
Şu kısma katılmıyorum dondurma kapları çok işe yarıyor anneme yaptığım yemekten götürüyorum bazen ona koyup götürüyorum hem porsiyon olarak yeterli hem doyurucu oluyor aynı şekilde o da bana oğluma yemek yapar getirir onlarda bizim ailecek çok işimize yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…