- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canım naptın ya merak ettim
canım telefonunu açtıçok mutluyum biraz soğukluk var ama zamanla geçer inşallah mesajlaşıyoruz şimdilik
Canım çok sevindim gözün aydın tekrar devam yani değil mi ayrılıkdan söz etmiyor değil mi ?
canım telefonunu açtıçok mutluyum biraz soğukluk var ama zamanla geçer inşallah mesajlaşıyoruz şimdilik
Canım çok sevindim gözün aydın tekrar devam yani değil mi ayrılıkdan söz etmiyor değil mi ?
teşekkür ederim tatlım hayır ayrılıktan söz etmedi şuanda toparladık sayılır durumu
çok sağol anzerim inşallah yapmazoy çok sevindim canım ya inşallah bi daha böyle şeyler yapmaz
barışmışsınız sanırım canım hadi gözün aydın
canım demiştim bi anlık öfkeydi onunkisi gercekten seviyosa döner demiştim... çok sevindim canım:) darısı diğer severek ayrılanların basına:)
bu saçma sapan konular yüzünden ayrılmak da ne ya aynısı benim başımda da var ve inanın bıktım sevgilim haftasonları bende kalıyor en saçma küçük tartışmamızda bile hemen çantasını hazırlayıp gitmeye yelteniyor her seferinde onu durdurup gitmesin diye yalvarıyorum.sonuncu öyle olmadı yalnız bıraktım gitti gecesinde de benden ayrıldı.sanırım bana olan aşkı bitmiş. ilişkimiz 9 yıllıktı içim çok acıyor ama geri dönmesini de istemiyorum tuhaf bir haldeyim.
Kalplikurabiyem barışmışsınızzz. .inşallah şu saçma soğukluğu da atarsınız da eskisinden daha iyi olursunuz canımcım
çok sevindimumarım bir daha olmaz... en ufak bir şeyde böyle ayrılıklar falan gündeme gelmese ne kadar da güzel olur aslında...
bu saçma sapan konular yüzünden ayrılmak da ne ya aynısı benim başımda da var ve inanın bıktım sevgilim haftasonları bende kalıyor en saçma küçük tartışmamızda bile hemen çantasını hazırlayıp gitmeye yelteniyor her seferinde onu durdurup gitmesin diye yalvarıyorum.sonuncu öyle olmadı yalnız bıraktım gitti gecesinde de benden ayrıldı.sanırım bana olan aşkı bitmiş. ilişkimiz 9 yıllıktı içim çok acıyor ama geri dönmesini de istemiyorum tuhaf bir haldeyim.
evet frezyam barıştıkhatta bugün geldi buluştuk oturduk enine boyuna tüm sorunları konuştuk
Tatlışıım çok sevindiiim gerçekten allahım ayırmasın güzel sevdicekler siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?