- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Bugün cep telefonumu düşürdüm yere tamamen kendi dikkatsizligimden . Telefon bir daha açılmadi. Bende apar topar babamla telefoncuya gittim . Tabi evden cikana kadar kocamın söylemediği laf kalmadı ne dikkatsizligim kaldı ne mal kıymeti bilmemezligim . Normalde asla ne alınana ve verilene karışan bi insan değildir. Neyse bugün anneme davetliydik yemeğe . Yemekte suratı beş karış . Sonra aradı telefoncu tamir edildi gelin alın diye . Neyse babamla birlikte gittiler bunlar . Döndü sürat hala beş karış . Neymiş efendim telefonumda saçma sapan videolar fotoğraflar varmış ( onun dans ederken taklit yaparken çektiğimiz bana sil dedigi bir kaç video , gencligimden kalan bir kaç sortlu mortlu fotoğraf.) . Orada oturdu 2 saat 5 karış suratla telefonumun galerisini kurcalıyor kimseyle konuşmuyor . Ben kızınca sesini yükseltti kötü niyetli biriyse o telefoncu kalksa o fotografları videoları internete koysa napacaksın bilmem ne . Orada sesimi çıkarmadım . Eve geldik gene bağırmaya başladı o bana ben ona . Bana daha önce o görüntüleri sil nolur nolmaz demişti silmemiştim . Nasıl bu ihmalkarligi yaparmışım derdi bu.
Bende seni insan içine cikaranda kabahat dedim. Ne olursa olsun başkalarının yanında yapamazsın . Ama bundan sonra bende aynı şekilde davranicam dedim . Bir daha annenin babanın evine gelirsem şerefsizim dedi o da .
Yarın misafirim gelecek . Evi hep o supurur. Supurmuyorum da silmiyorum da dedi insanlik yaramiyormus bana. Bu halde misafir cagiramayacagim icin esek gibi kendim temizliyorum iki gözüm iki çeşme . Çok üzüldüm . Evet ihmal kabul ama bu kadarı fazla.
Misafirim 1.dereceden ailem . Kimse evden dışarı çıkmıyor. Lütfen yeterince üzgünüm iki gözüm iki çeşme zaten bir de beni bu sebepten siz uzmeyin
Bende seni insan içine cikaranda kabahat dedim. Ne olursa olsun başkalarının yanında yapamazsın . Ama bundan sonra bende aynı şekilde davranicam dedim . Bir daha annenin babanın evine gelirsem şerefsizim dedi o da .
Yarın misafirim gelecek . Evi hep o supurur. Supurmuyorum da silmiyorum da dedi insanlik yaramiyormus bana. Bu halde misafir cagiramayacagim icin esek gibi kendim temizliyorum iki gözüm iki çeşme . Çok üzüldüm . Evet ihmal kabul ama bu kadarı fazla.
Misafirim 1.dereceden ailem . Kimse evden dışarı çıkmıyor. Lütfen yeterince üzgünüm iki gözüm iki çeşme zaten bir de beni bu sebepten siz uzmeyin
Son düzenleme: