Öncelikle konumu okuyan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli. Son 1 haftadır içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım ve hayatımın kararını verme aşamasındayım. Konu şu ;
Bundan yaklaşık 2,5 ay önce 4 yıllık sevgilimden ayrıldım. Sebep olarak bu 4 yıl içinde sürekli kavga ve tartışma içinde olmamız aşırı kıskançlıkları. Kendisi Hoca kapanmamı ve çalışmamı istemıyor. Kuzenlerımle bile tokalaştığımda kavga ediyordu benımle. Nikah düşüyor sana haram diye. Ben sevdiğim için hep sustum. Gözüm nasıl karardıysa herşeyine tamam dedim ama bi zaman sonra anladımkı benı sadece köle yapmak için evlenıcek. Sürekli sözler verip tamam senın istediğin gibi olsun diyip 15 gun sonra herşey eskısıne dönen 4 yıl yaşadım ben. Ama sevdim çok sevdim.
Şuan hayatımda 1,5 aydır biri var ve benımle evlenmek istiyor. Ailesini tanıdım onlarda çok sevdiler benı çok iyi anlaştık. Çocuk çok iyi biri ve benı mutlu edeceğini biliyorum. Haziranda istemeye gelmek istiyorlar.
vee sorun şu ki eski sevgilim çok pişman olduğunu söylüyor her dakika mesaj atıp arıyor. çiçekler yolluyor. Köpek gibi pişmanım herşey senın istediğin gibi olcak dön diyor. Açık ol kapanma Özgür olacaksın sen ne dersen onu yapacağım diyor. Ama ben Korkuyorum Ya evlenene kadar böyle olur evlenınce eskiye dönerse diye.
Sorum şu ki kızlar sizce şuanki mutluluğumu bozmayıp devammı edeyim( ama kalbim acıyor 4 yılımı verdiğim için) yoksa gerimi dönmeliyim?
KARARIMI VERDİM: Kalbimi dinleyip bir ömür çekmektense.... Mantığımı dinleyip bir ömür mutlu ve huzurlu olmayı tercih ettim. Eskisi komple sildim ve yeni erkek arkadaşımdan evlilik için zaman istedim. Ve kendisi ben ne zaman kendimi hazır hissedersem ozamana kadar bekleyeceğini söyledi...