Aslında ben inanılmaz heyecanlı biriyim.Belli etmedim hiç o da okadar efendice davrandı ki. Ama çatlıyorumZamanla anlarsın =) Acele etmeyin..
Birbirinizi daha yakından tanıyorsunuz işte =) Böyle böyle açılır o konular da zamanı geldiğinde..Aslında ben inanılmaz heyecanlı biriyim.Belli etmedim hiç o da okadar efendice davrandı ki. Ama çatlıyorum
ilk gördüğüm an heyecanladım ya ama hiiç belli etmedim :)Hemen ne büyük bir aşk bu böyle..
Hemen derken yeni ayrılığı kastetmiyorum.
Tanışır tanışmaz bu heyecan.
inşallah çok teşekkür ederim :)Birbirinizi daha yakından tanıyorsunuz işte =) Böyle böyle açılır o konular da zamanı geldiğinde..
Heyecan iyidir, inşallah hiç bir zaman kaybetmezsin heycanını =)
sakin olun bir taraflarını kaldırmayınAslında ben inanılmaz heyecanlı biriyim.Belli etmedim hiç o da okadar efendice davrandı ki. Ama çatlıyorum
Geri cektim kendimi atmazsada mesaj atmicam :)sakin olun bir taraflarını kaldırmayın
Yaa ne güzel değil mi aslındaHemen ne büyük bir aşk bu böyle..
Hemen derken yeni ayrılığı kastetmiyorum.
Tanışır tanışmaz bu heyecan.
Yaa ne güzel değil mi aslında
Bunu çok seviyorum işte bazen insan öyle birisine denk geliyor ki
Bir anda bütün kimseye hissedemediği duyguları onda buluyor bence bu çok güzel bir şey..
Ayni sey bana da oldu bir kere sekerim biliyor musun, ona bakar bakmaz asik olacagimi anlamistim. Kafasini kaldirip bana oyle bir bakisi vardi ki gozlerinde bogulmak istedim.
Sonra ne oldu Cherry dersen, adam basti gitti ben de kalakaldim diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?