- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
çok fevri davranmış bence
tamam konuşmasın,küssün,terslesin hatta aradığında tele çıkmasın ama hattı kırmak noluyor bir kerede falan
canım hat bu kadar kısa sürede iptal olamaz ki. yani sen mesaj attıktan 2 dk sonra. bence telini kapatıp numarasını da kullanılmayan bi numarasına yönlendirmiş olabilir. beni rahatsız eden biri vardı kurtulmak için telimi kapattım sonra da numaramı iptal olan eski numarama yönlendirmiştim. sizinki bir inat uğruna bitmiş. ama seviyorsa döner bence
seni çok iyi anlıyorum şuan... şuan çok kızgın olabilir ama kızgınlığı geçince döner gibi geliyo tabi seviyorsa
inşallah döner canım. ben de beklemedeyim 18 gündürdönmedi dönmeyecek de
ne oldu bi gelişme falan yok mu ?
hayır canım malesefsabaha kadar uykuyla uyanıklık arasında döndüm durdum yatakta ses yok
canmm konunu baştan sona okudum ama ders calıstıgım için yorum yazamadım zaten kızlar yeterince akıl vermiş.. sabret arıcak seni görürsün sonuçta bana çok bağlıydı diosun baglı olan insan sevdiğini merak eder deil mi senin ona ulaşamadıgını bildigi için o sana ulaşıcak hiçbir sey yapma bekleeüzülüp aglamayı bırak canım
teşekkür ederim şirinem bende öyle umut ediyorum çünkü değecek bi sebep değil bizi tamamen bitirmeye
naz yapıyo işte aklınca gerckten bitirmeye çalıştıgını zannetmiyorum eğer öyle bi niyeti varsa bu belli olur zamanla zaten. hepimizin dengesiz zamanları oluyor biz kızlar da can sıkıntısından ikide bir bitti diyoruzbelli ki senin sözünü tutmadıgını düşünüp naza çekmiş ama bu kadar büyütülcek bişey deil yani. sonucta çıkıp gitmedin sadece ısrar ettin. neyse tekrar tekrar aynı seyleri söylemeye gerek yok bence, bekle canım benım :) şu derse geceyim ben bitince gelirim gene öptüm çok :)
o şehirde başka bir sevgilisi filan olmasın. çok saçma seni istememesi orada.
Bu kadar kolay olması imkansız
Dönücektir mutlaka ama umarım çok geç olmaz...
Hee eğer dönmezsede tek yapman gereken şey unutmak !
Bu kadar basit bir sebebe bırakıp giden adamdan hayır gelmez...
Özel mesaj kutun dolu olduğu için mesaj atamıyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?