Kalbim muthis kirildi ...

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.252
333
Bugün cep telefonumu düşürdüm yere tamamen kendi dikkatsizligimden . Telefon bir daha açılmadi. Bende apar topar babamla telefoncuya gittim . Tabi evden cikana kadar kocamın söylemediği laf kalmadı ne dikkatsizligim kaldı ne mal kıymeti bilmemezligim . Normalde asla ne alınana ve verilene karışan bi insan değildir. Neyse bugün anneme davetliydik yemeğe . Yemekte suratı beş karış . Sonra aradı telefoncu tamir edildi gelin alın diye . Neyse babamla birlikte gittiler bunlar . Döndü sürat hala beş karış . Neymiş efendim telefonumda saçma sapan videolar fotoğraflar varmış ( onun dans ederken taklit yaparken çektiğimiz bana sil dedigi bir kaç video , gencligimden kalan bir kaç sortlu mortlu fotoğraf.) . Orada oturdu 2 saat 5 karış suratla telefonumun galerisini kurcalıyor kimseyle konuşmuyor . Ben kızınca sesini yükseltti kötü niyetli biriyse o telefoncu kalksa o fotografları videoları internete koysa napacaksın bilmem ne . Orada sesimi çıkarmadım . Eve geldik gene bağırmaya başladı o bana ben ona . Bana daha önce o görüntüleri sil nolur nolmaz demişti silmemiştim . Nasıl bu ihmalkarligi yaparmışım derdi bu.
Bende seni insan içine cikaranda kabahat dedim. Ne olursa olsun başkalarının yanında yapamazsın . Ama bundan sonra bende aynı şekilde davranicam dedim . Bir daha annenin babanın evine gelirsem şerefsizim dedi o da .
Yarın misafirim gelecek . Evi hep o supurur. Supurmuyorum da silmiyorum da dedi insanlik yaramiyormus bana. Bu halde misafir cagiramayacagim icin esek gibi kendim temizliyorum iki gözüm iki çeşme . Çok üzüldüm . Evet ihmal kabul ama bu kadarı fazla.

Misafirim 1.dereceden ailem . Kimse evden dışarı çıkmıyor. Lütfen yeterince üzgünüm iki gözüm iki çeşme zaten bir de beni bu sebepten siz uzmeyin

Son düzenleme:
Bugün cep telefonumu düşürdüm yere tamamen kendi dikkatsizligimden . Telefon bir daha açılmadi. Bende apar topar babamla telefoncuya gittim . Tabi evden cikana kadar kocamın söylemediği laf kalmadı ne dikkatsizligim kaldı ne mal kıymeti bilmemezligim . Normalde asla ne alınana ve verilene karışan bi insan değildir. Neyse bugün anneme davetliydik yemeğe . Yemekte suratı beş karış . Sonra aradı telefoncu tamir edildi gelin alın diye . Neyse babamla birlikte gittiler bunlar . Döndü sürat hala beş karış . Neymiş efendim telefonumda saçma sapan videolar fotoğraflar varmış ( onun dans ederken taklit yaparken çektiğimiz bana sil dedigi bir kaç video , gencligimden kalan bir kaç sortlu mortlu fotoğraf.) . Orada oturdu 2 saat 5 karış suratla telefonumun galerisini kurcalıyor kimseyle konuşmuyor . Ben kızınca sesini yükseltti kötü niyetli biriyse o telefoncu kalksa o fotografları videoları internete koysa napacaksın bilmem ne . Orada sesimi çıkarmadım . Eve geldik gene bağırmaya başladı o bana ben ona . Bana daha önce o görüntüleri sil nolur nolmaz demişti silmemiştim . Nasıl bu ihmalkarligi yaparmışım derdi bu.
Bende seni insan içine cikaranda kabahat dedim. Ne olursa olsun başkalarının yanında yapamazsın . Ama bundan sonra bende aynı şekilde davranicam dedim . Bir daha annenin babanın evine gelirsem şerefsizim dedi o da .
Yarın misafirim gelecek . Evi hep o supurur. Supurmuyorum da silmiyorum da dedi insanlik yaramiyormus bana. Bu halde misafir cagiramayacagim icin esek gibi kendim temizliyorum iki gözüm iki çeşme . Çok üzüldüm . Evet ihmal kabul ama bu kadarı fazla
Altı üstü bir telefon yani eşiniz neden bu kadar tepki veriyor ki ayrıca hamilesiniz ve bu halde süpürgeyi yapmanıza goz yumuyor pes doğrusu, eşya kırılmasın ama eşinin kalbi kırılsın bir telefon kadar değeriniz yokmuymuş acaba:KK34:

