• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbim carpmiyosa, heycan yoksa???

1 bucuk yillik bir iliskim var. Seviyor ve seviliyorum. Ama kalbim carpmiyo, yada oyle siril sıklam asik degilim. Mesela cok cok nadir heycanlaniyorum onunlayken. Dakikalarca fotografina bakmiyorum. Evlenince soyle yapariz boyle yapariz diye hayalini kurmuyorum. Bunlar evlilik karari almada ne kadar önemli kizlar? Yani sevgi tek basina yeter mi sizce? Mesela sevgili ile evlilik dusununce cok mutlu.olunur heycanlanilir plan yapilir filan ya, bende bunlarda yok. Mutlu olacağımı dusunuyorum ama sıradan bir mutluluk gibi. Aliskanliklardan dolayi mi boyle hissediyorum aceba? Birlikteyken egleniyoruz cok guzel vakit geciriyoruz hatta mesajlasirken bile egleniyoruz gülüyoruz felan.
Ama icimde hic heycan yok, kalp carpmasi yok, sadece sevgi var.
Bu evlilik icin yeterli mi sizce kizlar?
Yoksa sartmi o digerleride?
Tam ifade edemedim ama anlayin iste :)
Baska biri olsa aldatsa heyecanın dibini yasarsin ☺☺☺☺

İliski zamanla siradanlasir derler ya oyle bisey mi aceba diye

hayatin siradanlasir iliskinde siradan bi iliskidr ama senin icin o siradan bi insanmiski askin verdigi hazzi duyguyu onda yasyamiyorsun..senin icn ozel degil.yanlis kisiyle brabersin bence

Bu kişiden kişiye değişir.
Kimine böylesi sevgi yeter mutlu olmak için.
Güveni tamdır, kalbi küt küt olmasa da yeter.
Kafası rahattır en azından.
Ama mesela aşk olmadığı için gözü kapalı sevmez.
Hataları gözüne daha çok batar.
Zor affeder, çabuk soğuyabilir.

Kimi de ille de aşk olsun ister.
Aşk gözlerini kör etsin.
Kafasına etse de kolaylıkla affedebilsin.
Bazı şeyleri yutsun, unutsun, aşk ile başı dönsün.
Canı acısa da ondan vazgeçemesin ister.
Bu çok sağlıklı değil aslında :)

Aşk birine olan tahammül duygusunu arttırıyor, evliliğe getirisi de budur.

Ama bana kalsa düzgün bir adamı seveyim yeter.
Aşk beni aptala çevirmesin yani.

Bilemedim zor işler bunlar..:KK14:

Yani simdi sitenin edepsizi ben olucam ama bir adamla ayni seye guluyosun diye evlilik olmaz.heyecan lazim ,cekici gelmesi lazim etkilenmen lazim ki cocuk yapabilin dimi ama :))

1 bucuk yillik bir iliskim var. Seviyor ve seviliyorum. Ama kalbim carpmiyo, yada oyle siril sıklam asik degilim. Mesela cok cok nadir heycanlaniyorum onunlayken. Dakikalarca fotografina bakmiyorum. Evlenince soyle yapariz boyle yapariz diye hayalini kurmuyorum. Bunlar evlilik karari almada ne kadar önemli kizlar? Yani sevgi tek basina yeter mi sizce? Mesela sevgili ile evlilik dusununce cok mutlu.olunur heycanlanilir plan yapilir filan ya, bende bunlarda yok. Mutlu olacağımı dusunuyorum ama sıradan bir mutluluk gibi. Aliskanliklardan dolayi mi boyle hissediyorum aceba? Birlikteyken egleniyoruz cok guzel vakit geciriyoruz hatta mesajlasirken bile egleniyoruz gülüyoruz felan.
bence şart.bugüne kadar hayatımda olan erkeklere o heyecanı hissedemedim ve keşke onları da umutlandırmasaymışım diyorum.zaten evlilik içinde stresi de barındıran bir şey ve ancak aşık olduğunuz kişiyle renklenebilir

Insan hayatinda bir kere asik olurmus.. aynisi banada oldu.. kimseyi ilk sevgilim kdr sevemedim.. eski esimi bile.. eski sevgilime agladigim kdr, eski esime hic aglamadim diyebilirim.. halbuki eski esimide sevmistim.. simdi ise butun duygularim korlesti, cunku sogudum herseyden..

