Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misiniz
çok teşekkür ediyorum
ne yapacağınızı sadece siz belirleyebilirsiniz, evlenince hesap kartın bende olacak diyen bir adam istemezdim, en doğal hallerini görmek başka ama küfürlü konuşan insanlar benim için hep iticidir hayatımdaki kişinin böyle olmasını istemezdim, bunlar benim yapacaklarım ama siz neyi istiyorsunuz hayatınızda, kendiniz karar verin.kalp sever zor da olsa ama mantık sabittir genelde, insanlar zor değişir. ben değiştiririm ya da ilerde değişir diye beklentiler boş.