Eşinizin aklı kıt heralde biraz?
O kullandığı Instagram, o kullandığı kamera programı, o kullandığı savaş oyunu falan.
Hepsi bir adım ileriye hareket edebilmek için 'dosyalara/rehbere/mikrafona vs erişmeye izin var mı?' diye soruyor.
Buna tamam dediğiniz herhangi bir uygulama zaten sizin galerinize erişebilir.
Ayrıca internete atılacak erotik foto muydu ki? İnternette mayolu kadın kıtlığı mi var? Yani nasıl bir motivsyonla koyabilir ki?
Hadi pimpirikli, sinirlendi ama hamile karısını ve karısının ailesini üzmeye hakkı yoktu. Son derece abartmis

Arkadaşlar misafirlerim annem ve ablam . Asla dışarı çıkmıyoruz yan binadalar zaten . Izoleyiz yani . Lütfen buna takilmayalim zaten çok üzgünüm
Bugün annene davetliydin, yarın annen mi sana davetli?
Ben şimdi anladım eşinin basit konudan neden 'annenlere gelirsem serefsizim' dediğini:KK58:

Bugün annene davetliydin, yarın annen mi sana davetli?
Ben şimdi anladım eşinin basit konudan neden 'annenlere gelirsem serefsizim' dediğini:KK58:

Yarın annemler geldiğinde o evde olmayacak ki. hayır konu o değil . Ben gitmesem kendi gitmek ister annemlere . Hatta tatile bile o ısrar etti hep birlikte gidelim edelim diye .

Eşinizin aklı kıt heralde biraz?
O kullandığı Instagram, o kullandığı kamera programı, o kullandığı savaş oyunu falan.
Hepsi bir adım ileriye hareket edebilmek için 'dosyalara/rehbere/mikrafona vs erişmeye izin var mı?' diye soruyor.
Buna tamam dediğiniz herhangi bir uygulama zaten sizin galerinize erişebilir.
Ayrıca internete atılacak erotik foto muydu ki? İnternette mayolu kadın kıtlığı mi var? Yani nasıl bir motivsyonla koyabilir ki?
Hadi pimpirikli, sinirlendi ama hamile karısını ve karısının ailesini üzmeye hakkı yoktu. Son derece abartmis

Bunu söylemek hiç aklıma gelmemişti . Süpersiniz. Zaten erişime izin ver dediğin anda her yere ulaşılabiliyor dediginiz gibi . Bunun için telefoncuya telefon vermeye gerek yok .
Hemde nasıl bir abartma . Hep böyledir zaten . En ufak bir terslik olsun sallar oturur o suratını. Ne kendi ailesi ne benim ailem ne arkadaş hiç farketmez

Sebep her ne olursa olsun , bu saate hamile eşine temizlik yaptıran adam benim için vicdansızdır net yani.

Ailenizin yanında da saçma sapan tavırlar, bir telefon için garip garip hareketler. İnsanların ne fotoğrafları var telefonunda , kim her gün siliyor ki ya çalınırsa diye.

Ben sizi haklı buldum.

Sebep her ne olursa olsun , bu saate hamile eşine temizlik yaptıran adam benim için vicdansızdır net yani.

Ailenizin yanında da saçma sapan tavırlar, bir telefon için garip garip hareketler. İnsanların ne fotoğrafları var telefonunda , kim her gün siliyor ki ya çalınırsa diye.

Ben sizi haklı buldum.
En çok o zoruma gitti . Içerde arkadaşlarıyla telefonda konusuyo ben burada ağlarken. O kadar üzgünüm ki şu karnımdaki olmasa 1 dk durmam çeker giderim

İncir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele. Küçücük şeyleri abartıp günlerce surat yapan erkeklere deli oluyorum. Üzülmeyin hiç, kendi haline birakin naparsa yapsın. İnsan hamile eşine ekstra hassas davranmalı.
Normalde aşırı hassastır ilaçlarımı her seyimi takip eder ama iyiyken . Aramızda bir tartışma bir şey geçsin 40 yıllık düşmanıyım sanki . Bu halde 1 saattir içime icime ağlıyorum ben . Yapayalnız hissediyorum kendimi . Karnımdaki olmasa var ya . Sırf onun için kavga büyümesin diye sustum

Canım bi de sen hamile halinle Ablan ve Annen için niye temizliğe girişiyorsun ki otur yorma kendini yabancı değiller sonuçta

Yüzeysel sildim en azından temiz görünsün diye anlamın minik kızı var o hep yerlerde geziyo kıyamadım toz yutmasın yavrum

Normalde aşırı hassastır ilaçlarımı her seyimi takip eder ama iyiyken . Aramızda bir tartışma bir şey geçsin 40 yıllık düşmanıyım sanki . Bu halde 1 saattir içime icime ağlıyorum ben . Yapayalnız hissediyorum kendimi . Karnımdaki olmasa var ya . Sırf onun için kavga büyümesin diye sustum
Benim eşimde aynısı. İyiyken çok iyidir. Aramızda bir kavga çıksa düşmana dönüşür, çok gaddar biri olur. O yüzden anlıyorum sizi

Back
X