bu hikayenin hic yara almadan kurtulani o ne kadar sansli.. bir yandan beni hergun arayip unutamiyorum seni diyip tekrar barisma umutlari verirken bi yandan gorucu usulu kiz arayan kendine ve buldugunda bana resti ceken adam o tutunacak baska bir dal buluncaya kadar beni birakmayip butun dallarimi kiran param parca eden adam.
Biz ayilma karari aldik tamam ama beni aramadigi tek bir gun yoktu hatta bana hayal kurduruyordu otel bakiyordu bir iki tatil yapariz suraya gideriz gece denize gireriz diyordu dusun hala benimdi bana aitti nerden bileyim bi yandan da annesine bana kiz bul dedigini gercekten yoluna bakmaya hazir oldugunu artik bana birsey hissetmedigimi soyleseydi ben hayal kırıkligi yasamazdim bukadar hikaye cok uzun ya ben allaha havale ettim onu..ya bırsey sorucam benı hergun arıyordu dıl dokuyordu dıyoesun ya hıc kuskulanmadın mı?
Biz ayilma karari aldik tamam ama beni aramadigi tek bir gun yoktu hatta bana hayal kurduruyordu otel bakiyordu bir iki tatil yapariz suraya gideriz gece denize gireriz diyordu dusun hala benimdi bana aitti nerden bileyim bi yandan da annesine bana kiz bul dedigini gercekten yoluna bakmaya hazir oldugunu artik bana birsey hissetmedigimi soyleseydi ben hayal kırıkligi yasamazdim bukadar hikaye cok uzun ya ben allaha havale ettim onu..
neden ayrıldınız pekı?Biz ayilma karari aldik tamam ama beni aramadigi tek bir gun yoktu hatta bana hayal kurduruyordu otel bakiyordu bir iki tatil yapariz suraya gideriz gece denize gireriz diyordu dusun hala benimdi bana aitti nerden bileyim bi yandan da annesine bana kiz bul dedigini gercekten yoluna bakmaya hazir oldugunu artik bana birsey hissetmedigimi soyleseydi ben hayal kırıkligi yasamazdim bukadar hikaye cok uzun ya ben allaha havale ettim onu..
Aileler uyusmadi.. ben yasca buyuktum akrablari cok elestirri bu sebep degil gerci.. ama kapanma baskisi yaptilar birde isten cikip evde cocuk buyutmemi istediler bir sure sonra nisanlimda ben erkegim sen bana uyucan dedi.neden ayrıldınız pekı?
İyi ki olmamış,ilerde üzüleceğine şimdi üzülmen daha iyi.Konularını okuyorum,fikir sahibiyim az çok,öyle bir aileyle yapamazdın sen de.Aileler uyusmadi.. ben yasca buyuktum akrablari cok elestirri bu sebep degil gerci.. ama kapanma baskisi yaptilar birde isten cikip evde cocuk buyutmemi istediler bir sure sonra nisanlimda ben erkegim sen bana uyucan dedi.
Kurtulduguna dua et.esır almak ıstıyorlarmıs eve.Aileler uyusmadi.. ben yasca buyuktum akrablari cok elestirri bu sebep degil gerci.. ama kapanma baskisi yaptilar birde isten cikip evde cocuk buyutmemi istediler bir sure sonra nisanlimda ben erkegim sen bana uyucan dedi.
Simdi ki kiz calismam esim isterse calisirim ama cocuklarimida dadilara birakmam kendim buyuturumKurtulduguna dua et.esır almak ıstıyorlarmıs eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?