Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

Benim ablamla yemek yemeye girmişsek, hep yerim diye koca koca yemekler sipariş edip iki çatal alıp bırakıyor bu durumda kalanı paket yaptırıp eve götürüyorum, ama aklıma gelen herşeyi değil.. ihtiyacınız da yoksa yiyeceğiniz kadar sipariş etmek yeterli bence..

Yalniz bu bayagi hirsizlik

Hayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım

Ben garipserim. Bilmiyorum bu otellerden ne var ne yok toplayan tipleri de anlamam, böyle ketçap mayonez toplayanı da. Kocaman bir tabakta kocaman bir et kalır onu alırım ben. Ama üç beş kürdan ketçap almak ca ne bileyim...
Annenize götürmeniz hepten saçma. Sizin artığınızı neden anneniz yesin. Oğlum büyüdüğünde böyle bir şey yapsa tekrarlama derim. Çok yememi istiyorsa bir zahmet bana da ayrı temiz bir siparişi paket ettirsin kavanozla kediye getirir gibi getirmesin.
Özetle tuhafsınız

Bizim ülkemiz neden böyle anlamıyorum... Sırf buradaki yorumlar dahi bunu teyit ediyor ki aman artan yemeği alırsam ezik görünürüm, görmemişlik, açgözlülük olarak algılanır kaygısı var.
Oysaki koskoca Amerika'da to go diye bir olay var. Her ne olursa olsun yiyemediğin yemek için garsona to go diyorsun, gidiyor artmış yemekler için özel yapılmış bir paket getiriyor yemekleri ona koyuyorsun ve alıp gidiyorsun. Hiçkimsede ardından buradaki ulvi yorumcular gibi ayyy görgüsüze baağk nasılda artık yemeğe tenezzül ediyoree diye bakmıyor :/

Ben de çoğu zaman ketçap ve mayonezi alıyorum. Annem de bazen ekmekleri alıyor çöpe atacakları için. Bence garip bir hareket değil. Ama ben kavanoz taşımaya üşenirim :)

Yemeği aldıysam derdim israf olmasın diye ama baklava vs olunca oo baklava çıktı e ben de para verdim boşa mı gitsin hakkım diye düşünüyorum. Normalde az alıyorum da işte bu aralar okul olmayınca direkt eve geldiğim için getirme ihtiyacı hissediyorum.

Ben de evde kalan yemekleri kaplara koyup okula götürüyorum acaba diğer insanlar benimle ilgili ne düşünüyorlardır? Hoş, pek umrumda da değil ama.
Bende çalışırken evden yemek getiriyordum yemeklerden sinek kurt çıkınca kimse ne der diye düşünmüyordum hoş bende hiç çıkmadı ama çevremde çıktı herkes takdir ediyordu üşendikleri için getirmeyip olanı yiyorlardı benimki de mide napim almıyor

Sizinkiler baya profesyonel çalışmış.
Allahım gülmem geliyor

Hayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Bunun bi tık sonrası okulda dışarda falan da tabağı yalamak. Bak bunu herkes yadırgar.

Ben de hijyenik bulmadığımdan evden götürüyorum açıkçası. Bir de extra güvenli kaplar bulsam kırılmayacak akıtmayacak...

Ben de evde kalan yemekleri kaplara koyup okula götürüyorum acaba diğer insanlar benimle ilgili ne düşünüyorlardır? Hoş, pek umrumda da değil ama.
Bende böle yapıyorum dısarıya yemeğimi götürüyorum bazen. Hem saglıklı, hem de israf olmuyor. Demek ki insanlar böle olumsuz düşünebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…