Kalbim yeniden atıyor.. :) sizceee ?

Merlini nerden hatırlattın bana yaaa... kral Artırun ölmesini hala hazmedememişim. İçim yanıyor aklıma geldikce.

Unuttum bebeğim teşekkür ederim iyi dileklerin için aslında bence benzetmemişim bilmem kafam şuan çok sakin ve mutluyum evet şuan birisi ile görüşüyorum :)

Senden 1 yaş küçük ve hakim öyle mi?
Evet canım bak şimdi 2014 te mezun olmuş hukuktan 1 yıl avukatlık yapmış Sonra savcılık sınavlarına girmiş kazanmış 1 yılda stajyer savcı bu sürede hakimlik sınavlarına hazırlanıyor tabi kazanıyor ve 6 Aydır hakim ister İnan ister inanma zaten çok azimli Çalışkan bir çocuk ben 90 o 91 doğumlu

Unuttum bebeğim teşekkür ederim iyi dileklerin için aslında bence benzetmemişim bilmem kafam şuan çok sakin ve mutluyum evet şuan birisi ile görüşüyorum :)
Hayirlisi olsun hayatin hakkinda en dogru karari vermissin.bak sakin utangac şöyle boyle deme.eski nisanlin gibi birsey olsaydi seni doverdi soverdi sana neler yapardı.akisina birak mutlu olmaya bak.

Canım unuttum yani nasıl desem geberip ölmedim aşkımdan demekki ben sevmemişim eskiyi :))
Ben bu yaklasimi hic dogru bulmuyorum.. Yani onca ölüp bitme, ağlama, uzulmeler, uzerine "zaten hic sevmemisim" demek kendi duygularını yalanlamak.. Sevdin, sonra bitti, bu kadar basit, bunu inkar etmek dogru degil..
Evet, insan bazen sevdigini sanip sonradan anlayabilir ama seninki oyle degildi bence.. Once cok seviyorum, simdi hic sevmiyorum diyorsun, su an ki yaklasimin da oyleyse yaniltici olabilir?
Bir de, kapılmıyorum demissin ama biraz sakin ilerle bence..
Yanlis anlama, derdim zitlasmak degil..

Canım bak ben sevdiğim zaman zor vazgeçiyorum felç filan olmam lazım Allah korusun ama gerçekten etkilenme sürem 1 ay oldu o da ha bittiiii kesin bitti bu sefer bitiiii mesajlarıyla yıkıldı bu kk gerçekten belki sevdim ama çok sevmedim yani sevsem biliyoum kendimi sadece hayal kırıklığı yaşadım o da evlenmeye kendimi çok kaptırmıştım o kadar psikolojimi biliyorum ben :)

Ama çocuk bana çok utangaç geldi ya da nasıl desem yavaş ilerliyor benden hoşlanıyor beğeniyor evet biliyorum ama yavaştan ağırdan gidiyor.
Ne olmasını bekliyorsunuz hızlanması için:)) nişanlınla olanlardan sonra sen hala akıllanmamışsın.Bırak agır ama saglam olsun.Hem sende agır davranıyormuşsun seni hafif görmesin diye.Belki beyefendide aynı şeyi düşünüyordur.

Haklısın Ne bileyim anaç ruhum çıkıyor ben biraz tezcanlıyım ama geçecek biliyorum bu tezcanlılığım :)) evet ağırım bayağı hem de

Haklısın Ne bileyim anaç ruhum çıkıyor ben biraz tezcanlıyım ama geçecek biliyorum bu tezcanlılığım :)) evet ağırım bayağı hem de
Sen oldukça sorunlu bir nişanlılık süreci geçirdin diye hatırlıyorum konularından. Ayrıca çok taze yaşandı bunlar.Nelerin yanlış olduğunu artık çok iyi biliyor olman lazım.Tecrübe sahibi oldun.O yuzden bırak agır ilerlesin, tanımaya çalış, aynı şeylerin tekrar başına gelmesini kimse istemez.Hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim.. aynen öyle

Gerçekten düzgün birisi çevrede bilinen birisi dediğim kişi kötü olsa önermez saf temiz bir çocuk

Bu devirde saf temiz erkek kaldığına inanmıyorum, ''saf temiz görünümlü'' olanlar var sadece ama gerçekte göründükleri gibi değiller.
Ve daha nişanlından ayrılalı çok kısa bir zaman oldu, çok acele ediyorsun bence.
Biraz ruhunu ve kalbini dinlendirmelisin...

Benim ruhumu bu adam dinlendiriyor sanki canım gerçekten dinlendim yani iyiyim

savcılık sınavlarına girmiş kazanmış 1 yılda stajyer savcı bu sürede hakimlik sınavlarına hazırlanıyor tabi kazanıyor

hakimlik savcılık sınavı ayrı değildir
ikisi de aynıdır
eğer böyle anlattıysa sıkıntı var
doğruluğunu kontrol etmek isterseniz hsyk.gov.tr deki onun atanma ayına denk gelen kura kararnamelerine bakmalısınız
bence hemen evlilikten bahsetmeyin biraz yavaşlık iyidir daha iyi tanırsınız

Yok canım hakim biliyorum gördüm diplomasını ben yanlış anlatmış olabilirim ama öyle hımm o direk hakim olmuş o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…