Benim 5 sene iliskim oldu ve 2 seneden sonra ask degil sevgi baglilik ve aliskanlik oluyor ve bunu anladigimda ayrilmak istedim ve onsuz olmadigni farkettim 3 sene daha ciktik boyle ama yaninda mutluysan boyle ayrintilara girme derim bence ama yok artik kendini yaninda mutlu hissrtmiuorsan soyledigin seyler onemli ayril derim o zaman. Ama heycan istiyorsan degisik seyler deeneyin

1 sene oollmuş carpmaması normal alışıyorsun zamanla . annenle babanında her gun kalbı carpıyor :)) onu basksıyla dusunemıyorsan , kıskanıyorsan başkasıyla sevgılı olmasını gibi. sevıyorsunn . hattaa asıksın.

bence anlattıklarına göre de sevıyorsun . sevmesen kusurları gözune batar böle syler yazardın

Ya asiksin ya seviyorsun diye 2 seçenek yok ki. Aşk bile 1000 türlü. Herkes yasadigina kendi sozlugune göre isim koyuyor. İlla karnin agriyacak kelebekler ucusacak kuralı mi var. Sen mutlu musun için rahat mı huzurlu musun bunları düşün. Belki aşk bu. Başkalarının ask semptomlarını göstermiyor olabilirsin. Belki hepsinden çok seviyorsun. Kendi iç sesine kulak ver.

Benim 5 sene iliskim oldu ve 2 seneden sonra ask degil sevgi baglilik ve aliskanlik oluyor ve bunu anladigimda ayrilmak istedim ve onsuz olmadigni farkettim 3 sene daha ciktik boyle ama yaninda mutluysan boyle ayrintilara girme derim bence ama yok artik kendini yaninda mutlu hissrtmiuorsan soyledigin seyler onemli ayril derim o zaman. Ama heycan istiyorsan degisik seyler deeneyin
zaten bellı sure sonra aşk bıtıyor askın ömru 1,3yıl arası maksımumm 5 yıldır.bılımsel olarak kanıtlanmıs arada saygı sevgı baglılık alıskanlık gıbı duygular varsa cıftler ayrılmazlar..

zaten bellı sure sonra aşk bıtıyor askın ömru 1,3yıl arası maksımumm 5 yıldır.bılımsel olarak kanıtlanmıs arada saygı sevgı baglılık alıskanlık gıbı duygular varsa cıftler ayrılmazlar..
Aynen cnm ama uzun iliskilerde heycan kalp carpintisi ve karin kelebelkleri biraz zor oluyo hatta cok zor oluyo. Fazla takilma derim ama birazda ikinizde birbirinize o sevgi guvenini vermissiniz onun rahatligida olmus olabilir

Değişik seyler deneyin derken onere bilecegin bisey var mi. Daha tecrubelisin 5 yil. Hala devam ediyo mu iliskiniz?

Birbirimize cok alistik, baglandik mi emin degilim ama. Sevgide ve saygidada sorun yok cok sukur.

Insan hayatinda bir kere asik olurmus.. aynisi banada oldu.. kimseyi ilk sevgilim kdr sevemedim.. eski esimi bile.. eski sevgilime agladigim kdr, eski esime hic aglamadim diyebilirim.. halbuki eski esimide sevmistim.. simdi ise butun duygularim korlesti, cunku sogudum herseyden..
Bundan kaynakli da olabilir ama ben eski sevgilimi tamamen unuttum. Ozlemiyorum onu. Ama yasanilanlarin etkisi olabilir dedigin gibi duygularin körelmesi.

Değişik seyler deneyin derken onere bilecegin bisey var mi. Daha tecrubelisin 5 yil. Hala devam ediyo mu iliskiniz?

Mesela ilk gunlerdeki konulari aç. Ben onu kiskandiriyodum oda cok tepki veriyodu arada bole seyler iliskiyi heycanlandiriyodu cok abartmadan tab.i tatli suprizler yapiyodu o bnde onlara karsilik flan. Ilk gunki yerlere gitmek degisik kararlar almak flan degisik konular konusmak. Ilk gunki hissettigin gbi hissetmeye kendini adapte et oyle msjlas ve ole bulusmaya gitt..
Canim 5 sene ciktik. Ayrildim 1 ay sonra hic dusnmuyorken esimle tanistik ve nisanlandik sonra da evlendik

Back
X