bu iki adamda kafama yatmadı 2.yi zaten daha tanımıyosun 4 yıllık olanda değişmez hoca diyosun nasıl değişsin onun hayat tarzı belli, mantığın dibine vur derim ben şahsen
şuan kesinlikle mantığın dibindeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu iki adamda kafama yatmadı 2.yi zaten daha tanımıyosun 4 yıllık olanda değişmez hoca diyosun nasıl değişsin onun hayat tarzı belli, mantığın dibine vur derim ben şahsen
öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Şuana kadar yaptığın tum yorumları takip ediyorum ve gerçekten çok mantıklı ve yerınde açıklamalar yapıyorsun. sanırım dediğin gibi ne kadar iyi hoş çocuk desemde civiyi söktürüyorumyeni çocuğu çok sevebılırmıyım bılmıyorum fakat zamanla sevebileceğime inanıyorum umarım öyle olur bu yuzden evliliği uzun bir süre ertelıyorum. Umarım çok güzel bir birliktelik yaşarım. bu saatten sonra hayatımda eskiye yer yok yepyeni bir şekilde devam etmek istiyorum hayatıma
![]()
Teşekkür ederim cnm.
Dilerim cok mutlu olursun, Allah hayırlı yazılar yazsın alnına. Tüm genc kızlarımıza.
Bence ikisiyle de olmayın bir süre yalnız kalın çünkü eskisinden bir kere hayır gelmez insan kolay kolay değişmez çünkü ikincisi yeni erkek arkadaşınızı gerçekten çok sevseydiniz eskisinin şu an esamesi okunmazdı siz şu an böyle bir insanla nasıl evlenmeyi planlıyorsunuz orası da ilginç hata üstüne hata yapmak üzeresiniz gibi.
canım benimmm ne güzel sen herşeyin farkına varmışsın. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Amin hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Bence en güzel kararı vermişsin ablacım
Eskiyi unut, yenisine zaman ver... O da olmasa karşına çıkar mutlaka senin gibi biri
4 yılını vermişsin üzülmüşsün de, bende bilirim 3 yılımı verdim üzüldüm üzüldüm şimdi kuyruk oldu peşimde mesajlar kesilmiyor ama biliyorum ki geçici olcak o yüzden hiç bulaşmıyorum, İnşallah bulaşmam da..
Yepyeni sayfalar açalım![]()
Dilerim Rabbim güzel gönlüne göre verir![]()
Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. "Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir.
ah cimcimem noldu muluydun?eskiler dirildi dimi?ben demiştim sana dmeekten nefret ediyorum ama demiştimde yaakendine bi süre tanı..dinlen kafanı toparla bırak biraz zaman geçsin..sonr istersen başlarsın yenisiyle diye..ama heveslendin işte kanın deli şimdilerde
hakkında hayırlısı tatlım..sama senin brz dinlenmeye ihtiyacın var..unutmaki herşeyden önemlisi sensin..biten bitmiştir..tekrar denemenin anlamı yok..bu konuları konuştuk seninle daha öncede..yoluna devam etmelisin..ama şuan kendinle yalnız kalmaya ihtiyacın var![]()
bitanemmmm mutluydum ama dirildi kahrolası duygularsöküp atamıyorum bi türlü ama onu geride bırakmam lazım. seni dinlemedim ve pişmanım canım keşke dinleseydim ama ne biliyim işte kafa bu basmıyo o an
![]()
olsun tatlım..böyle böyle tecrübe kazancaksın..olaya bir de iyi tarafından bak..en azından geri dönmemen gerektiğini biliyor ve düzelmeyeceğine eminsin..bu onu geride bırakman için sana güç verecek..
ama sakın aynı hatalara düşme..onlar anlık unutturuyor anlık geçici mutluluklar ile kapanmıyor ne yazık ki bazı şeyler..sindire sindire kendinden ödün vermeden güvenerek atcaksın adımlarını..
ve ben senin her zaman yanındayım ne zaman konuşmak istersen biliyorsun![]()
Huylu huyundan vazgeçmez bacım.. Ne demek kuzeninle sana nikah düşüyor ben kuzenimle kardeş gibiyimdir ne alaka. Işte bu tüp beyinler tarafından çocuk tacizleri bilmemne oluyor. Onlara göre herşey günah haram çünkü insanın zikri neyse fikride odur. çok sinirlendim kusura bakma
peki ya hayatımızdan canım ?
vazgeçtimeski sevgilinden uzak dur, huylu
huyundan vazgeçmez kanma!on
canım bende sevmekten vazgeçme derken dön diyorsun sandım yaben sana kendi hayatımdan örnek vermiştim biliyorsun dimi
ve şimdi o kadar mutluyumki geçmişte yaşadıklarıma neden üzülüyorum biliyormusun o zaman ki çektiğim acılar için
o kadar net söylüyorum değmez acı çekmeye
çünkü önünde yaşanması gereken çok güzel bir hayat var huzur var mutluluk var
şimdi sana bu sözler belki anlamsı geliyor ama biraz zaman geçtikten sonra bana hak vereceksin
çok gençsin bunlar yaşanması gerekiyormuş yaşandı bitti yeni sevgilere yeni hayatlara yelken açmalısın
burda yazanların tamamı aynı şeyleri söylüyor herkes yanılıyor olabilirmi o yüzden geçmiş geçmişte kalmıştır
deyip yeni bir pencere açarak yoluna devam edeceksin bu yol seni nereye götürü bilemeyiz ama yeni heyecanların olacağı kesin
canım şöyle bir örnek vereyim dinine tam uygun yaşayan 2 insan (tanıdığım) evlendi ama yeri geliyor kadın bile şikayet ediyorki bu insanlar konuşup anlaşarak evlendiler onlarda tam dediğiniz gibi tokalaşmak falan kesinlikle yok. heleki siz açık olmak isteyen bir insansınız ve eski sevgiliniz size baskı yapıyor evlenince binkat daha fazlası olucak bence bitmişken unutun yapamazsınız
![]()