• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim gerçekten acıyor..

Bende kavga etmiştim. Hatta annesi “oğlumun peşinden neden koşuyorsun” deyip oğlunu yüceltmişti. Halbuki oğlunu ben bıraktım, askerden koşa koşa gelmişti. Üzerine yürüdüm “ne yapayım senin oğlunu peşimi bıraksın” demiştim. O an o geldi “annesine çıkıştı sen değil ben evleneceğim onunla” dedi. Annesi bozuldu tabiii orada. :)
Ben evlenmeyeceğim seninle defolun hayatımdan demiştim.

İstemiyorlardı beni. Benim ailemde onları. Sebebi ise kültürel yapılarımızın uyuşmamasıydı. Çok açık mışım, açık giyiniyormuşum, kapanamaz mışım, okuyormuşum.... aileme de bir türlü söylemler.

Bırakın hiç üzülmeyin.

Herkese iyi geceler :KK42:
Aslında ne konuşmaya nede birşey yapmaya halim yok. Fakat tanımadığım insanlar tarafından yorum almak en iyisi diye düşündüm.

Ayrıldık, annesi ile geçen gece kavga ettim yine. Kadın beni kesinlikle istemiyor. O an ki sinirle oturup düşündüm ve bende artik ayrılmak istedim. Ayrılalı daha 2 gun oldu..:KK42: Fakat kalbim o kadar açıyor, içim o kadar sıkıntılı ki ne yapsam bir türlü geçmiyor. Resimler silindi hesap şifreleri değiştirildi..
Derdim bunlar değil fakat bu ciddi gidişat beni iyice çökertiyor.
Ondan nefret etmek icin bir sebep arıyorum kendime fakat ayriligimizin sebebi uvey annesi olduğu icin nefret edemiyorum, sürekli bir özlem :KK42:
Her ayrılmamız da dayanamayıp baristigimiz icin asla yalan söylemeyeceğim sürekli bekliyorum. Telefonum çalsa o aradi, mesaj gelse o attı, hatta ışığı açılsa kalbim yerinden çıkarak koşuyorum telefona..
Kalbimi resmen birşey sıkıyor, gittiğim her yerde aklima o geliyor. Ne yapacağım nasil atlatacağım bilmiyorum..:mad::mad:
Sabret bitecek. Seni annesine karşı savunamayan erkekten hayır gelmez

Ben üzülmezdim.
Sebebi de şu
Annesi sizi istemedi diye ilişkiyi ayrilik seviyesine getirebilen bi adam hayatta bana sahip çikamaz yanımda olamazdı.
Benzer şeyleri çok yakınımda yaşadım. Ve adam ya o ya biz diyen ailesine asla papuç birakmadi.o zaman ben bu evde yokum artık dedi resti çekti. Sonuç mükemmel. Tüm darginliklar unutuldu. Çook mutlular

Bana yalandan bir ayrılık gibi geldi
Bu ilişkide erkek gibi uğraşan sensin bırak gitsin

Üvey anne boylesine ciddi önemli bir olaya zerre karışamaz
Bir kere kendi öz oglu değil

Bence çocuğun söylemek istediklerini o kadına söyletmiş

annesi ile neden siz yüz göz oluyorsunuz ki? benim erkek arkadaşımı da annem istiyor ama karşılıklı bi konuda herhangi bi görüşmeleri olmadı. senin muhatabın erkek arkadşaın, annesi değil. annesini ikna etmek de ona düşer. gereksiz yüz göz olmuşsunuz. hayır gelmez o işte.

Erkek arkadaşınız olgunlaşmamış,üvey anne ile sevgiliyi karşı karşıya getirmek de nedir? Bir sıkıntı varsa kendileri çözsünler hadi kadın size dalaştı siz neden yüz göz oldunuz ki şimdiden? Şuan mantıklı düşünemiyorsunuz ama aramaması sizin hayrınıza olur,şimdiden böyleyse ilerde neler olur kim bilir.

üvey anneymiş, one ne oluyor ki :işsiz: bir de bu oğlan analarıyla kavga eden kızları anlamıyorum. Kadın kavga ediyorsa bayağı zaten demektir, güle güle çekerim bulunmaz hint kumaşı değil oğluşları. Öyle ucuz insanları aileme dahil edemem.

Herkese iyi geceler :KK42:
Aslında ne konuşmaya nede birşey yapmaya halim yok. Fakat tanımadığım insanlar tarafından yorum almak en iyisi diye düşündüm.

Ayrıldık, annesi ile geçen gece kavga ettim yine. Kadın beni kesinlikle istemiyor. O an ki sinirle oturup düşündüm ve bende artik ayrılmak istedim. Ayrılalı daha 2 gun oldu..:KK42: Fakat kalbim o kadar açıyor, içim o kadar sıkıntılı ki ne yapsam bir türlü geçmiyor. Resimler silindi hesap şifreleri değiştirildi..
Derdim bunlar değil fakat bu ciddi gidişat beni iyice çökertiyor.
Ondan nefret etmek icin bir sebep arıyorum kendime fakat ayriligimizin sebebi uvey annesi olduğu icin nefret edemiyorum, sürekli bir özlem :KK42:
Her ayrılmamız da dayanamayıp baristigimiz icin asla yalan söylemeyeceğim sürekli bekliyorum. Telefonum çalsa o aradi, mesaj gelse o attı, hatta ışığı açılsa kalbim yerinden çıkarak koşuyorum telefona..
Kalbimi resmen birşey sıkıyor, gittiğim her yerde aklima o geliyor. Ne yapacağım nasil atlatacağım bilmiyorum..:mad::mad:

konularınızı sildiğinizde problemleriniz çözülmüyor...

Bu ilişkiden bir cacık olmayacaktı Pukikoo.
Bu kadın saçma bir şekilde hep sizi huzursuz edecekti. Erkek arkadaşın da arada çizgi çekebilen biri değil.

Icerik silmek yasak evet ama bazen oyle oluyor ki, kadin bambaska bi derdini açıyor, gidip taa 3-5 sene önceki konudan saldırılıyor.. Benim de başıma geldi, hem de baskasinin konusunda yedim lafi..
Konu sahibi eski seylere aciklik getirmeye calismaktan yeni konuya odaklanamiyor, sonra banlaniyor ve iyice tadi kaçıyor..
Icerik ve konu silinebilse KK sevgim daha bi artacak ozetle :KK53:

Icerik silmek yasak evet ama bazen oyle oluyor ki, kadin bambaska bi derdini açıyor, gidip taa 3-5 sene önceki konudan saldırılıyor.. Benim de başıma geldi, hem de baskasinin konusunda yedim lafi..
Konu sahibi eski seylere aciklik getirmeye calismaktan yeni konuya odaklanamiyor, sonra banlaniyor ve iyice tadi kaçıyor..
Icerik ve konu silinebilse KK sevgim daha bi artacak ozetle :KK53:

Şu sitede gördüğüm en düşünceli cevaplardan biriydi.
Çok teşekkür ederim..:KK200:

Back
X