Kalbe söz geçirmek neden bu kadar zor

onunla görüşmemek senin elinde farkındasın dimi ?
tamam seviyosundur vazgeçemiyosundur eyvallah ama evlenicek diyosun
sen kendini 2. kadın yerine koyuyosan o ne düşünüyodur kimbilir
konuyu niye açtığınıda anlamadım sen zaten senin tabirinle 2. kadın olmayı hazmetmişsin
mutluluklar

yorumlamak bana düşmez bunu biliyorum büyük konuşmakta istemem çünkü insanın başına bu yaşadığımız dünyada neler geleceği belli değildir... ama bazı arkadaşlarında dediği gibi insan kararlarını kendi verir, bir insanın beni üzüp üzmemesi aslında yine benim elimdedir... sonuçta zor bir durum bu kadar yaşanan olaydan ihanetten üzüntüden sonra hiçbirşey ilk baştaki gibi olmaz olamaz bence çünkü bu yaşananlar hiç bir kadının asla sindiremeyeceği şeylerdir zaten konu sahibi arkadaşımızda sindiremediği için bizimle dertleşmek istediğini düşünmek istiyorum.. ccan yücelin bir şiiri vardır tersten yaşamak die bazı olaylarda tersten sonunu görmek lazım canım bunun sonunu aslında sende görüyorsun tek problem kendine itiraf etmenn ... hakkında hayırlısı olsun ama bence böyle bir adam için hiçbirşeye değmez... :50::50::50:

onunla görüşmemek senin elinde farkındasın dimi ?
tamam seviyosundur vazgeçemiyosundur eyvallah ama evlenicek diyosun
sen kendini 2. kadın yerine koyuyosan o ne düşünüyodur kimbilir
konuyu niye açtığınıda anlamadım sen zaten senin tabirinle 2. kadın olmayı hazmetmişsin
mutluluklar

Bu yorumu son sayfayı okumadan yaptığınızı farzediyorum. Orda ziyadesiyle açıklamıştım neden bu konuyu açtığımı.

Sana verebileceğimiz tek tavsiye;
O paranın miktarı ne olursa olsun sil gitsin.
Telefonundan sil onun numarasını, engelle.
Msn, face ne var ne yoksa sil engelle.
Önce bir tatile çık durumun el veriyorsa.
Sonra destek al.
Silkelen, toparlan, önüne bak.

Mutlu ol artık....

:81::81::81::81:

sana verebileceğimiz tek tavsiye;
o paranın miktarı ne olursa olsun sil gitsin.
önce bir tatile çık durumun el veriyorsa.
Sonra destek al.

Mutlu ol artık....

o kadar dogru kı bunlar bence bunu sahıbıde bılıyo
ahh bıde yapabılse ne kadr guzel olcak
sılse gecmısı
onune baksa
kendıne gelse...

Sana verebileceğimiz tek tavsiye;
O paranın miktarı ne olursa olsun sil gitsin.
Önce bir tatile çık durumun el veriyorsa.
Sonra destek al.

Mutlu ol artık....

Malum kişiye mail atarak benimle sadece parayı ödediği gün dekont göndermek amaçlı iletişime geçmesini söyledim. Sanırım para konusunu dile getirmem onu bir süre benden uzak tutacaktır. En azından o kadar yüzü vardır diye düşünüyorum. Ben de dediğiniz gibi tekrar sil baştan yapıp kendimi toparlamaya çalışacağım. 1 sene geriden geliyorum ama olsun.

şuankı nısanlısı acaba sızınle gorustugunu bılıyor mu..

nısanlısınıda ara evlenecegı adamın nasıl bırı oldugunu oda anlasın

belkı oda sızı gıbı affeder beklı ayrılırlar

Malum kişiye mail atarak benimle sadece parayı ödediği gün dekont göndermek amaçlı iletişime geçmesini söyledim. Sanırım para konusunu dile getirmem onu bir süre benden uzak tutacaktır. En azından o kadar yüzü vardır diye düşünüyorum. Ben de dediğiniz gibi tekrar sil baştan yapıp kendimi toparlamaya çalışacağım. 1 sene geriden geliyorum ama olsun.

