Kalbim yeniden atıyor.. :) sizceee ?

Biraz da kariyer etkilemiş sizi anlık heyecanlar cabuk bitiyor kimse ilk günki heyecanda kalmıyor acele etmeyin karakter ilk görüşte anlaşılmıyor maalesef hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayır sadece düşüncesini merak ettim gezip tozup eğlenme amaçlı bir düşüncesi var mı yok mu diye sadece genel olarak ölçtüm diyelim pattadanak herhalde onu soracak kadar cahil değilim :)

Ağırdan almak her zaman kaliteli sonuç verir .

Valla benim 1 yıldır hayatımda biri yok hayatıma girmek isteyenlere çok mesafeli davranıyorum çünkü insanlara güvenmek zor. Sen hemen buluşmuşsun daha yeni nişan attın az yavaş bence duvara toslaman çok mümkün. Evlilik hakkında görüşünü bile sormuşsun iyi uçuşlar.

Gerçekten düzgün birisi çevrede bilinen birisi dediğim kişi kötü olsa önermez saf temiz bir çocuk

Çevrede iyi bilinen, saygı duyulan ama ailesine karşı terbiyesizin teki olan insanlar var. Kimse kimsenin içini bilemez, aynı evde yaşamayan bilemez. Kimsenin iyi demesinide takma kötü demesinide takma, kendin tanı zamanla. Etraf iyi diyor diye beklentiyi maxımuma çıkartmayın. Bunu size daha öncede söylemiştim sanırım yada başka bir üyeydi.

Bazı kadınlar ya çok bencil ya çok fesat saçma sapan yorumlar yapıp iki dakikada beni hafif durumuna düşürme çabalarına giriyorsunuz çok mu kıskançsınız ? Gözlerinizi açıp öyle okuyun bodoslama dalmadık herhalde çocuk benimle 2 haftadan beri görüşmek istiyor Ne saçma insanlarsınız siz ya ?
Terbiyesizliğin lüzumu yok !

Merlin sana itici yorum yapan okumadım.
Daha düne kadar ölüyorumn bitiyorum diyen sendin.
Birden bodoslama çıkıp ''Ay kizlir kimsi için ilmiyi girik yikmiş'' deyince millet garipsiyor bir nevi bu da çok normal
Benim bile aklıma geldi.
Daha dün bitti, bitiyor, vallahi bitti,aha da bitti serilerini okumamış mıydık ?
Hızlı koşan atın b... seyrek düşermiş dikkat et..
Mutluluklar.

Kıskançsın :) ve üstüne alındığına göre bu mesajın sahibi belli demekki sevmemişim zorunuza gitti herhalde kısa sürede toparlanmam. Hadsizsiniz.

Kıskançsın :) ve üstüne alındığına göre bu mesajın sahibi belli demekki sevmemişim zorunuza gitti herhalde kısa sürede toparlanmam. Hadsizsiniz.
Yoo daha yeni yorum yaptım o sebeble yazdıgına istinaden YAZDIGIM cuk diye oturdu.
Ayrıca hayırdır beraber mi yaşıyoruz yoksa kumam mısın ? :)
Görmedim bilmem seni.
Ne yer, ne içersin bilmem.
Kimin fesi kimin nesisin yine bilmem.
Göze göze gelmişliğimiz, yemiş içmişliğimiz yok.
Kıskanmak için şu dedigim şartların oluşması lazım nezdimde ama yok.
Sıradan bir üyesin benim gibi :)
Atomu mu parçaladın ?
Hayır..
Kabul et Merlin.
Hatta kabul ettigin için birden parladın aslında :)
Yoksa ister toplarlan, ister yok ol silin banane .
Olanı derim, payına düşeni alırsın içinden.
İyi forumlar tatlım.

Konuş dur seni takmıyorum :)

Civi civiyi soker mantigina inanan biriyim, ama ciddi bir iliskiden sonra gelen ilk birkac gorusme bence flortumsu olunca kendine toparlanmak icin biraz daha zaman taniyabiliyor insan. Nekadar zaman oldu ayrilali bilmiyorum tabi.

Herkesin yapisi farklidir. Bazi erkekler daha yavas ilerler, kendisi duygularindan ve senden tamamen emin olunca birden hizlanir. Acele etme yani. Ayrica ilk gorusmede ‘evlilige sicak bakiyomusun’ tarzi muhabbetler biraz sikici degil mi. Biraz daha rahat bi sekilde gelismeli evlilik konulari, boyle direk sorular bana hic samimi gelmiyor. Programlanmis gibi.

Eglenmenize bak. Keyfini cikar ilgisinin alakasinin. Ama hoslandigin sey sadece ilgisi olmasin, buna dikkat et. Kendisinden hoslanman gerek. Bunada ha diyince karar veremezsin, zaman gecirmek onemlidir.

hayirlisi olsun insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…