Kalbim Karardı Sanırım

Arkadaşım sevginin ve güveninin sonsuz olmadığını düşündüğün için, ilerde ayrılma ihtimaliniz bulunduğundan kendini ondan sonraki hayatın adına da suçlu ya da sorumlu hissediyorsun bence. Tabi dini boyutu da apayrı. En doğrusu konuşmak. Anlayışla karşılayacaktır diye düşünüyorum. Ama en takvalı adam bile baş başa kaldığında yakınlaşmak ister, nefis bu. Ev ortamı konusuna da çözüm bulmanız gerekiyor bu durumda.

Yakınlaşınca kendimi kötü hissediyorum uzun süredir kendimi baskıladım ama artık bu eylemin olmasını istemiyorum.
Bunu söylceksin ha soğursa da görürsün karşındakinin amacını.

O kadar zaman gecirdigin sevgili oldugun ve yakinlastigin birine soylemekten niye cekiniyorsun ki sinirle bir sey yapacak tipse evde bulusup soyleme disarda bulusalim bir kere de ve anlat.
Yok aksine melek gibi. Bi enteresan ne desem tamam diyor yapmaya da çalışıyor. O sebepten sanırım kıyamıyorum

Eveet yani zamanında ben sert bir sekilde değil ancak henüz bunlar icin erken olduğunu söylemistim bir süre bıraktı. Sonrasında kendisi de buna benzer bir şey söyledi. Seni seviyorum ve bu sevgi bana bir yerde çok fazla geldiğinde fiziksel olarak sana yöneliyor demişti. Galiba öyle bir durum

Yok aksine melek gibi. Bi enteresan ne desem tamam diyor yapmaya da çalışıyor. O sebepten sanırım kıyamıyorum

Senin boyle bir durumu soylemen kirilicak karsindakini kiricak bir sey degil ki neden boyle dusundugunu anlamiyorum.

Bu bir gorus, deger, inanc meselesi herkesin farklidir ve saygi duymak gerekir.

Icine sinmiyorsa yapmayacaksin kardesin.
Acikca da soyleyeceksin ne var bunda cekinecek?

Istemiyorum icime sinmiyor diyceksin.
Gerisi ona kalmis

Bu sebepten senden sogursa daha iyi anlamis olursun niyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…