kalbim paramparça gözlerim yaş dolu...yardım edin nolur

Hat iptali kısa süre içinde yapılmıyor nuamrasını değiştirmiş olmalı müşteri hizmetlerinden bir yolunu bul diğer numarasını öğrenmek için bence bu konuyu bukadar önemsemeseydin sonuçta gitsne olmulu ne olucaktı

Ne oldu canım bir gelişme var mı ? ben de çok üzülüyorum bu duruma inşallah bir an önce düzelir ,bu moralle sınavlara nasıl girecek çok merak ediyorum

Hic kimse sevdigi insandan boyle birsey icin ayrilmaz bu bir bahane olabilir ancak.uzme kendini emin ol tabiki zitlasma uyumlu ol ama cok onemsedikce erkekler daha uzaklasiyor.

Canım inşallah bunu gerçekten çok isterm bende.ama ölü diri falan dediğine göre baya bir sinirlenmiş olmalı inşallah bir şekilde sana ulaşır o zamanda sen en güzel şekilde kendini ifade edersin ve ilişkinize verdiğin değeri anlatırsın ve çok mutlu olursunuz inşallah

canım benim çok teşekkür ederim çok kızdı biliyorum ama bizim sinirlenmelerimiz genelde saman alevi olur geçici ama bu defa neden böyle yaptı anlam veremedim sözümde durmamama kızdı biliyorum ama bi arasa herşey hallolacak

birden içimden geldi yazmak istedim. forumu takip ederken konularınızı okuduğum kadarıyla gıptayla bakıyordum ilişkinize, umarım yeniden biraraya gelirsiniz. ama ben düzeleceğini düşünüyorum, hangimiz bir anlık kızgınlıkla yakıp yıkmıyoruz ki herşeyi. içimden bir ses birkaç güne herşeyin yoluna gireceğini söylüyor... sabredin ve bekleyin bence şimdilik. hayırlısı neyse o olsun bunun için dua edin.

ah tatlım bu güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim inşallah düzelir gerçekten çok emek verdik böyle ucuz sebeplerle bitmemeli sabredip bekleyeceğim dediğin gibi inşallah sonu güzel olur

ah tatlım bu güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim inşallah düzelir gerçekten çok emek verdik böyle ucuz sebeplerle bitmemeli sabredip bekleyeceğim dediğin gibi inşallah sonu güzel olur

inşallah canım benim. ama kesinlikle katılıyorum cidden çok ucuz bir sebep... onunda kafasına dank edecektir eminimki siniri geçince.

inşallah canım benim. ama kesinlikle katılıyorum cidden çok ucuz bir sebep... onunda kafasına dank edecektir eminimki siniri geçince.

bende öyle umuyorum bitanem bana gerçekten önem vermeyen birisi olsaydı onu asla kafama takmazdım ama sevildiğimi değer verildiğimi biliyorum o sebeple kolay bitmeyeceğine inandırıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…