- 3 Şubat 2018
- 25.906
- 111.498
- 598
Eşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
Bu daha beter , konu sahibi garip gelmişti bana oysakiEşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
Biri daha yazmış bu bildiğin tlc aşırı pintiler fragmanı gibiYaa evet yazmayı unutmuşum gerçekten bir ara onu da yapıyordum. Şeker atmıyorum ama atsaydım su kadar atardım diye alıp eve getirmişliğim çoktur
Ben yadırgamadım bilmiyorumSadece tek bir çeşidi
Tek mi yaşıyorsun yani o yemek ne oluyorSadece tek bir çeşidi
Annesi ve kardeşine getiriyormuşTek mi yaşıyorsun yani o yemek ne oluyor
Bu bir negatif bilinc durumu. Cok detaya girmiyim, yuksek olasilikla o eve gelenler oldugu gibi çöpe gidiyor, uzerine bir de kavanoz bulaşığı cikiyor. Bunun psikolojik bir alt yapisi var, para verdim hakkim evde cope atacak olsam da ben atmaliyim vs.. yani yogurt kaplarini dondurma kaplarini biriktirmek de boyle. Ultra zengin de olabilir bunu yapan eger bilincaltinda kitlik varsa toplayicilik yapabilir. Yemek degil de baska seyi gerekli gereksiz bakmadan alip odalara yigabilir. Bizim ya da baskalarinin ne dusuneceginden ziyade siz bunu neden yapiyorsunuz bunu arastirin. Cevabi saglam bir psikolog ya da terapistte bulacaksiniz eminim. İhmal etmeyin bunlar cocukluktan getirilen kaliplardan kaynakli da olabiliyor.Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
aynen öyle arkadaşım, yolda buldukları mandala düğmeye kadar toplarlar, çok kepazeler. Ama lafa geldi mi çok elitler, seni beni beğenmezler, en tiksindiğim aile tipine gelin geldim. Çok şükür eşim öyle değil, benim için boşanma sebebidir bu.Onların ki ama düpedüz hırsızlık
Eşimle ilk yemek yediğimizde (çok sevdiğimden burgere gitmek istemiştim ilk yemeğimizi orda yedikMerhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Kardeşim yiyorTek mi yaşıyorsun yani o yemek ne oluyor
Benim de mantığım böyle işliyor ama bazı insanları da irrite ediyor o yüzden çekiniyorum ben deE
Eşimle ilk yemek yediğimizde (çok sevdiğimden burgere gitmek istemiştim ilk yemeğimizi orda yedik) yemekten sonra açılmamış ketçabı ve yarım kalan suyumu çantama koydum.
O an demiş bu kadınla evlenilir
aahhh bacım bi ara alışverişe beraber giderdik, kp gezerken bulduğunu yerdi, haram derdim tadına bakıyorum diye çeyrek kalıp peyniri götürmüşlüğü vardır, pazarda da aynıydı, asla gitmiyorum onlarla bi yere artık. Eşim de utanıyor ama huyları çok pis dinlemiyorlar.Bu daha beter , konu sahibi garip gelmişti bana oysaki
Şu kısma katılmıyorum dondurma kapları çok işe yarıyor anneme yaptığım yemekten götürüyorum bazen ona koyup götürüyorum hem porsiyon olarak yeterli hem doyurucu oluyor aynı şekilde o da bana oğluma yemek yapar getirir onlarda bizim ailecek çok işimize yarıyoryani yogurt kaplarini dondurma kaplarini biriktirmek de boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?