Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutarak.. Dusunmeyerek. Bak o hayatına bakıyor sen de bakacaksın.çok kötü şeyler yaşadığım ilişkimin hala ayrılık acısını çekiyorum hala canım yanıyor. o ise şimdi nişan hazırlığı yapıyor. nasıl geçecek bu acı
Adam zaten nisan hazirliklarina baslamis.çok kötü şeyler yaşadığım ilişkimin hala ayrılık acısını çekiyorum hala canım yanıyor. o ise şimdi nişan hazırlığı yapıyor. nasıl geçecek bu acı
seni o kadar iyi anlıyorum ki... ama geçiyor emin ol geçiyor zor olsa da hayatına devam ettiğinde, onu takip etmeyi bıraktığında geçiyor. Klişe bir söz belki ama ZAMAN gerçekten her şeyin ilacı. Kendine bir uğraş bul. yalnız kalmamaya çalış. Arkadaşlarınla vakit geçir. ilk başlarda bu sana tat vermeyecek ama zorla kendini. Zamanla mutlu olabildiğini onsuz da olabileceğini anlayacaksın. Şimdi mutlu olsa da eden ettiğini mutlaka buluyor ve Rabbim seni buna şahit ediyor inana bana.çok kötü şeyler yaşadığım ilişkimin hala ayrılık acısını çekiyorum hala canım yanıyor. o ise şimdi nişan hazırlığı yapıyor. nasıl geçecek bu acı
öyle yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kafamdan atamıyorum çok kötü şeyler yaşattıUnutarak.. Dusunmeyerek. Bak o hayatına bakıyor sen de bakacaksın.
1 ay oldu ayrılalı, ve şuan nişanlanacağı kızla ben varkende ilişkisi varmış hatta benden öncesinden beriKaç sene oldu?
öyle yapmaya çalışsamda kafamdan atamıyorum çok kötü şeyler yaşattı bana. bu nişanlanacağı kızla benden öncesinden beri birliktelermiş aynı anda o kızla 4 sene benle 3 sene ilişkisi var banada evlenelim diyordu tüm bunlara kalbim dayanmıyorAdam zaten nisan hazirliklarina baslamis.
Onu dusunup de enerjini dusurecegine vaktini daha degerli kullanmani oneririm.
Zaman onemli mefhum.Ustelik onun biriyle nisanlanmasi senin kaybettigin anlamina gelmiyor.Aksine artik seninde o kisiyi unutup hayatina devam etmen gerektigini gosteriyor.
kafamdan atmaya çalışsamda sürekli kafamda onun yapıp ettikleri. aynı anda o kızda varmış bende varmışım. kıza ayrı olduğumuzda hata yaptım demiş. kalbim acıyo çok üzgünümseni o kadar iyi anlıyorum ki... ama geçiyor emin ol geçiyor zor olsa da hayatına devam ettiğinde, onu takip etmeyi bıraktığında geçiyor. Klişe bir söz belki ama ZAMAN gerçekten her şeyin ilacı. Kendine bir uğraş bul. yalnız kalmamaya çalış. Arkadaşlarınla vakit geçir. ilk başlarda bu sana tat vermeyecek ama zorla kendini. Zamanla mutlu olabildiğini onsuz da olabileceğini anlayacaksın. Şimdi mutlu olsa da eden ettiğini mutlaka buluyor ve Rabbim seni buna şahit ediyor inana bana.