Hatanın neresinden dönersen kardır.

konu sahibinin yorumlarını okudukca dedım olsa olsa yaşı 20 falandır hanı bazı seylerı göü görmeyebılır takiiii 37 yaş yorumunu görünceye kadar şoktayımmmm aşkla sevgıyle ıntıkamla entrıkayla ne işin var hanım senın paraymış şuymuş buymuş olmıycak şeyler peşinde koşma gıt adam akıllı bırını bul yuvanı kur bu adam peşinde harcadıgın zaman devam ederse yakında çocuksuz tek basına yaşlanırsın hıc olmazsa senı seven bırını bul ayyy sinir oldum :36::36::36::36:

şuankı nısanlısı acaba sızınle gorustugunu bılıyor mu..

nısanlısınıda ara evlenecegı adamın nasıl bırı oldugunu oda anlasın

belkı oda sızı gıbı affeder beklı ayrılırlar

Bilmiyorum bilip bilmediğini. Bilmiordur pek tabii ki de. Ne de olsa ben onun yaptığı gibi başkasının gelin gideceği evde sevgilimle yatıp, ortada kadınsal izler bırakmadım. Çok çirkin şeylerdi yaşananlar ve o kadınla hiç bir iletişime geçmek istemiyorum. Konunun detayı çok, ancak hiçbiri ne hissettiklerimin ne de isteklerimin savunması olamaz.

Son düzenleme:

Zaten düğünde yapıyor takılarla sana olan borcunu hayli hayli kapatır. Gerçi düğüne de gerek yok nasıl olsa nişanlısı cemiyet sahibiyse onun senin paranı ödeyecek öyle bir gücü vardır kiii. Bir yandan ne şiş yansın ne kebap diyor. Seni de afedersin ama hala o kişiyle görüşürsen yedekte tutuyor diyeceğim. İster kız ister hak ver ama şu anda sen 2. kadın durumundasın onunla diğer kadın arasında resmiyette nişanı temmuzda da düğünü var unutma. Hayatından bu adamı çıkarmadığın sürece sen daha çok daralırsın ve burada değişik başlıklar altında daha çok konu açarsın.

Herşey boynunun üstünde taşıdığın kafanda bitiyor biliyorsun dimi. Sildim deee aramasına izin verme sen ılımlı davrandığın müddetçe malum kişin daha çok yüz bulur senden. Sen bence güçlü olmayı dene yaşadığın onca tedavi geçirdiğin onca kötü olaylar hiç mi kendine değer vermeyi öğretemedi sana.

Öncelikle eski nişanlınızın yaptığı çok ama çok kötü...Sizin yaptığınız da...Yaşadığınız aynı şeyleri karşıdaki kadına da yaşatıyorsunuz...Madem evleneceğini falan biliyordunuz ki bırakaın evlenmeyi kız arkadaşının olduğunu bildiğiniz andan itibaren cevap vermemeliydiniz telefonlarına...Sarnırım eski nişanlınızın bir rahatsızlığı var,kesinlikle tek eşli olamıyor...

Öncelikle eski nişanlınızın yaptığı çok ama çok kötü...Sizin yaptığınız da...Yaşadığınız aynı şeyleri karşıdaki kadına da yaşatıyorsunuz...Madem evleneceğini falan biliyordunuz ki bırakaın evlenmeyi kız arkadaşının olduğunu bildiğiniz andan itibaren cevap vermemeliydiniz telefonlarına...Sarnırım eski nişanlınızın bir rahatsızlığı var,kesinlikle tek eşli olamıyor...

Bakın biz 1 sene önce ayrıldık.1 sene sonra ısrarla siz de aransaydınız herhalde açardınız telefonu. Dün ayrıldık, bugün açtım değil ki.

adama bak yaaa..
sinirden kendimi yedim burda..
kendini seven kadınları nasıda güzel kullanıyor..birinden ilgi mi azaldı hooop diğer kadına...
cnm akrep burcuyum ben kinciyimdir birazcık,sana akıl vermek değil niyetim ama başıma böyle bişe gelse yapacağım ilk şey o kadına durumu anlatmak olurdu..sonra basardım tokadı ayrılırdım adamdan..
o kadında terk ederdi onu..derken ortada kalmak,acı çekmek neymiş görürdü..
offfff hep iyi niyetimiz değilmi erkekleri şımartan..
iyi bi dersi haketmiş karaktersiz...

Ona bu yaptıklarının dersini vermeli birileri,,
Sen, diğer kadın,,yada bundan sonraki yeni avı,,
Ama bu devran böyle gitmez,,
Allah ıslah etsin.

Hayat geçiyor.. Ve bu hayatı en iyi şekilde değerlendirmek bizim elimizde. Yanlış anlamayın, ama yaşınız zamanı rahatça hatalar yaparak geçirmeye müsait değil. 17-18 olsanız diyeceğim ki... Ammaan devam et ya gittiği yere kadar. Ama bir bakmışsınız , iş işten geçmiş.Yaşınız başınız geçmiş. O zaman hayatınızı böyle bir adamın esiri olarak geçirdiğinize üzülmeyecek misiniz? Bu adam kendini belli etmiş. Maalesef. Şikayet ettiğiniz durumu düşündüm de, o duruma siz müsade ediyorsunuz ama? O duruma siz kendiniz girmişsiniz? Yanlış mıyım? Yani elinizde olmayan bir şey değil aslında.Ama siz bu durumun elinizde olduğunu görmüyorsunuz. Yaşınız itibari ile tecrübelerinizin olması lazım. Yani, kendi kendinizi iyileştirebilmeniz lazım. İçinizden atamıyorsunuz , tamam... Ama hayatınızdan atmalısınız. Onsuz yapamıyorsunuz sanırım. Tamam onsuz yapın diyen yok. O olsun hayatınızda, cisim olarak değil. Hayal olarak olsun. Onu onsuz yaşayın. Çok isterseniz. Unutmak zorunda değilsiniz, kendinizi unutmaya şartlamayın... Yaşanmadı saymayın. Bırakın, yaşandı bu deyin. Böyle olması gerekti herhalde diyin. Ama onu orda bırakın. Geçmişte bırakın. Aşık değilsiniz.İçinizden atamama sebebiniz, yedirememeniz. Olanları yediremiyorsunuz. Ben eminim ki, hala kulağınızda çınlayan , sözleri vardır onun. Hala canınızı acıtan cümlelerini , yaptıklarını hatırlıyorsunuzdur... Eğer durum böyle ise, işte bu hazmedememe, yedirememedir. Zaten aşık olsaydınız ve ya gerçek anlamıyla seviyor, kaldıramaz çeker giderdiniz. Açmazdınız telefonlarını.Bir şarkıda geçiyor bu cümle, "BAŞKASINI SEVEN BİR KALPTE MUTLU OLAMAZSIN" durum buna benziyor. Hayatında başkası olan insanın hayatında mutlu olamazsınız. Bir insanın kalbinde de, hayatında da o an için bir kişi olur. Zaman zaman sevdiklerimiz, sevenlerimiz değişir. Ama aynı anda iki kişiyi sevemez kimse.Doğru insan, mantıklı, ruh sağlığı yerinde olan iki kişiyi hayatında tutamaz biri fazla gelir. Buna kalkışmaz bile. Elimde değil demeyin... Gözünüzü seveyim. İnanın bana her şey bizim elimizde.Onu hayatınızdan çıkarmanız en fazla 5 dk sürer. 1 sene iyi bir süreymiş keşke en başa dönmeseydiniz. Ama tekrar başarabilirsiniz. Bu sefer 1 sene olmaz,2 sene olur, 3 olur. Farkeder mi? Bu adam hayatınıza bodoslama dalmış, sizi 1-2 yıl oyalasa gitse, üstüne unutmak için 5 sene eklemek zorunda kalırsınız. Toplam 6-7 yılınızı alır. 42-43 yaşındayken siz anca ferahlamış olursunuz. Ama şimdi bırakırsanız, zamanınızı almasına izin vermezseniz, çok yıl kaybetmeyeceksiniz. Acı çekmesek keşke hiç, ama çekiyoruz. Ama alışıyoruz da... Eğer hala yaşıyorsanız, 1 yıl yaşamayı başarabildiyseniz, sizin için bir ümit var demektir. İyileşebilirsiniz... Kanser gibi düşünün bu adamı, ona teslim olur,öleceğinizi düşünürseniz ölürsünüz... Ama moralinizi iyi tutarsanız, yener geçersiniz. Bu adam sizin, hastalıklı yanınız... Kesin atın o yanınızı... :50:

Hayat geçiyor.. Ve bu hayatı en iyi şekilde değerlendirmek bizim elimizde. Yanlış anlamayın, ama yaşınız zamanı rahatça hatalar yaparak geçirmeye müsait değil. 17-18 olsanız diyeceğim ki... Ammaan devam et ya gittiği yere kadar. Ama bir bakmışsınız , iş işten geçmiş.Yaşınız başınız geçmiş. O zaman hayatınızı böyle bir adamın esiri olarak geçirdiğinize üzülmeyecek misiniz? Bu adam kendini belli etmiş. Maalesef. Şikayet ettiğiniz durumu düşündüm de, o duruma siz müsade ediyorsunuz ama? O duruma siz kendiniz girmişsiniz? Yanlış mıyım? Yani elinizde olmayan bir şey değil aslında.Ama siz bu durumun elinizde olduğunu görmüyorsunuz. Yaşınız itibari ile tecrübelerinizin olması lazım. Yani, kendi kendinizi iyileştirebilmeniz lazım. İçinizden atamıyorsunuz , tamam... Ama hayatınızdan atmalısınız. Onsuz yapamıyorsunuz sanırım. Tamam onsuz yapın diyen yok. O olsun hayatınızda, cisim olarak değil. Hayal olarak olsun. Onu onsuz yaşayın. Çok isterseniz. Unutmak zorunda değilsiniz, kendinizi unutmaya şartlamayın... Yaşanmadı saymayın. Bırakın, yaşandı bu deyin. Böyle olması gerekti herhalde diyin. Ama onu orda bırakın. Geçmişte bırakın. Aşık değilsiniz.İçinizden atamama sebebiniz, yedirememeniz. Olanları yediremiyorsunuz. Ben eminim ki, hala kulağınızda çınlayan , sözleri vardır onun. Hala canınızı acıtan cümlelerini , yaptıklarını hatırlıyorsunuzdur... Eğer durum böyle ise, işte bu hazmedememe, yedirememedir. Zaten aşık olsaydınız ve ya gerçek anlamıyla seviyor, kaldıramaz çeker giderdiniz. Açmazdınız telefonlarını.Bir şarkıda geçiyor bu cümle, "BAŞKASINI SEVEN BİR KALPTE MUTLU OLAMAZSIN" durum buna benziyor. Hayatında başkası olan insanın hayatında mutlu olamazsınız. Bir insanın kalbinde de, hayatında da o an için bir kişi olur. Zaman zaman sevdiklerimiz, sevenlerimiz değişir. Ama aynı anda iki kişiyi sevemez kimse.Doğru insan, mantıklı, ruh sağlığı yerinde olan iki kişiyi hayatında tutamaz biri fazla gelir. Buna kalkışmaz bile. Elimde değil demeyin... Gözünüzü seveyim. İnanın bana her şey bizim elimizde.Onu hayatınızdan çıkarmanız en fazla 5 dk sürer. 1 sene iyi bir süreymiş keşke en başa dönmeseydiniz. Ama tekrar başarabilirsiniz. Bu sefer 1 sene olmaz,2 sene olur, 3 olur. Farkeder mi? Bu adam hayatınıza bodoslama dalmış, sizi 1-2 yıl oyalasa gitse, üstüne unutmak için 5 sene eklemek zorunda kalırsınız. Toplam 6-7 yılınızı alır. 42-43 yaşındayken siz anca ferahlamış olursunuz. Ama şimdi bırakırsanız, zamanınızı almasına izin vermezseniz, çok yıl kaybetmeyeceksiniz. Acı çekmesek keşke hiç, ama çekiyoruz. Ama alışıyoruz da... Eğer hala yaşıyorsanız, 1 yıl yaşamayı başarabildiyseniz, sizin için bir ümit var demektir. İyileşebilirsiniz... Kanser gibi düşünün bu adamı, ona teslim olur,öleceğinizi düşünürseniz ölürsünüz... Ama moralinizi iyi tutarsanız, yener geçersiniz. Bu adam sizin, hastalıklı yanınız... Kesin atın o yanınızı... :50:

Umarım son zamanlarda döktüğüm gözyaşları son gözyaşları olur. çok teşekkür ediyorum size ve zaman ayıran herkese.
Allah kimseyi bu şekilde sınamasın.

Bakın biz 1 sene önce ayrıldık.1 sene sonra ısrarla siz de aransaydınız herhalde açardınız telefonu. Dün ayrıldık, bugün açtım değil ki.

Eee hani görüşüyordunuz borçlar yüzünden ?

edit: maille görüşüyormuşsunuz ..

Son düzenleme:
canim kardesim hemen uzaklas.. cok zor bu tahmin edebiliyorum ama sana daha cok zarar vericek onunla olursan.. tum baglantlarini kes... parayida bosver... cana gelicene mala gelsin.. ahirette alirsin hakkini... Allah askidir kalici olan.. diger asklar aldatmacadir, zaman kaybidir.. hakedene ver sevgini kardesim .. rabbim yardimcin olsun oyle birini cikarsinki karsina cok cok mutlu ol bugunlerinden hci eser kalmasin insallah. aminnnnnnnnnn:16::16:

Back
X