Kalbe söz geçirmek neden bu kadar zor

Evet yine aynı senaryo.

Bir kez aldatan, yine hatta defalarca aldatır...

Bu sefer üstelik aldatan, aldatılan hepsi birbirine girmiş.
Öyle bir konu ki konu sahibine kızıyorum bir kadın nasıl bu kadar duygularının esiri olur diye.
Aldatmanın özrü olmaz derler ya.
Bu konuda onu da diyemiyorum.

İlk mesajımda da demiştim bu bir intikam sanki.
Kara sevda olmuş.
Bağımlılık, hastalık olmuş.
Geleceği yok.

En kısa sürede toparlan ve kendine gel.
Terapi al, işe gir ama bişey yap ve kurtul bu saplantıdan...

aslında kime yazık bilemiyorum zararın en çoğunu konu sahibi görüyor, anladığım kadarıyla nişanlısı olan bayan mevki para sahibi bir bayan ve diğer ş..siz de bunlardan istifade etmek istiyor üstelik bayan da konu sahibinden haberdar yani nişanlıyken onu kendisiyle aldattığınıda biliyordur muhtemelen tencere kapak misali olmuş.

epey karısık ama konu sahıbı en cok yıpranan taraf o kesın
adamı zaten anlayamadm kı neler duyucaz bakalım daha

yorumların ağır olduğunu iddia eden konu sahibesi ve diğer dünya güzelleri..

nişanlınızın, nişanlı olduğunu bile bile onunla birlikte olan bir kadın için neler düşünürdünüz? bu kadar sevgi dolu yaklaşıp, "ay kıyamaaaammmm aşık olmuş naaaapsınnn" mı derdiniz canlarım?

şimdi, "ama zamanında o kadınla konu sahibini aldatmış" demeyin rica ederim.. kötüden emsal olmaz..

Ne adammış bee...
Asıl adamı tebrik etmek lazım.
Bu kadınları bu kadar kolay parmağında oynatmayı başardığı için...

Arkadaşlar birbirinize cevap vermekten vazgeçin,konuyla ilgili yorumlar yapın lütfen.
Konu sizin düşüncenize ters gelebilir,bunu bir defa yorumlar geçer gidersiniz,illede kendi düşüncenizi herkese onaylatmak zorunda değilsiniz.Lütfen tartışmaya sebep olacak yorumlardan kaçınalım.Yorumlara yorum değil amacımız,konuya yorumdur bilginize.

bu konudan anladığım tek şey, kadın kadının düşmanı değilmiş, bi kadının düşmanı tamamen kendisiymiş. bence, tekrar bana döncek umudu taşıyorsun, bu yüzden kopamıyorsun. temmuz'da evlencekmiş. peki ondan sonra nolcak? ben bunu merak ettim. hadi o zamana kadar gezdiniz, tozdunuz falan filan. evlendikten sonra adam arasa yine, buluşalım dese? eğer bunun cevabını verebiliyorsan ona göre hareket et derim ben. giderim diyorsanız zaten söylencek söz yok, gitmem diyorsanız bence temmuz ayını beklemeyin hiç daha çok yıpranısınız.

aslında kime yazık bilemiyorum zararın en çoğunu konu sahibi görüyor, anladığım kadarıyla nişanlısı olan bayan mevki para sahibi bir bayan ve diğer ş..siz de bunlardan istifade etmek istiyor üstelik bayan da konu sahibinden haberdar yani nişanlıyken onu kendisiyle aldattığınıda biliyordur muhtemelen tencere kapak misali olmuş.

yine de bence uzak durmalı çok çarpık olmuş bu ilişki

sunu merak ettım adam suan gorustugu kadını tamamen bıraksa

sızden ozurler dılese evlenme teklıfı etse ne dersını

adam nişanlıyken senı aldattıgı kadınla bence şimdi onla nişanlandı aynı şeyi o kadına yapıyor etme bulma dünyası dıyorum başka bir sey demıyorum :19::19::19::19::19::19::19:

Arkadasim,sen kendini toparlamissin 1 yil icinde yapabildigin kadar ve o simdi gelip seni belkide böyle görmek hosuna gidiyordur.
Sen güclü olmaya calis lütfen.
Sen onu ne kadar ciddiye alirsan belki o kadar egosunu tatmin ediyorsun...
Allah büyük,onun sana yaptigi yanina kalmaz.

Valla bu kadar savaş vermişsin hayatından o erkeği çıkartmak için travmalar geçirip hastanelik olmuşsun yememişsin içmemişsin sonra yüklü miktarda para için tekrar başa dönmüşsün. Sen herhalde izlemiş olduğun bu dramatik aşk hikayeli filmden çok fazla haz almışsın ki sürekli başa sarıp sarıp izlemeye devam ediyorsun. Ya sen kendine acı çektirmekten zevk alan birisisin yada gerçekten kör kütük aşıksın ikinci kadın konumuna düşmeyi göze alarak tekrar bu adamla yoluna devam etmek istiyorsun.

