Bir tanıdığımın kalbi tam ortadaydı. Hatta doktorlar çok şaşırmışlar. Sağ da olanı gördük ama ortada olması çok ilginç diyerek. Gerekli kontroller yapıldı. Herhangi bir sağlık durumunda sorun çıkmamıştı.
Çok ilginç gerçekten.
Bir tanıdığımın kalbi tam ortadaydı. Hatta doktorlar çok şaşırmışlar. Sağ da olanı gördük ama ortada olması çok ilginç diyerek. Gerekli kontroller yapıldı. Herhangi bir sağlık durumunda sorun çıkmamıştı.
Çok ilginç gerçekten.
bu zamana dek hiç duydunuz mu ya da böyle bir yakınınız var mı bilmiyorum...
zaten dünyada 1 milyarda 1 görülen ve sebebini tıpın açıklayamadığı bir durum bu bendeki
benim kalbim ve hatta tek olan tüm organlarım normal bilinene göre terste kalbim sağda yani konumu okuyanlar dalga geçtiğimi falan sanmasın dileyen araştırabilir de
bana herhangibir sakıncası,zararı yok.. bazen doktorlar bile şaşırıyor,o derece
bu yüzden özelim ben
heee bu arada, varsa benim gibi olanlar beklerim topiğime
Benim de 3 böbreğim var
Doktorlar tam açıklama yapamıyorlar neden ama olabiliyormuş böyle durumlar nadiren de olsa.
Tek yumurta ikizim annemin karnında 5.ayında ölmüş, ondan bir miras olabilirmiş çünkü bir taraftaki yapışık 2 adet , diğeri tek.
Çok şükür bir sorunum yok
Benim de 3 böbreğim var
Doktorlar tam açıklama yapamıyorlar neden ama olabiliyormuş böyle durumlar nadiren de olsa.
Tek yumurta ikizim annemin karnında 5.ayında ölmüş, ondan bir miras olabilirmiş çünkü bir taraftaki yapışık 2 adet , diğeri tek.
Çok şükür bir sorunum yok