- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Eşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
Hayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarımBu bir negatif bilinc durumu. Cok detaya girmiyim, yuksek olasilikla o eve gelenler oldugu gibi çöpe gidiyor, uzerine bir de kavanoz bulaşığı cikiyor. Bunun psikolojik bir alt yapisi var, para verdim hakkim evde cope atacak olsam da ben atmaliyim vs.. yani yogurt kaplarini dondurma kaplarini biriktirmek de boyle. Ultra zengin de olabilir bunu yapan eger bilincaltinda kitlik varsa toplayicilik yapabilir. Yemek degil de baska seyi gerekli gereksiz bakmadan alip odalara yigabilir. Bizim ya da baskalarinin ne dusuneceginden ziyade siz bunu neden yapiyorsunuz bunu arastirin. Cevabi saglam bir psikolog ya da terapistte bulacaksiniz eminim. İhmal etmeyin bunlar cocukluktan getirilen kaliplardan kaynakli da olabiliyor.
Ekmekle dibini sıyırmak sünnetlemek tamam da yalamak bilemedimHayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Onlar yiyorlar mi acaba yemegiAnnesi ve kardeşine getiriyormuş
Yemeği aldıysam derdim israf olmasın diye ama baklava vs olunca oo baklava çıktı e ben de para verdim boşa mı gitsin hakkım diye düşünüyorum. Normalde az alıyorum da işte bu aralar okul olmayınca direkt eve geldiğim için getirme ihtiyacı hissediyorum.Derdiniz israf değil, israf olsa az ister yada yemediğimiz şeyleri istemezdiniz.
Baklava yemiyorsaniz almayın, pilavı az alın.
Eve getirdiginiz çöp oluyordur, kim bütün gün çantada gezmiş pilavı yer? Yada ev yemeği varken dışarıdan geleni tercih eder?
Bende çalışırken evden yemek getiriyordum yemeklerden sinek kurt çıkınca kimse ne der diye düşünmüyordum hoş bende hiç çıkmadı ama çevremde çıktı herkes takdir ediyordu üşendikleri için getirmeyip olanı yiyorlardı benimki de mide napim almıyorBen de evde kalan yemekleri kaplara koyup okula götürüyorum acaba diğer insanlar benimle ilgili ne düşünüyorlardır? Hoş, pek umrumda da değil ama.
Sizinkiler baya profesyonel çalışmış.Eşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
Yiyorlarmış öyle yazdı konu sahibesiOnlar yiyorlar mi acaba yemegi
hırsızlık, aşırıcılık, görgüsüzlük her şey var. Ne kadar pis şey arasanız kendilerinde mevcut, ekmekleri, limon dilimlerini bile topluyorlar. Dışarda yemek yemiyorum kendileriyle o yüzden.Yalniz bu bayagi hirsizlik
Bunun bi tık sonrası okulda dışarda falan da tabağı yalamak. Bak bunu herkes yadırgar.Hayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Ben de hijyenik bulmadığımdan evden götürüyorum açıkçası. Bir de extra güvenli kaplar bulsam kırılmayacak akıtmayacak...Bende çalışırken evden yemek getiriyordum yemeklerden sinek kurt çıkınca kimse ne der diye düşünmüyordum hoş bende hiç çıkmadı ama çevremde çıktı herkes takdir ediyordu üşendikleri için getirmeyip olanı yiyorlardı benimki de mide napim almıyor
Bende böle yapıyorumBen de evde kalan yemekleri kaplara koyup okula götürüyorum acaba diğer insanlar benimle ilgili ne düşünüyorlardır? Hoş, pek umrumda da değil ama.
Yok artıkBiri daha yazmış bu bildiğin tlc aşırı pintiler fragmanı gibi
İdrarını kaba yapıp sifonu çektiğinde giden Sudan tasarruf eden amca, çık aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?