- 31 Ağustos 2019
- 36
- 4
- 38
- 33
- Konu Sahibi Hayatsever
-
Irkçılık derken ne alaka iki sevgili ırkçılık tartışması?
Adam maaş kartına göz koyuyor,küfrediyor sende "ayyy ne kadar doğaal" mı diyon? Bence en yakınınızdan birisinden size okkalı bir tokat atmasını isteyin
adam hasta farkında değilsiniz.
evet daha evlenmeden maaş kartına el koymayı düşünüyor.küfürlü konuşuyor.soyunuzu araştırıyor.ben nereye sen oraya şeklinde kısıtlamada bulunuyor.Allahtan ne yapacağını söyleyip gösteriyorda size kurtulmanız için bir şans veriyor.sizde bence bu şansı değerlendirin.Psikolojik olarak mı? Diyorsunuz
Küfür eden insan çok kötü, terbiye almadığını gösterir ki bekarken daha böle agzını bozfuysa evlenince düşünemiyorum. Maaş kartın neden onda duracakmış. Ya düzgünce konus yada ayrıl bnce evlenince çok üzülürsün. Evlilik sorunları alıp götürmüyor.Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?