Amin canım inşallah :)Mutlu olmak guzel ama gene de ayaklarin yerden cok kesilmesin.
Hevesini kirmak degil de amac daha temkinli ol bence.
Yavas yavas ilerlemek en mantiklisi.
Umarim guzel gider her sey
Bilemedim tatlım :)) acaba bu kişi kaderim miiii :))İyi ki kaptırmamışsın kızzzzz
Madem gönlün çekiyor yaz gitsin boşver ağırdan satmayı falan
Hayır sadece düşüncesini merak ettim gezip tozup eğlenme amaçlı bir düşüncesi var mı yok mu diye sadece genel olarak ölçtüm diyelim pattadanak herhalde onu soracak kadar cahil değilim :)Hayırlı olsun . Elbette tanıyın, görüşün, yazışın, ama bu kadar hızlı kaptırmayın.
Ne kadar süredir tanıyorsunuz ki evlilik muhabbeti açtınız? Hani mesaj atmaya çekinirken, evlilik muhabbeti açan taraf olmak da değişik değil mi biraz?
Hayırlı olsun . Elbette tanıyın, görüşün, yazışın, ama bu kadar hızlı kaptırmayın.
Ne kadar süredir tanıyorsunuz ki evlilik muhabbeti açtınız? Hani mesaj atmaya çekinirken, evlilik muhabbeti açan taraf olmak da değişik değil mi biraz?
Gerçekten düzgün birisi çevrede bilinen birisi dediğim kişi kötü olsa önermez saf temiz bir çocuk
Teşekkür ederim tatlım çok teşekkürler :) cümlemizin inşallahSenin adına çooook sevindim.
Umarım çok mutlu olursun
Merlin sana itici yorum yapan okumadım.Bazı kadınlar ya çok bencil ya çok fesat saçma sapan yorumlar yapıp iki dakikada beni hafif durumuna düşürme çabalarına giriyorsunuz çok mu kıskançsınız ? Gözlerinizi açıp öyle okuyun bodoslama dalmadık herhalde çocuk benimle 2 haftadan beri görüşmek istiyor Ne saçma insanlarsınız siz ya ?
Terbiyesizliğin lüzumu yok !
Kıskançsın :) ve üstüne alındığına göre bu mesajın sahibi belli demekki sevmemişim zorunuza gitti herhalde kısa sürede toparlanmam. Hadsizsiniz.Merlin sana itici yorum yapan okumadım.
Daha düne kadar ölüyorumn bitiyorum diyen sendin.
Birden bodoslama çıkıp ''Ay kizlir kimsi için ilmiyi girik yikmiş'' deyince millet garipsiyor bir nevi bu da çok normal
Benim bile aklıma geldi.
Daha dün bitti, bitiyor, vallahi bitti,aha da bitti serilerini okumamış mıydık ?
Hızlı koşan atın b... seyrek düşermiş dikkat et..
Mutluluklar.
Yoo daha yeni yorum yaptım o sebeble yazdıgına istinaden YAZDIGIM cuk diye oturdu.Kıskançsın :) ve üstüne alındığına göre bu mesajın sahibi belli demekki sevmemişim zorunuza gitti herhalde kısa sürede toparlanmam. Hadsizsiniz.
Konuş dur seni takmıyorum :)Yoo daha yeni yorum yaptım o sebeble yazdıgına istinaden YAZDIGIM cuk diye oturdu.
Ayrıca hayırdır beraber mi yaşıyoruz yoksa kumam mısın ? :)
Görmedim bilmem seni.
Ne yer, ne içersin bilmem.
Kimin fesi kimin nesisin yine bilmem.
Göze göze gelmişliğimiz, yemiş içmişliğimiz yok.
Kıskanmak için şu dedigim şartların oluşması lazım nezdimde ama yok.
Sıradan bir üyesin benim gibi :)
Atomu mu parçaladın ?
Hayır..
Kabul et Merlin.
Hatta kabul ettigin için birden parladın aslında :)
Yoksa ister toplarlan, ister yok ol silin banane .
Olanı derim, payına düşeni alırsın içinden.
İyi forumlar tatlım.
:)Konuş dur seni takmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?