Kalbim aklıma hükmediyor :( bilmiyorum ne yapacağımı

Adamdan ayrilamiyorsaniz ne sekil bir yol gosterelim ki? Evlenince cuzdaninizi cantanizi saglam yere saklayin da bulamasin gibi mi mesela?
Irk konusunda da begenmiyorsa irkinizi evlenmesin sizinle. Kendi irkini da arastirmis mi acaba? %100 saf irk yoktur benim bildigim, en fazla kac kusak geriye gidersen git,ille de kan karismistir bir yerlerde.

Bazı insanlar cidden belaya gel gel yapıyor
Aklınız başınızda değil sanırım ....

Yani burada ayrıl veya ayrılma desek bile kararı verecek olan sensin . Evlenince değişir diyorsan , bir insan 7sinde neyse 70inde de aynı . Genelde erkekler öncesinde pek belli etmez , senin erkek arkadaşın belli etmiş ve eğer belli ettiyse de kesin yapar ben sana söyleyeyim maaş kartını alır , o nereye sen oraya olursunuz hatta buradaki amaç benle birlikte bir yere gideceksen gidebilirsin bensiz asla gidemezsin demeye geliyor benden sana tavsiye . O erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktığında sen evde kalacaksın sana demeyecek ki , sende git görüş diye , o kadar erkek arasında ne yapacaksın diyecek bak buraya yazıyorum dediklerim olacak..he ben mazoşisttim kendime acı çektirmeyi seviyorum dersen o ayrı :) ırkçılık konusuna girmiyorum ama takıntılı noktaları var . İlerde bi gün yolda birine selam versen bi de bu erkekse , ona takar 7 ceddini bulur gibime geliyor :) küfür genelde erkeklerin ağzına pelesenk olmuş onlara göre doğal bir şey ama ne olursa olsun hele de yanında kadın varsa küfür etmemesi gerekiyor buna alışırsa herkesin içinde eder benim etrafımda var böyleleri o kadar doğal bir şey gibi görüyorlar ki küfürü büyük küçük herkesin yanında etmeye başlıyorlar . İlerde çocuğun olur çocukta küfür eder.. aşk insanı kör eden bir duygu ayrıl bitir diyemem , ayrılma devam et diyemem sadece iyice ölç tart düşün evlenince bunların daha fazlasını yaşayacaksın , sadece tek tavsiyem evlenince düzelir deme

yaşlar kaç

Ben nereye sen oraya (köle arıyor) Maaş kartın bende olacak (enayi arıyor) Kalp kırıp döküp sonra ben neden böyle yapıyorum (dengesiz ve hasta psikolojisine kurban arıyor)
Sen de tüm bunlara en azından dürüst ve doğal diye neredeyse madalya takacaksın şaka gibi durum yemin ederim. Canım sen canını yolda mı buldun? Annen seni çile çek diye mi doğurdu büyüttü ? Baban seni elin saçma sapan adamı istediği gibi zulmetsin diye mı kolladı korudu? Yani ne diyelim, sen bilirsin de evlendikten sonra burada çok mutsuzum diye, birkaç ay sonrasında da boşanamıyorum tehdit ediyor diye konularını okuruz. Yol yakınken vazgeç. Bugün seviyorum diyorsun , yarın hem onun suratına hem kendi suratına tükürmek istersin niye aklımı kullanmadım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…