Ramazan günü kırdıysam bakma kusuruma alıngan oldum neyse sağol yinede ama ne olur şu ağır yorumları yapmayın nevrim dönüyor. (Normalde herkesle anlaşırım):)
Tamam tatlım.
Daha fazla zorlamayayım ben seni.
Sonra ehe, ühü, kem, küm gibi malum durumlara sokmak istemem narin yüregini.
Herkes beni takamaz, agır gelirim.
Her bünye kaldıramıyor.
3 ay oldu ayrılalı canım ama gerçekten ona karşı hissim Yok.. yani unuttum hatta umrumda değil herkeste buna şaşırıyorCivi civiyi soker mantigina inanan biriyim, ama ciddi bir iliskiden sonra gelen ilk birkac gorusme bence flortumsu olunca kendine toparlanmak icin biraz daha zaman taniyabiliyor insan. Nekadar zaman oldu ayrilali bilmiyorum tabi.
Herkesin yapisi farklidir. Bazi erkekler daha yavas ilerler, kendisi duygularindan ve senden tamamen emin olunca birden hizlanir. Acele etme yani. Ayrica ilk gorusmede ‘evlilige sicak bakiyomusun’ tarzi muhabbetler biraz sikici degil mi. Biraz daha rahat bi sekilde gelismeli evlilik konulari, boyle direk sorular bana hic samimi gelmiyor. Programlanmis gibi.
Eglenmenize bak. Keyfini cikar ilgisinin alakasinin. Ama hoslandigin sey sadece ilgisi olmasin, buna dikkat et. Kendisinden hoslanman gerek. Bunada ha diyince karar veremezsin, zaman gecirmek onemlidir.
hayirlisi olsun insallah!
Evet evet merhabalar hanımefendiler :)
Uzun bir aradan sonra kalbim yeniden atıyor sanırım iyileştim. Çoğunuz biliyorsunuz bir ayrılık yaşadım ve düzeldim.
Kızlar karşıma birisi çıktı..
Daha doğrusu çocuk beni çok beğenmiş. (Bir abla benden habersiz resimlerimi göstermiş)
Kızdım ama neyse :))
Çoçuk çoooook kariyerli birisi (yani bu yönü önce ilgimi çekti) neyse
Beni aradı numaramı istemiş ben de ver dedim ablaya :)
1 yaş küçük benden ama çok olgun birisi bence.
Çok kibar nasıl desem adam gibi adam tabiri varya (çok kaptırmıyorum kendimi)
Öyle birisi bence.
Çocuğa acaip içim ısındı. (Buluştuk) o beni görünce eli ayağı dolandı zatençok belli etti bayağı hoşlanıyor ben de etkilendim açık konuşayım :)
Nişanlımdan ayrıldığımı filan söyledim özel değilse neden dedi anlattım ben de detaya girmeden neyse Sonra bu aynı değişmedi yani mesajlar atmalar aramalar sormalar :)
Evlilikle ilgili fikrini sordum çok sıcak bakıyor.
Yani aslında hayatının bir düzene girmesini istiyormuş.
Ama çocuk bana çok utangaç geldi ya da nasıl desem yavaş ilerliyor benden hoşlanıyor beğeniyor evet biliyorum ama yavaştan ağırdan gidiyor.
Ben asla mesaj atmıyorum zaten ama günaydın mesajları filan atıyor merak ediyor öyle yani.
Utangaç herhalde.
Neyse kendisi şehir dışında ailesi burada bir daha geldiğimde yine görüşmek istiyorum tabi senin için de uygunsa filan dedi iftar yaparız dedi sizce durum Ne kızlar :))) merak ediyorum???
Bu arada Kimse vazgeçilmez değil bunu da ayrılmış ayrılacak olanlara söylüyorum kendinizi yemeyiniz
Valla Merlin kimsenin sana kötü yorum yaptıgı yoktu.Ramazan günü kırdıysam bakma kusuruma alıngan oldum neyse sağol yinede ama ne olur şu ağır yorumları yapmayın nevrim dönüyor. (Normalde herkesle anlaşırım)
Of of of of ...Valla Merlin kimsenin sana kötü yorum yaptıgı yoktu.
İnsan gibi uyardılar hatta ben bile şaşırdım ve mutluluklar dedim, hızlı koşan attan da örnek verdim.
Milletin garipsediği şeyleri sana demesi de gayret normal degil mi ?
Sana sayfalarca yazdı bu kişiler.
Şimdi terbiyesiz ve hadsiz olmaları haksızlık degil mi onlara karşı ?
Neyse yine mutluluklar.
burada konularında hep ölüyordun amaCanım unuttum yani nasıl desem geberip ölmedim aşkımdan demekki ben sevmemişim eskiyi :))
Frene bastım tmmmmmmmmburada konularında hep ölüyordun ama
bence çok hızlı gidiyorsun
senin için tatlımFrene bastım tmmmmmmmm
Ne desem bilemedim :)Çocuk çooookk kariyerliymiş merak ettim işi ne acaba. :))
E bil dahaNe desem bilemedim :)
Beyin cerrahıE bil daha)
Oo dohtor beyle mutluluklar o zamanBeyin cerrahı
HA Ha ha ...Çok cesur bi adammış
Beyin cerrahı
Canım Ne doktoru ya şaka yaptım hakim kendisiCerrahla evlenmek. Çoook cool geliyor değil mi kulağa. İstisnalar illaki vardır elbet, ama doktorlardan ideal eş olunmaz. İte kalka gider o evlilik...
2 çeşit doktor kafası var.
ya güzel diye evlenir, bir süre sonra foss, ya da kendi gibi zeki diye evlenir ki o da genelde doktor olur. e çok doktor arkadaşım var onlardan yaptığım çıkarım bu.
Hayırlısı olsun hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?