Kalbim Karardı Sanırım

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Merhaba. Çok fazla uzatmadan konuya gireceğim. Bir erkek arkadaşım var yaklaşık 4 aydır birlikteyiz. Onu seviyorum ve güveniyorum ancak ne sevgim ne de güvenim için sonsuz diyemem, hiç bir zaman körü körüne bağlanan bir insan olmadım.. Her neyse. Biz bir şeyler yaşıyoruz ister istemez yakınlaşıyoruz. İstanbulda yaşıyoruz ve iki ayrı yakada olduğumuz için haftasonları birlikte kalıyoruz. Asla tam bir ilişki yaşamasakta yakınlaşmalardan kaçamıyoruz. Ancak şu son günlerde nedense kendimi berbat hissediyorum. Sanki kalbim kararmış iğrenç bir kadın olmuşum gibi. Bunun sebebini günlerdir düsünsem de işin içinden çıkamadım. Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Özünde bu yakınlaşmaların olmasını da istemiyorum özellikle de dini açıdan. Sürekli tövbe ediyorum bir daha yok diyorum ama yine aynı seneryoda buluyorum kendimi. Ben bu durumu nasıl aşabilirim? İcimdeki bu sıkıntıyı nasıl atabilirim..

Evlenin o zaman
Bi.süre sonra o yakjnlaşmalar nihayete erecek biliyorsun değil mi? Durduramadığın an gelir. Bu işler böyledir. Altından kalkamayacaksan hiç yaklaşmayacaksın.
Yanlış yapıyorum düşüncesi insanı bitirir. İçin rahat değil haliyle .

Nihayi sona ulaşmasını inan istemiyorum belki de bu düşünce korkutuyor beni. Ama bir yandan da erkek arkadaşıma bunu nasıl anlatacağım kırmadan. Şimdi adam bana demez mi bu zamana kadar bir şey yoktu sana bir zarar vermedim, istemediğin yerde durdum şimdi oluyor demeyecek mi bana? Gerçekten sacmasapan bir durum bu.

Adam bişey demesin diye mi istemediğin bişeyi yaşayacaksın? 4 ayda bu aşamaya gelinir zaten ancak :)
Yani ne diyim bilmiyorum hepimiz bi takım yollardan geçtik. sana abla tavsiyesi olsun altından kalkamayacağın, arkasında duramayacağın hiç birşeyi yapma. Sadece cinsellik değil her anlamda

Ya onu bende düşündüm ama öteki türlü hic görüsemiyoruz birimiz bi ucta diğerimiz öteki uçta. Ben okuyorum o da çalışıyor görüşebilmemiz mümkün değil..
E haftasonu tatili yok mu pazar günü?
O gün buluşun sabahtan akşama kadar gezin işte görüşün.
Evde buluşmamak sizin elinizde yani ama pek sıcak bakmıyorsun sende dışarda buluşmaya.

Adam istiyor diye degil yahu.. Kırmadan nasıl konuşlur onu bilemedim sadece. Teşekkür ederim ayrıca :)

E haftasonu tatili yok mu pazar günü?
O gün buluşun sabahtan akşama kadar gezin işte görüşün.
Evde buluşmamak sizin elinizde yani ama pek sıcak bakmıyorsun sende dışarda buluşmaya.
Sıcak bakmamak degil. Dısarda buluşsak kesinlikle daha tatlı olur. Hem ben rahat ederim hemde keyifli zaman geçiririm sadece Istanbul can sıkıyor. Ikimizin ortak bir noktada buluşması 3-4 saatimizi alıyor nerdeyse eh birde bunun dönüşü var. Resmen vakit kalmıyor

Valla böyle şeyler yaşayıp vicdan şeysi duymaktansa 3 saat yol git daha iyi.
Ya da regl düzensizliğin başlasın her onla buluştuğunda regl olmuş ol ne diyim

Valla böyle şeyler yaşayıp vicdan şeysi duymaktansa 3 saat yol git daha iyi.
Ya da regl düzensizliğin başlasın her onla buluştuğunda regl olmuş ol ne diyim
Ahahaha bak son söylediğin mantıklıymış :) Ya çünkü şimdi desem ki yok ben istemiyorum ne oldu birden diyecek ve erkekler bu tarz şeyleri pek anlamiyor sanırım bu konuda pek vicdan kavramları yok

yani ayrılmak istiyor ayrılamıyomusun anlamadım ben durumu anlat ayrıl ne düşünürse düşünsün
Hayır hayır ayrılmak değil. Durum şundan ibaret aslında. Ben o yakınlaşmalardan sonra çok büyük vicdan muhakemesi veriyorum içimde. Erkek arkadaşım anlayışsız biri değil. Ama ben onu kırmadan bu işi halletmek istiyorum. Hayatımın hiç bir döneminde kırıcı olmaktan yana olmadım. E özünde şimdi o da bir insan ve diğerlerinden farklı olarak bana karşı duygu yogunluğu olan bi insan. Gururunu kırmadan bu yakınlaşma durumunu sonlandırmak istiyorum sadece o kadar :)

Yahu şimdi ben bu adama ne diyeceğim bana cidden yardımcı olabilecek kimse yok mu

Neden sen onun gururunu duygularını kırmayayımda nasıl diyeyim diye yıpratıyorsun ki kendini.

Sen kendin vicdanen bu durumdan rahatsız oluyorsun arkadaşım , erkek arkadaşın bunu düşünüyor mu?
kendine bi çizgi çiz ve o çizgide ilerle

eve gitmiceksin ve vicdanen rahat olmadığını onunla alakası olmadığını söyle madem anlayışlı bunuda anlıcaktır

Aslında bu konuda ona henüz açamadım kendimi. Yani böyle hissettiğimden bir haber. Bir dönem istemediğimi bunlar için çok erken olduğunu söyledim o da bu duruma anlayışla yaklaşmıştı ama şimdilerde bir iki kere daha tekrarladı bu olay o yüzden tamamen derdimi anlatıp beni anlamasını istiyorum sadece ve bu olaya kesin nir çozüm bulmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…