Ben dalga geçtiğini düşünmüyorum.Çünkü haberlerde dinlemiştim.Böyle insanlar varmış.Sağdaki organlar solda soldaki organlar sağdaymış aynen seninki gibi :)
gerçekten mibence sen gerçekten özel birisin.
evet çok ciddiyimkk'da da var mı merak ettim konu açtım ama henüz çıkan yok
cüzdanınıza, çantanıza bir not yazıp koyun. allah korusun dünya hali, acil bir durum olursa (olmasın ama), doktorların bilgisi olsun.
özel olmak her insana farklı şekilde sunulmuş
işte.
bu konuda bana sunulan bişi yok
bunu babamda çok söylüyo aslında ama kontrole gittiğim bi doktor vardı o gerek yok demişti :44: allah korusun acil bişey olsa,vatandaş yardım etmeye kalksa güme gitcem
öyle demeeeeeeeeeeee..
illa ki vardır
bu tarz konularda canım:)
heeeeeee..
aman bu konuda böyle bi özellik olsa nolcak.. pek işe yarar bi tarafını görmedim bu yaşıma dek
ama zararıda yok sana :)
bunu babamda çok söylüyo aslında ama kontrole gittiğim bi doktor vardı o gerek yok demişti :44: allah korusun acil bişey olsa,vatandaş yardım etmeye kalksa güme gitcem
bence halt etmiş o doktor. uçlarda düşünelim biraz, allah korusun kalp masajı gerekiyor diyelim, sola masaj yapacaklar. yine allah korusun iç kanama var mı diye bakacaklar midenizin olduğu yere bastıracaklar acı yok, başka yere bastıracaklar acı yok, e olmaz tabi oralarda organ yokbabanızın sözünü dinleyin siz.
bence halt etmiş o doktor. uçlarda düşünelim biraz, allah korusun kalp masajı gerekiyor diyelim, sola masaj yapacaklar. yine allah korusun iç kanama var mı diye bakacaklar midenizin olduğu yere bastıracaklar acı yok, başka yere bastıracaklar acı yok, e olmaz tabi oralarda organ yokbabanızın sözünü dinleyin siz.
ahahahah allah iyiliğini vere,güldürdün beni.. çok yaşa emi..zaten bende seninle aynı fikirdeyim..düşününce korkunç oluyo :44:
HEH Bİ BU EKSIKDI ZATEN BEN NORMAL İNSANLARA DENK GELMEMKİİ:)
Benım lisedeki mudur yardımcımında oyleydııı
ozamn çok şaşırmısdımhahhah acaba dıre butun organlarıda tersmı dıyodum
Ben sigortacıyım, eski çalıştığım yerdeki bir sigortalımızda aynı sizin gibiydi.
Kalbi sağdaydı, hep derdi BEN İNSANLARLA SARILIRKEN KALP KALBE SARILIYORUM diye :)
şoktayım
senin marjinal olduğunu farketmiştim zaten ilk bakışta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?