- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Hiç eşimden başka biriyle sevgili olmadığım için bilemicem ama kendümden yola çıkarak şunu önerebilitim, kimseye bağımlı olma, vazgeçmesini bilİyi geceler hanımlar ,
2 gün önce 16 aydır sürdürdüğüm ilişkiyi, uzak mesafeden dolayi karşılıklı anlaşarak bitirdik. Çok yipraniyorduk özellikle ben . Onun için bir sorun yoktu. Ben onun basının etini yiyordum. Burda herkes aşk acısı çekmiştir sanırım nasıl geçer ki ? Tabi ki zaman ama bu süre içinde ne yapmalıyım . Sanki bir defa sevemeyecekmisim gibi geliyor , hayatımdaki en iyi insanı kaybettim gibi ... sanki bundan sonra iyi bir insan çıkmayacak karşıma. Çok korkuyorum. Dertlesmek istedim
Ben vazgeçtim . Mesafeden kaynaklanan ilgisizlikten başka bir sorun yoktu. Susup oturabilirdim deHiç eşimden başka biriyle sevgili olmadığım için bilemicem ama kendümden yola çıkarak şunu önerebilitim, kimseye bağımlı olma, vazgeçmesini bil
Kalbimi birisi avcuna alıp sıkıyor sanki . Nefes alamıyorum aklıma gelince geçeceğini biliyorum ama nasıl geçecekİster sevinç ister üzüntü olsun, hiçbir duygu ilk günkü gibi kalmaz. Aksi olsaydı, insanlar yaşayamazdı. Bu hüzün gurbetinin doğal durağının unutmak, alışmak ve normallesmek olduğuna inanın. Eşyanın doğası bu çünkü.
İnsanlar her zaman aşık olabilirler. Üzülme. Ben ve eşim, birbirimizin ilkleri değiliz ama sonlar da birbirimiz olacak diyemeyiz. Birgün boşansak, başkalarına aşık olabileceğimizi biliyoruz. Herşey acıyla zamanla, tatlılığa bağlanır. Hayat böyle basit...
İyi biriyse eğer sadece uzaklık olduğu için neden bitti.. Biraz açar mısın?
Bu surecte kendine onem ver,ailene onem ver.baska bir sey yapma.
Unutmak veya izlerini silmek adina hatalar yapma kafi.
Zaman her seyin ilaci eyvallah, bu zaman derde derman olana kadar insanin canini okuyor. Ama gececektir. Ya sabir..
Sizin konunuzu okuyup sizin için dua etmiştim . İnşallah geçecek....Yeni boşanmış biri olarak diyebilirimki hepsi geçer canın çok yanar ağlarsın haykırırsın içindekileri kusarsın hatta dibplerde yaşarsın ama sonra kalkarsın ayaklarının üstüne hamileyken aydım doğum yaptım boşadım onu çok canım yandı ve bitti herşey seninde böyle olucak bol bol dua et zamanla geçicek.
Allah razı olsun bizler çok güçlüyüz herşeyin üstesinden gelebiliriz dualarım sizinle.Sizin konunuzu okuyup sizin için dua etmiştim . İnşallah geçecek....
Ben de öyle bir insan değilim . Neden sevgiliyiz ki ? Ama su an bir daha sevemeyecekmisim gibi geliyor sevsem bile mutsuz olacakmisim gibi ....Ne kadar seversen sana huzur mutluluk getirmiyorsa en kestirmeden bitireceksin o ilişkiyi. 'Ben seninle mutsuzluğu da varım' klişesine inanmam o yüzden seni yıpratıyorsa bitirmen senin için hayırlı olmuş, daha iyileri çıkar inşAllah karşına üzme kendini.
Teşekkür ederim. ..Allah razı olsun bizler çok güçlüyüz herşeyin üstesinden gelebiliriz dualarım sizinle.
Ben de öyle bir insan değilim . Neden sevgiliyiz ki ? Ama su an bir daha sevemeyecekmisim gibi geliyor sevsem bile mutsuz olacakmisim gibi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?