Kalbim ağrıyor!......

Kadindada iyi g*t varmis hakkaten.kocasi ust duzey emniyetten ve o elin adamlariyla flortlesiyor.niye kalcalairni skılastrmaya calistigi belli. Herkesin bitarafi yemez bukadarini
Assffsdadjfjfds konuyu okurken aşırı gerildim ama şuan
Adamin duymaya tahammülü yok ama siz an ve an yasadiniz çifte standarta bakar misin sınır oldum ya

Haklısınız aslında hakettiği bu kadının!

Assffsdadjfjfds konuyu okurken aşırı gerildim ama şuan

Adamin duymaya tahammülü yok ama siz an ve an yasadiniz çifte standarta bakar misin sınır oldum ya
Aynen öyle! Yoksa inanın kendi rahat olsa niyeti kötü olan benim diyeceğim...

Yanlış yapmak neymiş?
Yatak mıymış?
Yanlış değilse sen de yap madem. Yanlış yapmıyormuşsun ben de yapmıyorum desen ne der acaba?
Ben de yapayım o zaman dediğimde duymaya tahammül edemedi çünkü kimse bunun doğru olduğunu iddia edemez! Kendi de farkındadır ne büyük bir yanlıştı!...

Kadının eşi bu konuşmaları mutlaka duymalı demeye geldim sizin dünyanızı başınıza yıkıp mutlu mesut hayatına devam edemez etmemeli
Ben kızımı bu aşağılık kadın yüzünden babasız büyüteceksem elbette bedelini ödemeli bu kadın da! O da mutlu mesut mu devam eder yuvasına yoksa zavallı kocasını kandırmaya devam mı eder evli erkeklerle içerek bilemem ama iş mahkeme boyutuna taşındığında elbette öğrenecek...

Haklısınız aslında hakettiği bu kadının!
Normalde yapmayın bin türlü manyak var,çeker vurur sebebi olursunuz falan diye düşünürüm ama herkes az çok eşini tanıyordur... sınırlarını biliyordur. Çekip vuracak olsa kadın hangi cesaretle ne yapacak? Demekki omlara göre normal... e normalde kocası da bilsin.
Dediğiniz gibi mahkeme süreci başlayınca öğrenir belki de. Avukata danışmandan iş yapmamak en güzeli. Yok yere bir de onlarla uğraşmayın

Evet çok kolay değil bu tip işler ne yazık ki... Onlar kadar düşüncesiz davranamıyprum yine de.

Zaten evli erkeklerin/ bayanların baş başa görüşmeleri her zaman arkadaşlıkta kalmayabiliyor,samimiyet artıyor. Evli bir bayanın evli bir erkeğe kalçalarından bahsetmesi başlı başına korkunç. Kadının geniş olduğu belli,flörtleşme yaşanmadıysa da yaşanacak gibi. Ama şu anda adım atmak için erken sizin de dediğiniz gibi. Aynı evde eşinize durumu çaktırmamanız zor ama hissederse kayıtları hatırlar ve silebilir bundan sonrası için bilgilenemezsiniz.. biraz daha sabırlı olup bekleyin durum şiddetini artırıcak mı böyle mi devam edicek. Duruma göre delilerinizle patlarsınız.

Kusura bakmayın 7.saydadaki gelişmeyi okumamışım.. ben kadınla muhabbetini anlamadım biri müdür olucakmış onu engellemiş videosunu atmış ? Eşiniz mi yapmış bunu?

Kusura bakmayın 7.saydadaki gelişmeyi okumamışım.. ben kadınla muhabbetini anlamadım biri müdür olucakmış onu engellemiş videosunu atmış ? Eşiniz mi yapmış bunu?
Güya... İnanırsan... Artık inanmıyorum. İş odaklı olsa konuşmalar bu kadar cıvık olmazdı

Siz eşinize imalı şekilde söylediğiniz zaman onun soğukkanlılıkla yanıt vermesi beni çok şaşırttı. Bundan şöyle bir sonuç çıkarabiliriz; bu daha önce söylediği ilk yalanı değildi. Yani bence elinin ayağının dolaşması gerekiyordu. Belkide yatakla ilgili bir şey yapmadığı için kendini kötü bir şey yapmadım diye görüyordur ama soğukkanlılığı beni ürküttü.

Evliliklerde böyle şeyler duydukça daha da soğuyorum evlilikten. Kimseye güvenemeyecek miyiz!

Öncelikle esiniz düpe düz flörtlesiyor. Evli iki kisinin birbirleriyle bu sekilde konusmasi hic hos degil gercekten.
Su an bildikleriniz ile medyuma gitmeniz cok anlamsiz olmus. Ayrica bu tür sarlatanlara inanip para kayandirmaniz cok sasirtici. Bu tarz seylere inanmaniz.........

Zaten belki yaptığından daha kötü olan şey arka arkaya sıraladığım imalara soğukkanlılıkla yalanlarla cevap vermesi. Yakalandığında dahi maksadının iş olduğunu söylemesi video yollayacakmış gibi geçiştirmeye çalışması. Sorsanız yalan beceremez! Güven tek kullanımlık diye boşa demiyorlar...

Bu hangi program bize de soyleyiver canım

Eve
Evet, Allah yardımcınız olsun. Hiç kolay değil bir de çocuk var. Çocuk olmasa bir daha yüzünü görmezdiniz ama çocuk olunca ortak karar almanız gerekecek çoğu şey de. O değil de çocuğunu nasıl düşünmedi bunları yaparken. Hayret verici diğer nokta da bu

Nefret ettim esinizden ya .pislik herif. Cidden yalancı terbiyesiz birsey ya.soğukkanlı bir şekilde cvp vermiş bide pes .cidden napmayi düşünüyorsunuz? Ne hissediyorsunuz? Bosanmayacaksanizda baya eziyet edin çünkü bu tavırların devamı gelir .birde kadinida nolur korkutun pislik ya

Bilmiyorum açıkçası ama düşünüp duruyorum. Avukata kayıtları yolladım daha geri dönmedi. Eşim deseniz arayıp duruyor ben bir şey yapmadım vallahi billahi diyor. Yani aldatmadı yatakta olmadıkları için! Kadınla konuşmasını dinledikçe öfkeden gözüm dönüyor. Mutlu aile fotoğraflarımızı yolluyor bana sanki ben bu hale getirdim! Babamla konuştu aileden konuşabileceği pek kimse kalmadı. Annemi aradığında da ben aldım bitti deyip kapattım. Gerçekten bitirdi aslında başından beri hep ben fedakarlık yaptım. Hep ağlayıp üzülen ben oldum. Telefonundan nefret ettim elinden düşmedi! Sinirlerim yıprandı. Bir yandan da kızımı düşünüyorum öyle masum ki; öyle güzel ki...

En doğru kararı siz verirsiniz elbette ama iyi düşünün. Siz elin adamiyla kalça muhabbeti yapsanız nolur acaba bir düşünün Hayır aldatmadin aşkım sorun değil mi diyecek esiniz ? Güveninizi geri kazandirmadan affetmeyin ama nolur .birde o kadınla is yerinde de beraberler nasıl olacak ?bari Müdüre bildirin görüşmeleri yerlerini falan ayırsın. Kadınla falan hiç irtibata geçtiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…