Simdi okuyorum onu :) yani bazen bende dusunuyorum soyle guzel olcak evliligim soyle mutlu olcam.diye hayaller kuranlar iki gun sonra tam tersini yasiyolar. En azindan ben ne olacagini tahmin ederek gidiyorum galiba evlilige :) gerci su 1 2 sene daha dusunmuyoruz ama nasip.burda çok başlık gördük...Oysa severek evlenmiştik..ama 3. dayağımı yedim :) kafan karışıksa..google amcaya uçurum kenarındaki çiçek yaz bi hikaye çıkacak ilk linkten oku..biraz sana yardımcı olur...aşkta herşey illa kalp güm güm çarpçak diye şart değil..Bu zamanda herkes istiyor ki ayaklarım yerden kesilsin..mutluluktan göklere çıkayım..adam bazen bunu yapıyor..sevgililik nişan vs..ama evlenince bi değişiiyor..sen o çıkardığı göklerden yere çakılıyorsun...Sen o hikayeyi oku
Aynende dediginiz gibi oldu :) platonik bi ask vardi sonra o iliskiye dönüştü ve benim icin zorlu gecen bir ayrilik yasadim. Suan ona karsi hoc bisey yok icimde bundan eminim ama belkide dedigin gibi yorulmusluk yipranmislik bu hale gitirdi beni.sevgilinden önce çıktıgın kişileri eminim daha çok sevdin ve kalbin daha hızlı çarptı sırılsıklam aşkı yaşadın insan malesef erken yaşta sevgisini bu tür duyguları tüketiyor ve hayatının aşkını buldugunda ona hakettiği sevgiyi veremiyor.Ya da veremediğini düşünüyor. Eski sevgilinden kastım bir platonik aşk çok sevilen ama terkeden biri de olabilir
Bence evlenmeye değer insan yaşı ilerledikçe liseli çocuklar gibi daha sırılsıklar aşk vs yaşayamıyor sanki ama siz seviyorsunuz belki de eskiden çok yıpratan ilişkiniz oldu kalbiniz yorgun . Aşk ve sevgi farklı şeyler ama sevgi var o olmasa da yanında mutlu iseniz mantık evliliği gibi de düşünebiirsiniz
Dusunce yapisina hayranim bu hep soylerim onada ama heyecan yok dedigim gibiOna baktığında bir hayranlık duygusu olusmuyor mu? Sadece güzellik manasinda demiyorum hal ve hareketlerinde de olabilir bir güzellik. Bence elini tuttugunda mesela heyecanlanmalisin
Yaslariniz kaç peki. Heyecan olmadan zor yaDusunce yapisina hayranim bu hep soylerim onada ama heyecan yok dedigim gibi
kesinlikle o yüzden canım çünkü yıpranmışlık oluyor bazen burada okuyorum liseli kızlar ölüyorum bitiyorum ne yapacağım diyor yazık keşke bitirmeseler bu duyguları ama insan yaşamadan bilmiyor gerçekleri . belki yolda görseniz dönüp bakmassınız çok da çirkinleşmiş geebilir size eski sevgiliniz ama bu yorgunluk kötü sevdiğiniz kişiye yansıtmayın size bakarken parlayan gözlerini düşünün . ben de erken evlenmek genç anne olmk isterdim o yüzden şimdi 6 yıllık ilşkimde hiç heyecan yok artık hevesimde yok gibi . sevgilinizle daha çok vakit geçirdikçe azalıyor bende öyleAynende dediginiz gibi oldu :) platonik bi ask vardi sonra o iliskiye dönüştü ve benim icin zorlu gecen bir ayrilik yasadim. Suan ona karsi hoc bisey yok icimde bundan eminim ama belkide dedigin gibi yorulmusluk yipranmislik bu hale gitirdi beni.
Ilk bastada mi boyleydi sonradan mi oldu1 bucuk yillik bir iliskim var. Seviyor ve seviliyorum. Ama kalbim carpmiyo, yada oyle siril sıklam asik degilim. Mesela cok cok nadir heycanlaniyorum onunlayken. Dakikalarca fotografina bakmiyorum. Evlenince soyle yapariz boyle yapariz diye hayalini kurmuyorum. Bunlar evlilik karari almada ne kadar önemli kizlar? Yani sevgi tek basina yeter mi sizce? Mesela sevgili ile evlilik dusununce cok mutlu.olunur heycanlanilir plan yapilir filan ya, bende bunlarda yok. Mutlu olacağımı dusunuyorum ama sıradan bir mutluluk gibi. Aliskanliklardan dolayi mi boyle hissediyorum aceba? Birlikteyken egleniyoruz cok guzel vakit geciriyoruz hatta mesajlasirken bile egleniyoruz gülüyoruz felan.
Ama icimde hic heycan yok, kalp carpmasi yok, sadece sevgi var.
Bu evlilik icin yeterli mi sizce kizlar?
Yoksa sartmi o digerleride?
Tam ifade edemedim ama anlayin iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?