Kalbim yeniden atıyor.. :) sizceee ?

:)
Tamam tatlım.
Daha fazla zorlamayayım ben seni.
Sonra ehe, ühü, kem, küm gibi malum durumlara sokmak istemem narin yüregini.
Herkes beni takamaz, agır gelirim.
Her bünye kaldıramıyor.
Ramazan günü kırdıysam bakma kusuruma alıngan oldum neyse sağol yinede ama ne olur şu ağır yorumları yapmayın nevrim dönüyor. (Normalde herkesle anlaşırım)

3 ay oldu ayrılalı canım ama gerçekten ona karşı hissim Yok.. yani unuttum hatta umrumda değil herkeste buna şaşırıyor amin canım sağolasın

senin konunu görünce dedim herhalde yine barıştı neyse ki barışmamışsın
hakkında hayırlısı olsun Merlin Artık kurtulmana sevindim

Ramazan günü kırdıysam bakma kusuruma alıngan oldum neyse sağol yinede ama ne olur şu ağır yorumları yapmayın nevrim dönüyor. (Normalde herkesle anlaşırım)
Valla Merlin kimsenin sana kötü yorum yaptıgı yoktu.
İnsan gibi uyardılar hatta ben bile şaşırdım ve mutluluklar dedim, hızlı koşan attan da örnek verdim.
Milletin garipsediği şeyleri sana demesi de gayret normal degil mi ?
Sana sayfalarca yazdı bu kişiler.
Şimdi terbiyesiz ve hadsiz olmaları haksızlık degil mi onlara karşı ?
Neyse yine mutluluklar.

Of of of of ...

Cerrahla evlenmek. Çoook cool geliyor değil mi kulağa. İstisnalar illaki vardır elbet, ama doktorlardan ideal eş olunmaz. İte kalka gider o evlilik...

2 çeşit doktor kafası var.

ya güzel diye evlenir, bir süre sonra foss, ya da kendi gibi zeki diye evlenir ki o da genelde doktor olur. e çok doktor arkadaşım var onlardan yaptığım çıkarım bu.

Hayırlısı olsun hakkında.

Canım Ne doktoru ya şaka yaptım hakim kendisi espri yapayım dedim benim olmak istediğim ama olamadığım içimde ukte olan meslekte kendisi belki de ondan hayranım kendisine diyelim :)

Kiz merlin sonunda o karaktersiz çocuğu unuttun mu yahu??:))) hala inanasim gelmiyor gerçekten.insallah dogrudur bu sefer inanmak istiyorum sana.gorusmuyorsun artik onunla diymi??
Valla onu unuttabildiysen eger cok cok sevinirim.unuttuysan ne guzel onune bak yoluna bak.hoslandigin biri de var,mesaj da at görüş.akışına birak bence.olsun utangac olmasi daha iyi.eski nisanlin gibi yüzsüz olmaktansa

Senden 1 yaş küçük ve hakim öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…