- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Baska biri olsa aldatsa heyecanın dibini yasarsin ☺☺☺☺1 bucuk yillik bir iliskim var. Seviyor ve seviliyorum. Ama kalbim carpmiyo, yada oyle siril sıklam asik degilim. Mesela cok cok nadir heycanlaniyorum onunlayken. Dakikalarca fotografina bakmiyorum. Evlenince soyle yapariz boyle yapariz diye hayalini kurmuyorum. Bunlar evlilik karari almada ne kadar önemli kizlar? Yani sevgi tek basina yeter mi sizce? Mesela sevgili ile evlilik dusununce cok mutlu.olunur heycanlanilir plan yapilir filan ya, bende bunlarda yok. Mutlu olacağımı dusunuyorum ama sıradan bir mutluluk gibi. Aliskanliklardan dolayi mi boyle hissediyorum aceba? Birlikteyken egleniyoruz cok guzel vakit geciriyoruz hatta mesajlasirken bile egleniyoruz gülüyoruz felan.
Ama icimde hic heycan yok, kalp carpmasi yok, sadece sevgi var.
Bu evlilik icin yeterli mi sizce kizlar?
Yoksa sartmi o digerleride?
Tam ifade edemedim ama anlayin iste :)
Ne alakasi var siz aldatilinca heycanlaniyo musunuz? Bu nasil bi bakis acisiBaska biri olsa aldatsa heyecanın dibini yasarsin ☺☺☺☺
Sonradan olduIlk bastada mi boyleydi sonradan mi oldu
Demkki gercektn sevgi yokmus asik degilmssn.sakin evleneyim deme boyle evlilik olmaz zindan edersn kendine haytiSonradan oldu
İliski zamanla siradanlasir derler ya oyle bisey mi aceba diye dusundum. Bilmiyorumki .sDemkki gercektn sevgi yokmus asik degilmssn.sakin evleneyim deme boyle evlilik olmaz zindan edersn kendine hayti
İliski zamanla siradanlasir derler ya oyle bisey mi aceba diye
hayatin siradanlasir iliskinde siradan bi iliskidr ama senin icin o siradan bi insanmiski askin verdigi hazzi duyguyu onda yasyamiyorsun..senin icn ozel degil.yanlis kisiyle brabersin bence
bence şart.bugüne kadar hayatımda olan erkeklere o heyecanı hissedemedim ve keşke onları da umutlandırmasaymışım diyorum.zaten evlilik içinde stresi de barındıran bir şey ve ancak aşık olduğunuz kişiyle renklenebilir1 bucuk yillik bir iliskim var. Seviyor ve seviliyorum. Ama kalbim carpmiyo, yada oyle siril sıklam asik degilim. Mesela cok cok nadir heycanlaniyorum onunlayken. Dakikalarca fotografina bakmiyorum. Evlenince soyle yapariz boyle yapariz diye hayalini kurmuyorum. Bunlar evlilik karari almada ne kadar önemli kizlar? Yani sevgi tek basina yeter mi sizce? Mesela sevgili ile evlilik dusununce cok mutlu.olunur heycanlanilir plan yapilir filan ya, bende bunlarda yok. Mutlu olacağımı dusunuyorum ama sıradan bir mutluluk gibi. Aliskanliklardan dolayi mi boyle hissediyorum aceba? Birlikteyken egleniyoruz cok guzel vakit geciriyoruz hatta mesajlasirken bile egleniyoruz gülüyoruz felan.
1 bucuk yillik bir iliskim var. Seviyor ve seviliyorum. Ama kalbim carpmiyo, yada oyle siril sıklam asik degilim. Mesela cok cok nadir heycanlaniyorum onunlayken. Dakikalarca fotografina bakmiyorum. Evlenince soyle yapariz boyle yapariz diye hayalini kurmuyorum. Bunlar evlilik karari almada ne kadar önemli kizlar? Yani sevgi tek basina yeter mi sizce? Mesela sevgili ile evlilik dusununce cok mutlu.olunur heycanlanilir plan yapilir filan ya, bende bunlarda yok. Mutlu olacağımı dusunuyorum ama sıradan bir mutluluk gibi. Aliskanliklardan dolayi mi boyle hissediyorum aceba? Birlikteyken egleniyoruz cok guzel vakit geciriyoruz hatta mesajlasirken bile egleniyoruz gülüyoruz felan.
zaten bellı sure sonra aşk bıtıyor askın ömru 1,3yıl arası maksımumm 5 yıldır.bılımsel olarak kanıtlanmıs arada saygı sevgı baglılık alıskanlık gıbı duygular varsa cıftler ayrılmazlar..Benim 5 sene iliskim oldu ve 2 seneden sonra ask degil sevgi baglilik ve aliskanlik oluyor ve bunu anladigimda ayrilmak istedim ve onsuz olmadigni farkettim 3 sene daha ciktik boyle ama yaninda mutluysan boyle ayrintilara girme derim bence ama yok artik kendini yaninda mutlu hissrtmiuorsan soyledigin seyler onemli ayril derim o zaman. Ama heycan istiyorsan degisik seyler deeneyin
Aynen cnm ama uzun iliskilerde heycan kalp carpintisi ve karin kelebelkleri biraz zor oluyo hatta cok zor oluyo. Fazla takilma derim ama birazda ikinizde birbirinize o sevgi guvenini vermissiniz onun rahatligida olmus olabilirzaten bellı sure sonra aşk bıtıyor askın ömru 1,3yıl arası maksımumm 5 yıldır.bılımsel olarak kanıtlanmıs arada saygı sevgı baglılık alıskanlık gıbı duygular varsa cıftler ayrılmazlar..
Değişik seyler deneyin derken onere bilecegin bisey var mi. Daha tecrubelisin 5 yil. Hala devam ediyo mu iliskiniz?Benim 5 sene iliskim oldu ve 2 seneden sonra ask degil sevgi baglilik ve aliskanlik oluyor ve bunu anladigimda ayrilmak istedim ve onsuz olmadigni farkettim 3 sene daha ciktik boyle ama yaninda mutluysan boyle ayrintilara girme derim bence ama yok artik kendini yaninda mutlu hissrtmiuorsan soyledigin seyler onemli ayril derim o zaman. Ama heycan istiyorsan degisik seyler deeneyin
Birbirimize cok alistik, baglandik mi emin degilim ama. Sevgide ve saygidada sorun yok cok sukur.zaten bellı sure sonra aşk bıtıyor askın ömru 1,3yıl arası maksımumm 5 yıldır.bılımsel olarak kanıtlanmıs arada saygı sevgı baglılık alıskanlık gıbı duygular varsa cıftler ayrılmazlar..
O cekici gelme konusunda sorun yok :))Yani simdi sitenin edepsizi ben olucam ama bir adamla ayni seye guluyosun diye evlilik olmaz.heyecan lazim ,cekici gelmesi lazim etkilenmen lazim ki cocuk yapabilin dimi ama :))
Bundan kaynakli da olabilir ama ben eski sevgilimi tamamen unuttum. Ozlemiyorum onu. Ama yasanilanlarin etkisi olabilir dedigin gibi duygularin körelmesi.Insan hayatinda bir kere asik olurmus.. aynisi banada oldu.. kimseyi ilk sevgilim kdr sevemedim.. eski esimi bile.. eski sevgilime agladigim kdr, eski esime hic aglamadim diyebilirim.. halbuki eski esimide sevmistim.. simdi ise butun duygularim korlesti, cunku sogudum herseyden..
Değişik seyler deneyin derken onere bilecegin bisey var mi. Daha tecrubelisin 5 yil. Hala devam ediyo mu iliskiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?