kalbim paramparça gözlerim yaş dolu...yardım edin nolur

çok fevri davranmış bence
tamam konuşmasın,küssün,terslesin hatta aradığında tele çıkmasın ama hattı kırmak noluyor bir kerede falan

canım hat bu kadar kısa sürede iptal olamaz ki. yani sen mesaj attıktan 2 dk sonra. bence telini kapatıp numarasını da kullanılmayan bi numarasına yönlendirmiş olabilir. beni rahatsız eden biri vardı kurtulmak için telimi kapattım sonra da numaramı iptal olan eski numarama yönlendirmiştim. sizinki bir inat uğruna bitmiş. ama seviyorsa döner bence

Son düzenleme:

canım onu bende düşünmüştüm başta fakat bunu aradığımda aradığınız numara geçici olarak iptal olmuştur diyor senin dediğin durumda msj attığında beklemede raporu olur ama bunda direk iletilmedi yanıtı veriyo teşekkür ederim güzel dileğin için canım

hayır canım malesef sabaha kadar uykuyla uyanıklık arasında döndüm durdum yatakta ses yok

canmm konunu baştan sona okudum ama ders calıstıgım için yorum yazamadım zaten kızlar yeterince akıl vermiş.. sabret arıcak seni görürsün sonuçta bana çok bağlıydı diosun baglı olan insan sevdiğini merak eder deil mi senin ona ulaşamadıgını bildigi için o sana ulaşıcak hiçbir sey yapma beklee üzülüp aglamayı bırak canım

teşekkür ederim şirinem bende öyle umut ediyorum çünkü değecek bi sebep değil bizi tamamen bitirmeye

teşekkür ederim şirinem bende öyle umut ediyorum çünkü değecek bi sebep değil bizi tamamen bitirmeye

naz yapıyo işte aklınca gerckten bitirmeye çalıştıgını zannetmiyorum eğer öyle bi niyeti varsa bu belli olur zamanla zaten. hepimizin dengesiz zamanları oluyor biz kızlar da can sıkıntısından ikide bir bitti diyoruz belli ki senin sözünü tutmadıgını düşünüp naza çekmiş ama bu kadar büyütülcek bişey deil yani. sonucta çıkıp gitmedin sadece ısrar ettin. neyse tekrar tekrar aynı seyleri söylemeye gerek yok bence, bekle canım benım :) şu derse geceyim ben bitince gelirim gene öptüm çok :)

dediklerini aynen bende düşündüm tatlım ama ben nazı bir erkeğe yakıştıramıyorum naz yapmakta nedir ya
bakalım canım ne olacak bitersede biter böyle pamuk ipliğine bağlıysa sevgisi bidaha hiç dönmesin daha iyi
iyi çalışmalar şirinem öptm

Bu kadar kolay olması imkansız
Dönücektir mutlaka ama umarım çok geç olmaz...

Hee eğer dönmezsede tek yapman gereken şey unutmak !
Bu kadar basit bir sebebe bırakıp giden adamdan hayır gelmez...

Bu kadar kolay olması imkansız
Dönücektir mutlaka ama umarım çok geç olmaz...

Hee eğer dönmezsede tek yapman gereken şey unutmak !
Bu kadar basit bir sebebe bırakıp giden adamdan hayır gelmez...

bende öyle düşünüyorum canım ben üzerime düşeni yapıp bekleyeceğim ama arayıp dönmezsede kendisi bilir ben onu bu aşkı kolay silip atamayacağı için hep sevdim herkesten değerli tuttum eğer bunu yapmazsada zaten kusura bakmasın kendiside biter benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…