- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
çok teşekkür ederim canım benim iyi ki buradaki dostlarım var bi nebzede olsa acım hafifliyor
hattını kapattırmış ama ya aramazsa
Böyle bişey için seni gözden çıkarmayacaktır. Amacı ders vermek sadece.
canım az önce annemlerle piknikten geldim biraz açıldım ama eve dönünce yine içimi sıkıntı kapladı mail adersini iptal etti kullanmıyor annesini aramayıda uygun bulmuyorum beklemekten başka bi çarem yok frezyam içim yanıyor ama
ama ne ölüme ne dirime gel bu defa tamamen bitti bunu göreceksin demekte neyin nesi o zaman
Ne oldu canım bir gelişme var mı ? ben de çok üzülüyorum bu duruma inşallah bir an önce düzelir ,bu moralle sınavlara nasıl girecek çok merak ediyorum
Canım bazen bizlerde böyle demiyor muyuz ?
Bu Mustafalardan çektiğimiz nedir yaaa
söyle canım söyle
tatlım senin yorumların düşüncelerin gerçekten değer verdiğim düşünceler..
öncelikle dobra konuşman çok iyi olmuş ki ben zaten hatalarımın farkındayım biz her zaman böyle tartışmalar yaşıyoduk sonra ardından hatalarımı anlayıp özür dileyip kapatıyorduk
ama neden bilmem bu defa çok fazla tepki gösterdi hatta bana ne ölüme gel ne dirime dedi düşünebiliyomusun
bende seni seviyorum saçmalama hattını sakın kapatma demeye kalmadan kapattı
ama öncesinde beni ara bende tl yok ne yap et ara diye ısrar etti ama bendede tl olmadığı için arayamadım
aramazsan çok kötü şeyler olacak diye baştan uyardı ama elimde olmayan sebeplerden ötürü arayamadım ben zaten bilerek aramamazlık yapmadım
sence tekrar arar mı yani birleşirmiyiz
Bahane gibi duruyor biraz, başka biri olabilir mi acaba diye düşündüm.
Canım inşallah bunu gerçekten çok isterm bende.ama ölü diri falan dediğine göre baya bir sinirlenmiş olmalı inşallah bir şekilde sana ulaşır o zamanda sen en güzel şekilde kendini ifade edersin ve ilişkinize verdiğin değeri anlatırsın ve çok mutlu olursunuz inşallah
Başka biri olduğunu bende sanmıyorum sana sadece çok kızmış aklına bile getirme canım.
öyle bişey hiç gelmedi zaten aklıma canım ona güveniyorum ben:26:
Güven konusu çok önemli gerçekten bu güveni sana vermiş birisi bu kadar kolay bitiremez canım.varmı bi gelişme?
birden içimden geldi yazmak istedim. forumu takip ederken konularınızı okuduğum kadarıyla gıptayla bakıyordum ilişkinize, umarım yeniden biraraya gelirsiniz. ama ben düzeleceğini düşünüyorum, hangimiz bir anlık kızgınlıkla yakıp yıkmıyoruz ki herşeyi. içimden bir ses birkaç güne herşeyin yoluna gireceğini söylüyor... sabredin ve bekleyin bence şimdilik. hayırlısı neyse o olsun bunun için dua edin.
ah tatlım bu güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim inşallah düzelir gerçekten çok emek verdik böyle ucuz sebeplerle bitmemeli sabredip bekleyeceğim dediğin gibi inşallah sonu güzel olur
inşallah canım benim.ama kesinlikle katılıyorum cidden çok ucuz bir sebep... onunda kafasına dank edecektir eminimki siniri geçince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?