kalbim acıyor. dertleşmek isteyen var mı?

hakkısınız o 1 dk düşünülmeyi bile haketmeyen pislik birisi. keşke zihnimdeki düşünceleri durdurabilsem ya da boşaltabilsem. yoruldum üzülmekten ve düşünmekten üstelik beni umursamayan birisini

pislikler. madem başkasını seçebileceksin niye seni seviyorum diyorsun dimi? aynısı banada yapıldı bana da evlenelim diyordu ve o kızla nişanlanıyor. madem o kız vardı onla evlenecektin benle niye gelip cinsellik yaşadın niye evlenelim dedin? ben insan değil miyim benim duygularım hislerim resmen beni öldürdü gibi hissediyorum. nefret ediyorum. peki sana sonra hiç geri döndü mü? yoksa bir daha konuşmadınız mı?

Hiç geri dönmedi. Bir daha asla konuşmadık. Gelse de ben izin vermezdim zaten. Ama kaç kere nefretimi mesaja döküp uzun uzun yazmak istedim bilmiyorum. Sonra fark ettim bu bile ona hediye olur, egosunu beslerdi. Bunu da asla yapmadım. Hiç yokmuş gibi oldu hayatımda.

ben yaptım içimde tutamadım çok şey yazıp içimi döktüm 1 haftadır hiç konuşmadık artık yazmamda o da yazmaz. bizde artık ölene kadar konuşmayacağız. ama aklımdan çıkmıyor onun ise hiç aklına gelmiyor. ben sevip aşık olmuştum evlenicez sanıyodum cinsellk yaşanıyodu. ne kolaymış demekkki onun için. 3 yılım ona gitti. hayallerim umutlarım sevgim emeğimde… her şeyi unutmak zihnimi böyle boşaltmak istiyorum sanki yaşadıklarım üzerimde ağırlık yapıyor gibi hissediyorum ama zihnim o kadar doluki boşalmıyor

Keşke yapmasaydınız ama olan olmuş. Bazen daha yükseğe çıkabilmek için ayakları yere vurup zıplamak gerekir. Bunun için de en dibe düşmek lazımdır.

Şimdi siz en dipten ayaklarınızı vurup zıplayacak mısınız yoksa düşmeye devam mı edeceksiniz buna karar verin. Güçlü olun gerçekten değmez. Ama güçlü olmak için de rol yapmayın yorulursunuz. İçinizi bir Word dosyasına dökebilirsiniz, ağlayabilirsiniz. Ama ayağa kalkmasını da bilmeniz lazım.

kalkmak zorundayım. ama şuan bitik haldeyim 3 senemin her günü onu sevip onu düşünerek geçti çok çok yorgunum ve çok üzgün

o çocuk mutlu olamayacak ve enınde sonunda senı arayacak sakın dönme demişti dersın..ve ınan başkasının mutsuzlugu uzerınden kımse mutluluk kuramıor göreceksın

o çocuk mutlu olamayacak ve enınde sonunda senı arayacak sakın dönme demişti dersın..ve ınan başkasının mutsuzlugu uzerınden kımse mutluluk kuramıor göreceksın
teşekkür ederim. inşallah. gerçekten kimseyle mutlu olmasını istemiyorum. o kadar güvenip inanıp sevdim karşılığı bu muydu. gerçi şu an gayet mutlu nişan hazırlığı yapıyolar öğrendikleri herşeyi hiç yaşanmamış gibi geride bıraktılar. sanki ben insan değilmişim gibi

Ya hiç üzülmeyin bırakın o kaybetmiş, böyle bir insanla evlenmek size kötülük olurmuş zaten

Kafayi baska seylerle mesgul edersen gecer. Ben kendimden ornek vereyim sacma gelebilir belki ama. Bi ara online oyunlara sarmistim sirf bu sikinti yuzunden. Metin2, knight online, lineage vs. En son aionda kaldim. Baya iyi geldi gercekten eger mmorpg tarzi oyunlara ilgin varsa denemeni oneririm.
Yok oyunla isim olmaz dersen sosyal aktivite edin. Spor yap kilo ver. El becerisi kurslarina git. Amugrami miydi neydi dun bir kopek gordum 450 tlye koymuslar sok oldum.

el işleri mantıklı. oyuna falanda odaklanamıyorumki kafam iyice gitti sadece onu düşünüyorum engellemeye çalışsamda ve hiçbir şeye odaklanamıyorum. tek isteğim kısa zamanda bu durumdan kurtulmak. onun yüzünden üzüntüden 7 kilo vermiştim şimdi toparlanmaya çalışıyorum yaşayan ölüye dönmüştüm… çok fazla üzüldüm yıkıldım çünkü. o ise hiçbişey olmamış gibi nişanlanıyor

çok kötü şeyler yaşadığım ilişkimin hala ayrılık acısını çekiyorum hala canım yanıyor. o ise şimdi nişan hazırlığı yapıyor. nasıl geçecek bu acı
Daha yeni olduğu için bu kadar üzülmen normal ama zamanla öyle bir yere geleceksin ki ben ne kadar boş Bir şey için üzülmüşum diyeceksin. Bunu yaşaman senin hayatı anlaman için bir ders niteliğinde

Aslında bazı yaşadıklarımız bizi hayata hazırlayıp,daha güçlü bir insan olmamızı sağlıyor.Bu sizin için kötü bir deneyim olmuş ki bu adam muhtemelen diğer kadını da aldatıyor.İki kişiyi idare eden,aynı anda birçok kişiyi idare edebilir.Bu karaktersizden kurtulduğunuz için şükür edip önünüze bakacaksınız.Hayat böyle şeylere üzülüp kahrolmak için çok kısa.

Saçmalama, çok saçma bir üzüntü bu. Ne bir evlilik var ne bir çocuk. Sadece silmen gereken o adam. Evlensen emeklerin gidecek, çocuğun olsa ölene kadar seni ona bağlayan birşey olacak. Senin yerinde olduğum günlerimi özledim.

evet ikimizi uyutmuş haklısınız böyle bişeye üzülememek lazım ama engel olamıyorum gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi yenilmiş kaybetmiş kullanışmış istenmemiş böyle duygular hissediyorum. o kız varken benle olup bana evlenelim demiş neden ya neden anlamıyorum

her zaman beterin beteri vardır her durum için tabii ki haklısınız. ama inanın insanın yaşadığı koşullar ailesi yetiştiği ortamda çok etken ve bana yaşattıkları gerçekten çok büyük. o adamı sildim ama psikolojimi bozması beni kullanması yıllarımı çalması insanlara olan güvenimi çalması bunlar geri gelmeyecek. büyük yıkıma uğradım inanın dışarıdan basit gibi görünsede detaylarla inanın hiç öyle değil malesef

Sizde bir sıkıntı yok,adam karaktersiz ve sizi hiç hak etmemiş zaten.Böyle düşünün.

haklısınız şimdi birde sanki ben hiç var olmamışım gibi nişan hazırlığı yapıyor pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…