Kalbim aklıma hükmediyor :( bilmiyorum ne yapacağımı

Burdaki bayanların yorumunu yabana atma.

Sen ve erkek arkadaşın kaç yaşında

Önceki konunuzu da doğru hatırlıyorsam tek temennim bu satırların ilgi arayışında bi ergene ya da can sıkıntısından ırkçılık ve cinsiyetçilik üzerine tepki ölçmeye çalışan bir kimseye ait olması.Yok gerçek ise fena yakacaksınız başınızı.

Keşke dediğiniz gibi olsaydı

Çünkü onun için babamın Türk olması mühim olan 21. Yyda evet şaka değil
Kusura bakma ama aklını peynir ekmekle mi yedin? Hala seviyorum diyorsun. Nasıl birisi farkında değil misin? İnsan ayrımı yapan insan düşmanı bir mahluk. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. Uzak dur yoksa ileride çoook pişman olursun benden demesi.

Çünkü onun için babamın Türk olması mühim olan 21. Yyda evet şaka değil
İşte sıkıntı burda

Babaanne Kürt ise baban 100% Türk olamaz

Adam kadını hiç görüyor sen hala sevgi diyorsun

Evlenince ona tabi yaşayacaksın senin bir kişiliğin olmayacak ona göre değerlendir

Sevgi

İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Yani demem o ki bu insan değişmeyecek evlendiğinde de aynı fikirlerle yaşayacaksınız, küfürlü ekonomik özgürlüğü elinden alınmış bir şekilde. Sonrası mı?
Sevgini bu halleri bitirdiğinde mantığın hep neden bu hatayı yaptın diyecek net.

maaş kartını istemek ne yaa hemen ayrıl bnce şimdiden başlamış hemde..

Sanirim bosta kalmaktan korktugun icin birakamiyorsun. Boyle de mutlu degilsin ki. Hanzo bir adami omur boyu cekmeye razi misin?

Kalp zekana hayran kaldim. Umarim kilavuzun kalbin olmaz. Yoksa burnunun gelecegi hic parlak görünmüyor

Aynı eve girince daha ne " Doğallık larına " şahit olacaksınız bu daha ne ki şimdi doğal gibi gelir bu hareketler aşkınızdan ötürü evlenince dar görüşlü saygısız bir eşim var diye konu açarsınız bendn demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…