• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbim çok kirgin

Hinata_Sama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
15
1
1
İstanbul
16 yasindayim lise 3 gidiyorum.Neyse ben konunun icerigini degistirip soyle anlatim bakin:) benim annem nadir bulunan bir kanser tipi babamda kalpten 3 kez anju oldu buda beni onlarin yanindayken guclu davranmaya itti tabi bende bu durumda disaradaki insanlara cok kirilganlastim zaten evdeki gordugum annemin aci cekmesi daha gecen gun annemi kandirip acile goturmek icin ikna ettim ve idrar yolu enfeksiyonu oldugunu ogrendim tabikide agladim ben annemin yaninda rahat aglayamiyorm neden uzuluyor hastaligi aziyor ve ben bunu gormeye dayanamiyorum ben bunlari yasarken bana destek en azinda benj dinleyecek tek bir kul yok!! Soyleyin bana ben neye uzuleyim??? Rahatca aglayacagim bir yer yokken 3 senedir drumlar boyle annemde babamda hastalar ve benden ayakta durmam istemiyor zorrr be cok zor insan dayanamiyo gormeye onlar aci cekerken:) evde rahat aglayamiyorm annem gorur uzulur diye ee napim bana soyleyin bee en azindan ne yapim ayakta guclu durmak icin?:)

Son düzenleme:
Böyle şeyler için birbirinizi niye üzüyorsunuz ki ?

Bence sen millete yaranmaya calisma ordan kaybediyosum ciddiyi. :D lise zamanimi hatirliyorumda vardi oyle iyilik melegi gibi takilan herkes faydalanirdi ama kimse umursamaz saf yerine koyar istediginide derdi :/

Oyy oyy çok küçüksun daha. Şu an uzulduğun şeyleri gün gelecek gülerek hatırlayacaksin. Gülmek ne kelime kahkaha ile anacaksın. Sıkma o güzel canini

Ay amk nedir ya ergen erkek çocukları gibi:KK70:

Her zaman kendi işini kendin gör; ödevini, sınavını unutma. İnsanlara yardımcı ol ama kimseye gebe kalma. O zaman hem iyi bir insan olur, hem de dimdik durursun.:KK28:

Allah canini almasin:) ama benim ne cektigimi ne yasadigimi neler dusundugumu bilmiyorsun size cocukca geliyor farkindayim ama yasimin kucu olmasi tecrubeli olmadigim anlamina gelmiyor bunu da belirteyim

Tecrübe yaşla kazanılmıyor diye düşünebilirsin fakat görmüşlük geçirmişlik için zaman geçmeli ve de farklı farklı ortamlara girmelisin. Bunun daha üniversitesi, iş hayatı, evlilik hayatı var. Demek ki neymiş tecrübe için zaman dolayısıyla yaş gerekiyormuş ablacım ;)

Ay amk nedir ya ergen erkek çocukları gibi:KK70:

Her zaman kendi işini kendin gör; ödevini, sınavını unutma. İnsanlara yardımcı ol ama kimseye gebe kalma. O zaman hem iyi bir insan olur, hem de dimdik durursun.:KK28:
Ergen tripleri değil sen yaşasan kocamn sinifta sinifin en orta bolumunde yanin ve arkandaki sira bos ergen olsanda cocuk olsanda yetiskin olsan da kim kirilmazki?

Ergen tripleri değil sen yaşasan kocamn sinifta sinifin en orta bolumunde yanin ve arkandaki sira bos ergen olsanda cocuk olsanda yetiskin olsan da kim kirilmazki?

Niçin böyle yalnızsın peki ?
Sınıfta daha önce herhangi bir kavgaya,sözlü tartışmaya falan girmiş miydin ?

Tecrübe yaşla kazanılmıyor diye düşünebilirsin fakat görmüşlük geçirmişlik için zaman geçmeli ve de farklı farklı ortamlara girmelisin. Bunun daha üniversitesi, iş hayatı, evlilik hayatı var. Demek ki neymiş tecrübe için zaman dolayısıyla yaş gerekiyormuş ablacım :KK66:
Tmm abla ne deyim sende haklisin:D

Back
X