Ben asla mesaj atmıyorum zaten
Ya arada ben de atıyorum ama hani hafif olmayayım diye ağır davranıyorum ben de :)) hatta bazen sen neden yazmıyosun hiç diyor :)sebep?
Canım unuttum yani nasıl desem geberip ölmedim aşkımdan demekki ben sevmemişim eskiyi :))bilemedim merlin
daha ayrılığın çok yeni değil mi
sen unuttun mu tamamen eskiyi
yani hayırlı olsun tabi senin adına da korktum biran
çok acele etme derim
o zaman hayırlısı artık inşallah :)Canım unuttum yani nasıl desem geberip ölmedim aşkımdan demekki ben sevmemişim eskiyi :))
Ya arada ben de atıyorum ama hani hafif olmayayım diye ağır davranıyorum ben de :)) hatta bazen sen neden yazmıyosun hiç diyor :)
Yani öyle hoşlanıyorum çok farklı birisi bilmem :)bunun hafiflikle alakası yok ki sen de baya baya hoşlanıyosun sonuçta
Kız ne bağlanması ben hayatımda hiç bağlanamadım bağlantı sorunu var bende :))Hayırlı olsun.
sen gönlünü kaptırmışsın..
bağlanma derim sana tavsiyem tanı bu kadar kaptırma..
Aminnn :)Hayırlısı olsun bakalım
Kız ne bağlanması ben hayatımda hiç bağlanamadım bağlantı sorunu var bende :))
Gerçekten düzgün birisi çevrede bilinen birisi dediğim kişi kötü olsa önermez saf temiz bir çocukBir insanın karakterinde karar kılmak için çok erken davranmışsın. Tanıyın ama 'adam gibi adam'(zaten bu lafa da ayrı gıcığım) falan yaş o işler. Temkinli olmakta fayda var.
Bu arada Kimse vazgeçilmez değil bunu da ayrılmış ayrılacak olanlara söylüyorum kendinizi yemeyiniz
İlk buluşmada bu kadar iyi niyetli olma..Gerçekten düzgün birisi çevrede bilinen birisi dediğim kişi kötü olsa önermez saf temiz bir çocuk
O da doğruİlk buluşmada bu kadar iyi niyetli olma..
sonradan tüm karekteri çıkar ortaya..
inşallah üzülmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?