Bu cümlenden sonra anladım kii senin sevdiğin adam jigolo gibi bişey. Çünkü zamanında senin paranı yemiş. Şimdide cemiyet sahibi bi kadının kolunda dolaşıyor. Bence bu adamda gurur murur yok. Sende biran evvel gözünü aç ve kendine gel.
İlk aşk falan bir yerde hikaye önemli olan insanın kendisi.
Amannn şu da bir yerde doğru değil mi ? Bir kadının mutluluğunu yine bir kadın bozar.

İkinci kadın konumuna düşmek istediğim en son şeydi. Aldatılmanın ne demek olduğunu bilen bir insan nasıl kabullenebilir ki ikinci kadın olmayı? Her ne olursa olsun şu anda diğer kadınla nişanlı bu insan. Biri demiş ya benimle nişanlıyken onunla aldatan kişi, şimdi o nişanlısını da benimle aldatmanın planlarında.

Ben ikinci kadın olmak, o adamla beraber olmak, "nikah şahidi olmak" falan istemiyorum anlayın benim lütfen. Ben size içimde kopan fırtınaları anlattım. Ne kadar yanlış olduğunu bilsem de bana bu kadar acı yaşatan bir insanı neden hala düşünüyorum? Neden kendime acı çektiriyorum? Benim anlamaya çalıştığım buydu. Ancak burada kimi insanlar sanki benim o kişiyle bir birliktelik planladığımı falan dile getirmişler. Kimbilir belki ben bir yerlerde böyle bir elektrik verdim sizlere bilemiyorum.

O kişiden ayrıldığını farzetsek bile ailem zaten benim o insanla yeniden birlikte olmama, evlenmeme falan izin vermez ki. Babamı kaybettim seneler önce. Yaşlı bir annem. Bir ablam ve abim var. Onları kaybederim o kişiyi seçersem.

Umarım anlatabilmişimdir ne istediğimi. Bazen kendine itiraf edemediklerini okuyunca daha iyi kabullenir ya insan. Akıl akıldan üstündür derler. Benim yapmak istediğim de buydu. Ayrıca inanın tam tersini istiyor olsaydım, şimdiye çoktan aldatılmış olurdu nişanlısı.

Tabii esas aldatılan kim olurdu orası apayrı bir muamma.

LARA cım birkaç arkadaşda yazmış;
Bak ne güzel 1 yıl onu görmeden durmuşsun demekki bunu başarabiliyorsun.Sil hayatından onu bırak nasıl isterse öyle yapsın mutlu olacakmı??? bence hayır ama seninlede olmayacak tekrar başlasanız bile bunlar bu yaşanılanlar senin yakanı bırakmaz. Ben derim ki destek al arkadaşlarınla ol ama unut yeni bir sayfa aç...

Bu durumun yanlış olduğunun siz de farkındasınız.Galiba desteğe ihtiyacınız var.Bir an önce o adamla görüşmeyi kesin.Çok sevmişsiniz,kalbinize söz geçiremiyormuşsunuz bunlar işin kolay yanı.Biraz da mantığınızı kullanın.Çocuk değilsiniz.Böyle bir adamdan ne size ne de başka bir kadına hayır gelir.İlerde daha büyük psikolojik sorunlarla karşılaşmamak için bunu yapmak zorundasınız.Para konusuna gelince parası çıksın yani.Aradan 1 yıl geçmiş yeni mi ödeyecek borcunu?Allah bilir hala da ödememiştir.Kişiliksiz adam.

sunu merak ettım adam suan gorustugu kadını tamamen bıraksa

sızden ozurler dılese evlenme teklıfı etse ne dersını

Kimbilir belki gururum okşanır. Kendi iyi hissederim ancak hep içimde süphesi kalır. Bu anlatılabilecek bir duygu değil. Ayrıca dediğim gibi böyle bir şey olması benim ailemi silmemi gerektirir. İmkansız yani. Hem de o kişi için.

ama canım, sen her türlü safhayı geçmişsin zaten.. tedavi de görmüşsün.. yani sana tavsiye edebileceğimiz, tüm bunların ötesinde bir tavsiye olamaz ki.. maksimumu yine psikolojik destek almandır..

Kimbilir belki gururum okşanır. Kendi iyi hissederim ancak hep içimde süphesi kalır. Bu anlatılabilecek bir duygu değil. Ayrıca dediğim gibi böyle bir şey olması benim ailemi silmemi gerektirir. İmkansız yani. Hem de o kişi için.

bu yazdığınızdan da eğer size dönerse sadece aileniz yüzünden kabul etmeyeceğiniz çıkıyor. yapmayın bunu kendinize.

Sana verebileceğimiz tek tavsiye;
O paranın miktarı ne olursa olsun sil gitsin.
Telefonundan sil onun numarasını, engelle.
Msn, face ne var ne yoksa sil engelle.
Önce bir tatile çık durumun el veriyorsa.
Sonra destek al.
Silkelen, toparlan, önüne bak.

Mutlu ol artık....

Back
X