kalbim paramparça gözlerim yaş dolu...yardım edin nolur

canim sen nie agliyosun ki ..bu isde bi is var..ikili oynuo cocuk..ordada bi sevgilisi var die geldi aklima hemen..karsilasmayin die asabiyete baglamis durumu..sal gitsin yakasini

çok sevindim umarım bir daha olmaz... en ufak bir şeyde böyle ayrılıklar falan gündeme gelmese ne kadar da güzel olur aslında...

Kalplikurabiyem barışmışsınızzz ..inşallah şu saçma soğukluğu da atarsınız da eskisinden daha iyi olursunuz canımcım

bu saçma sapan konular yüzünden ayrılmak da ne ya aynısı benim başımda da var ve inanın bıktım sevgilim haftasonları bende kalıyor en saçma küçük tartışmamızda bile hemen çantasını hazırlayıp gitmeye yelteniyor her seferinde onu durdurup gitmesin diye yalvarıyorum.sonuncu öyle olmadı yalnız bıraktım gitti gecesinde de benden ayrıldı.sanırım bana olan aşkı bitmiş. ilişkimiz 9 yıllıktı içim çok acıyor ama geri dönmesini de istemiyorum tuhaf bir haldeyim.

gelebek hayırlısı ne ise o olsun sizin içinde 9 yıl az zaman değil resmen bir ömür adamışsınız.ama nasıl rahatsanız nasıl mutluysanız öyle devam etmelisiniz.dünya ya bir kere geliyoruz kimse için tükenmemek gerekir.inşALLAH mutlu olursunuz.

canım çok üzüldüm biraz zamana bırak istersen zamanla anlarsın şuanda ona kızgın olduğun için duyguların karmakarışıktır bekle canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…