bunu babamda çok söylüyo aslında ama kontrole gittiğim bi doktor vardı o gerek yok demişti :44: allah korusun acil bişey olsa,vatandaş yardım etmeye kalksa güme gitcem
öyle demeeeeeeeeeeee..
illa ki vardır
bence asıl vatandaş yardım ederse güme gidebilirsin mazallah
latinceside situs inversus canim
baaaakk tip dilinde bile biliyorum der hava atarsin
evet aynen öylezaten genelde ilk defa duyanlar inanmıyo
Senin durumun 100bin küsür kişide bir görülüyor tatlım. Ayrıca kalbi sağ tarafta olan hastalar için acil müdahale gerektirecek durumlarda problem yaşamasınlar diye bir dernek kurulmak isteniyor. Facebookta da değişik gruplar var. Bu gruplara dahil olmanı öneririm. Benim de bir yabancı internet arkadaşım vardı bana kalbinin ters tarafta olduğunu ve yerini değiştirmek için ameliyat olacağını söylemişti. Çok gereksiz ve saçma bir çaba bu sakın böyle bir çabaya kalkışma sen.
Benim dedemin de kalbi sağdaymış...İlk duyduğumuzda çok şaşırdık, daha sonra doktorlar kalbin gögüs kafesi nedeniyle sağa doğru kaydığını söylediler
Benim teyzemin oğlununda sağ tarafında, hatta teyzem doktora götürdüğünde doktor kalbi bulamamışbaşka doktorları çağırmış, hepsi bir çaba ile kalbi aramışlar , meğerse sağ taraftaymış. Sağa yatkınmış. Tıpta nadir görülen bir durummuş, aynen sende olduğu gibi
aayyy aaayyy canım benimmmmmmmm çok sağol...Senin kalbin bu yüzden daha bir temiz,daha bir güzel ..Bende farketmiştim.
yokkk canım cahillikle ne alakası var.. etrafında,çevrende falan hiç yoktur böyle birisi o yüzden duymamışsındır çok doğalçok şaşkınım şuanve böyle bişeyi nasıl olupta daha önce duymadığım için kendime kızdım, cahil kalmışım
çok ilginç.mutlaka bir sebebi vardır. ilerde tıp biliminin gelişimiyle açıklanır belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?