Unuttum bebeğim teşekkür ederim iyi dileklerin için aslında bence benzetmemişim bilmem kafam şuan çok sakin ve mutluyum evet şuan birisi ile görüşüyorum :)Kiz merlin sonunda o karaktersiz çocuğu unuttun mu yahu??:))) hala inanasim gelmiyor gerçekten.insallah dogrudur bu sefer inanmak istiyorum sana.gorusmuyorsun artik onunla diymi??
Valla onu unuttabildiysen eger cok cok sevinirim.unuttuysan ne guzel onune bak yoluna bak.hoslandigin biri de var,mesaj da at görüş.akışına birak bence.olsun utangac olmasi daha iyi.eski nisanlin gibi yüzsüz olmaktansa
Evet canım bak şimdi 2014 te mezun olmuş hukuktan 1 yıl avukatlık yapmış Sonra savcılık sınavlarına girmiş kazanmış 1 yılda stajyer savcı bu sürede hakimlik sınavlarına hazırlanıyor tabi kazanıyor ve 6 Aydır hakim ister İnan ister inanma zaten çok azimli Çalışkan bir çocuk ben 90 o 91 doğumluSenden 1 yaş küçük ve hakim öyle mi?
:)))Merlini nerden hatırlattın bana yaaa... kral Artırun ölmesini hala hazmedememişim. İçim yanıyor aklıma geldikce.
Hayirlisi olsun hayatin hakkinda en dogru karari vermissin.bak sakin utangac şöyle boyle deme.eski nisanlin gibi birsey olsaydi seni doverdi soverdi sana neler yapardı.akisina birak mutlu olmaya bak.Unuttum bebeğim teşekkür ederim iyi dileklerin için aslında bence benzetmemişim bilmem kafam şuan çok sakin ve mutluyum evet şuan birisi ile görüşüyorum :)
Ben bu yaklasimi hic dogru bulmuyorum.. Yani onca ölüp bitme, ağlama, uzulmeler, uzerine "zaten hic sevmemisim" demek kendi duygularını yalanlamak.. Sevdin, sonra bitti, bu kadar basit, bunu inkar etmek dogru degil..Canım unuttum yani nasıl desem geberip ölmedim aşkımdan demekki ben sevmemişim eskiyi :))
Canım bak ben sevdiğim zaman zor vazgeçiyorum felç filan olmam lazım Allah korusun ama gerçekten etkilenme sürem 1 ay oldu o da ha bittiiii kesin bitti bu sefer bitiiii mesajlarıyla yıkıldı bu kkBen bu yaklasimi hic dogru bulmuyorum.. Yani onca ölüp bitme, ağlama, uzulmeler, uzerine "zaten hic sevmemisim" demek kendi duygularını yalanlamak.. Sevdin, sonra bitti, bu kadar basit, bunu inkar etmek dogru degil..
Evet, insan bazen sevdigini sanip sonradan anlayabilir ama seninki oyle degildi bence.. Once cok seviyorum, simdi hic sevmiyorum diyorsun, su an ki yaklasimin da oyleyse yaniltici olabilir?
Bir de, kapılmıyorum demissin ama biraz sakin ilerle bence..
Yanlis anlama, derdim zitlasmak degil..
Ramazan günü yemin ediyorum inat için değil !!!Inat icin görüşmedigine eminsen civi civiyi söker !
Ne olmasını bekliyorsunuz hızlanması için:)) nişanlınla olanlardan sonra sen hala akıllanmamışsın.Bırak agır ama saglam olsun.Hem sende agır davranıyormuşsun seni hafif görmesin diye.Belki beyefendide aynı şeyi düşünüyordur.Ama çocuk bana çok utangaç geldi ya da nasıl desem yavaş ilerliyor benden hoşlanıyor beğeniyor evet biliyorum ama yavaştan ağırdan gidiyor.
Haklısın Ne bileyimNe olmasını bekliyorsunuz hızlanması için:)) nişanlınla olanlardan sonra sen hala akıllanmamışsın.Bırak agır ama saglam olsun.Hem sende agır davranıyormuşsun seni hafif görmesin diye.Belki beyefendide aynı şeyi düşünüyordur.
Sen oldukça sorunlu bir nişanlılık süreci geçirdin diye hatırlıyorum konularından. Ayrıca çok taze yaşandı bunlar.Nelerin yanlış olduğunu artık çok iyi biliyor olman lazım.Tecrübe sahibi oldun.O yuzden bırak agır ilerlesin, tanımaya çalış, aynı şeylerin tekrar başına gelmesini kimse istemez.Hayırlısı olsun.Haklısın Ne bileyimanaç ruhum çıkıyor ben biraz tezcanlıyım ama geçecek biliyorum bu tezcanlılığım :)) evet ağırım bayağı hem de
Çok teşekkür ederim.. aynen öyleSen oldukça sorunlu bir nişanlılık süreci geçirdin diye hatırlıyorum konularından. Ayrıca çok taze yaşandı bunlar.Nelerin yanlış olduğunu artık çok iyi biliyor olman lazım.Tecrübe sahibi oldun.O yuzden bırak agır ilerlesin, tanımaya çalış, aynı şeylerin tekrar başına gelmesini kimse istemez.Hayırlısı olsun.
Gerçekten düzgün birisi çevrede bilinen birisi dediğim kişi kötü olsa önermez saf temiz bir çocuk
Benim ruhumu bu adam dinlendiriyor sankiBu devirde saf temiz erkek kaldığına inanmıyorum, ''saf temiz görünümlü'' olanlar var sadece ama gerçekte göründükleri gibi değiller.
Ve daha nişanlından ayrılalı çok kısa bir zaman oldu, çok acele ediyorsun bence.
Biraz ruhunu ve kalbini dinlendirmelisin...
savcılık sınavlarına girmiş kazanmış 1 yılda stajyer savcı bu sürede hakimlik sınavlarına hazırlanıyor tabi kazanıyor
Yok canım hakim biliyorum gördüm diplomasını ben yanlış anlatmış olabilirim ama öyle hımm o direk hakim olmuş o zaman :))hakimlik savcılık sınavı ayrı değildir
ikisi de aynıdır
eğer böyle anlattıysa sıkıntı var
doğruluğunu kontrol etmek isterseniz hsyk.gov.tr deki onun atanma ayına denk gelen kura kararnamelerine bakmalısınız
bence hemen evlilikten bahsetmeyin biraz yavaşlık iyidir daha iyi tanırsınız
TmmmOo merlin hayirli olsun. Allah daim etsin. Bencede yavas olsun, saglam olsun. Gelismeleri yaz burdan bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?