Zamanla ve hayatına yeni birinin girmesiyle. 3 ay önce ayrıldım sürekli ağlıyordum baya kötüydüm, şimdi en azından her gün ağlamıyorum ama onu hiç unutamayacakmışım gibi geliyor. Şimdi de konuştuğu kızla sürekli kendimi kıyaslıyorum. Çok yanlış ve saçma bir şey biliyorum ama elimde değilçok kötü şeyler yaşadığım ilişkimin hala ayrılık acısını çekiyorum hala canım yanıyor. o ise şimdi nişan hazırlığı yapıyor. nasıl geçecek bu acı
aynen bende yaptım onu insan ister istemeden kıyaslıyor kendisiyle malesef çok acı gerçekten hiç geçmeyecek gibi geliyor sürekli aklımda o var kafamdan ne yapsam atamıyorumZamanla ve hayatına yeni birinin girmesiyle. 3 ay önce ayrıldım sürekli ağlıyordum baya kötüydüm, şimdi en azından her gün ağlamıyorum ama onu hiç unutamayacakmışım gibi geliyor. Şimdi de konuştuğu kızla sürekli kendimi kıyaslıyorum. Çok yanlış ve saçma bir şey biliyorum ama elimde değil![]()
Siz ayrılalı ne kadar oldu? Yeniyse normal.aynen bende yaptım onu insan ister istemeden kıyaslıyor kendisiyle malesef çok acı gerçekten hiç geçmeyecek gibi geliyor sürekli aklımda o var kafamdan ne yapsam atamıyorum
1 ay önce ayrıldık. en son 1 hafta önce konuştuk. 3 senelik ilişkimdi. 4 senelik ilişkisi varmış… bende o kızda farketmedik… şimdi o kızla nişanlanıyor. bana da evlenelim demişti. çok kötüyümSiz ayrılalı ne kadar oldu? Yeniyse normal.
çok haklısınız öyle gerçekten sadece böyle aklım çıkacak gibi oluyor düşüncelerden kurtulamıyorum diyorumki nasıl ya nasıl hep başkası mı varmış bu yaptığı da mı yalandı bu söylediği de mi yalandı hiç mi sevmedi beni sevmeyeni mi sevdim falan hep kafamda bu sorularBen sizin yerinizde olsam once şükür namazı kılar sonra çalgı cengi çağırıp oynardım nasıl bir beladan kurtulmusum diye.
Siz ondan kurtuldunuz evlenecek olana yazık ....
![]()
Peki evlenmiş hayat kurmuş olsaydınız bir 3 4 sene de oyle harcayıp birde bebekle bunları ogrenseydiniz nasıl olurduçok haklısınız öyle gerçekten sadece böyle aklım çıkacak gibi oluyor düşüncelerden kurtulamıyorum diyorumki nasıl ya nasıl hep başkası mı varmış bu yaptığı da mı yalandı bu söylediği de mi yalandı hiç mi sevmedi beni sevmeyeni mi sevdim falan hep kafamda bu sorular![]()
Anam 1 ayda kim kimi unutmuş da sabırsızlanıp ay ne zaman unutucam diyorsun. Dur hele çek o acıyı. Acı çekmeden hamdım, piştim, yandım olmuyor. Pişme aşamasına hoşgeldiniz.1 ay oldu ayrılalı, ve şuan nişanlanacağı kızla ben varkende ilişkisi varmış hatta benden öncesinden beri
Bir ex(kendisiyle 5 ay kadar sevgili olup aile faktörü yüzünden ayrılıp 3 sene sonra tekrar sevgili olmuştuk. İlk seferi 3 sene unutamamıştım) sabah bana seni seviyorum diyip öğlen ben dersteyken hunharca çevrimiçi olup akşamına ara mı versek demişti. Anladım ki başkasını buldu beni bıraktı. İlk zamanlar o kadar nefret doluydum ki onu iyi şekilde düşünmek kendime hakaretti benim için. Aklıma geldikçe küfürler ederdim. Genelde düşünmemeye çalışırdım, çünkü onu düşünmek bile ona iyilik yapmak demekti. Enerji denen bir şey var sonuçta ona enerjimi akıtmaya devam edemezdim.kafamdan atmaya çalışsamda sürekli kafamda onun yapıp ettikleri. aynı anda o kızda varmış bende varmışım. kıza ayrı olduğumuzda hata yaptım demiş. kalbim acıyo çok üzgünüm
haklısınız. oof of içim çok dolu çok üzgünüm üç yılımı boş yere bomboş insana harcamışımSindirmeniz için zamana ihtiyacınız var. Olaylar taze olduğu için yoğun duygular hissetmeniz normal. Spor, yürüyüş, arkadaşla gezmek vs iyi gelir bu dönemde. Kendinizi kapatmayın, zamanla geçecek.