Kalbim Karardı Sanırım

eve gitmiceksin ve vicdanen rahat olmadığını onunla alakası olmadığını söyle madem anlayışlı bunuda anlıcaktır
Eve gitme konusunda da çok uzak olduğumuz için bunu yapıyoruz yoksa yakın olup bir şeyler yaşamak amaçlı değil öteki türlü görüşemiyoruz

Beraber ayni evde kalmazsaniz bunlarin hic biri yasanmaz. Ates ve barut gibisiniz..

Ateşle barut misali giderseniz olur ister istemez aman iki oynaşmaktan kimse ölmez ne bu kasmak

Beraber ayni evde kalmazsaniz bunlarin hic biri yasanmaz. Ates ve barut gibisiniz..
Ama çok uzağız.. Bir tek pazar günlerimiz var ve buluşmamız için 3 saate yakın yol gidiyoruz bir de dönüşü var 6 saat.. Eh ertesi gün okul, iş çok geçte kalamıyorux. Çok saçma bir durum. Konuşarak hallrdilemez mi?

Eve gitme konusunda da çok uzak olduğumuz için bunu yapıyoruz yoksa yakın olup bir şeyler yaşamak amaçlı değil öteki türlü görüşemiyoruz
ya evde olmasaydı sevgili olamıcaktınız galiba bence alan memnun satan memnun gibi bir durum var hiç kusura bakma buraya yazma nedenini hiiiiiç anlamadım

Ateşle barut misali giderseniz olur ister istemez aman iki oynaşmaktan kimse ölmez ne bu kasmak
Ahaha ölmez biliyorum. Ama garip hissettiriyor. Mesela erkeklerde bu durum yok. Toplumda cinsellikten kaçınması gereken hep kadın gösterildiği için belki de bilmiyorum. Ama dünyanın en berbat şeyini yapmış gibi hissediyorum

ya evde olmasaydı sevgili olamıcaktınız galiba bence alan memnun satan memnun gibi bir durum var hiç kusura bakma buraya yazma nedenini hiiiiiç anlamadım
Şey alan memnun satan memnunluk bir durum yok. Dediğin gibi halimden memnun olsaydım buraya yazmazdım diye düşünüyorum. Yine de vakit ayırdığın için teşekkür ederim :)

Bir araya geldiginizde mutlaka ki bir yakinlasma olacaktir. Hele birde ayni evde gercekten dusunemiyorum. Dedim ya ates ile barut bir arada zor derler.

Erkekler diye birşy yok bende hiç bir zaman senin hissettiğin gibi hissetmedin istemiyorsan yapma kisa ve öz

Sorun olarak görme dini hassasiyetin varsa normal
Şundan daha büyük bir günahım daha yoktur sanıyorum ki. Umarım en azından Ama geldiğinde kendisiyle konuşamaliyım sanırım. Elbette bu yaptığımız dünyanın en kötü şeyi değil belki ama yine de kötü hissettiriyor sonlanmalı

Yahu şimdi ben bu adama ne diyeceğim bana cidden yardımcı olabilecek kimse yok mu

Madem vicdan muhakemesi yapıyorsun, yapacağın tek şey bu durumu sonlandırmak...

Ayrıca nasıl söyleyeceğim diye düşünüyor olmanızda çok saçma...

Bu tarz yakınlaşmalar hoşuma gitmiyor, rahatsızlık duyuyorum,evlilik öncesi sıcak bakmıyorum vs... söyleyeceksiniz bunun nesi zor?

Sırf bu yüzden ayrılırsada çok iyi olur !

Benden ayrılıp ayrılmaması değil zaten sıkıntım. Zaten bu yüzden benden ayrıliyorsa baya işime gelir bu durum. Sadece kırmak istemiyorum. Bir de şimdi kalkıp bana ee bundan öncekilerde neden bişey demedin derse ne diyeceğim. Vallahi dibine kadar suçluyum

İstemiyorum! Söylemeniz gereken bu...

Sen tepki verirsen senden ayrilacagindan korkuyorsun galiba ya o zaman devam edip kotu hissetmene devam ediceksin ama sizlanmak yok kabul ediceksin bunu ya da ayrilip kisa sure uzulup yoluna devam ediceksin.

Bunun baska cozumu yok ya da sana saygi duyup evde bulusmayacak ama bunu yapacagini sanmiyorum.

Ayrılmaktan korkmuyorum. Bu duruma böyle devam edemem zaten. Birlikte mutlu olmam gereken adamın yaninda tedirgin tedirgin geziyorum hiç hoş değil.. Sadece nasıl söyleyeceğimi bilemedim o kadar

Ayrılmaktan korkmuyorum. Bu duruma böyle devam edemem zaten. Birlikte mutlu olmam gereken adamın yaninda tedirgin tedirgin geziyorum hiç hoş değil.. Sadece nasıl söyleyeceğimi bilemedim o kadar

O kadar zaman gecirdigin sevgili oldugun ve yakinlastigin birine soylemekten niye cekiniyorsun ki sinirle bir sey yapacak tipse evde bulusup soyleme disarda bulusalim bir kere de ve anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…