Kalbimle mantığım arasında kaldım

birde kimse inkar etmesin insanlar bir pakettir. ve pakete aşık olunur.
kültürü görgüsü eğitimi mesleği maddi durumu vs vs. bunlar aradaki farkları tolere edebilecek düzeydeyse ne ala.
ama bana konudaki adam tr ye yerleşince yalnız kalmıyım bana bakıcak biri olsun yaşlanınca mantığında gibi geliyor bana.

Demekki gerçekten sevmişler birbirini.. bide dediğiniz gibi babanız çok fedakarlık yapmış.. ama maalesef çocuklar özellikle ilkokulda anne babaları yaşlı oldu mu çok utanıyor.. bunu bizzat bikaç kişiden duydum :KK43: bide babanızın maddi durumunu bilemem ama 50 yaşına gelmiş bir adamın iyi kötü birikimi ne bilim evi olması lazım..

Mesela ben bazı maddi konularda bazen zorluk yaşıyorum ama hep diyorum zamanla olur daha genciz diye.. ne bilim adamın yaşı var bu zamana kadar hiç bir mal yapmamış bundan sonra napıcak..

Bende 28 yaşındayım değil 50 40 yaşındakiler bile bana yaşlı geliyo..

Yani demek istediğim babanız mutlu oldu diye herkes mutlu olacak diye bi şey yok.. çok riskli bir durum..

haklısınız konu sahibinin karşısındaki kişiyi bilmiyoruz ama benim babamın eşinin de 2. evliliğiydi mesela. yaş farkı fazla da olsa olgunluk vardı.

ben bu iğrenç lafına takılıyorum açıkçası. onun dışında insanlar yapar ya da yapmaz bilmem ama iğrenç lafı gereksiz geliyor. şahsen ben de düşünmem 20 yaş büyük birini ama işte kelimeleri güzel seçmek gerekiyor.

birde kimse inkar etmesin insanlar bir pakettir. ve pakete aşık olunur.
kültürü görgüsü eğitimi mesleği maddi durumu vs vs. bunlar aradaki farkları tolere edebilecek düzeydeyse ne ala.
ama bana konudaki adam tr ye yerleşince yalnız kalmıyım bana bakıcak biri olsun yaşlanınca mantığında gibi geliyor bana.
Adam bu yaşa kadar napmış merak ettim açıkcası.. isviçre de yaşayıp nasıl mal mülk yapamamış.. bu saatten sonra da çalışıp yapamaz.. her bakımdan mantıksız bi durum yaa..

Hayır yani valla bir Adnan Ziyagil olsa koşa koşa giderdim ama :halay:

Adam bu yaşa kadar napmış merak ettim açıkcası.. isviçre de yaşayıp nasıl mal mülk yapamamış.. bu saatten sonra da çalışıp yapamaz.. her bakımdan mantıksız bi durum yaa..

Hayır yani valla bir Adnan Ziyagil olsa koşa koşa giderdim ama :halay:

yani konu sahibesi detay vermemiş sadece yaş farkına bakarak olur yada olmaz denilemez ki.
bu adam necidir ne iş yapar yapmış. nasıl tanışmışlar 2 senedir netten mi görüşüyorlar vs vs.

ya sasy konudaki adamla senin baban eşit değil. sende yazmışsın babam hayır kelimesini lugatından çıkardı diye. senin babanın o yaş farkını kapatacak her türlü donanımı var.
isviçreden buraya 2 sene ilişkiyi nasıl sürdürmüşler orası bile anlamsız.

abla haklısın babamın yaptığı birçok fedakarlık oldu mesela en başında abimden vazgeçti,eşi babamla evlendiği günden itibaren çalışmıyor. onu sağlayacak imkan var yani belki de o yüzden sorunsuz ilerliyor. çoğu kadın kabul eder maddi imkanlar sunan,her şeye evet diyen bir adamı. o konuda bir şey diyemem. ama sanki bu bir ahlaksızlıkmış gibi birkaç yorum var arada onlara takılıyorum. konu sahibinin durumunu tam bilmiyoruz tabi.

Kusura bakmayın ama sizi kendisine değil de çocuğuna alsa yeri var. Gerçekten mutlu olabileceğinizi düşünüyor musunuz?

abla haklısın babamın yaptığı birçok fedakarlık oldu mesela en başında abimden vazgeçti,eşi babamla evlendiği günden itibaren çalışmıyor. onu sağlayacak imkan var yani belki de o yüzden sorunsuz ilerliyor. çoğu kadın kabul eder maddi imkanlar sunan,her şeye evet diyen bir adamı. o konuda bir şey diyemem. ama sanki bu bir ahlaksızlıkmış gibi birkaç yorum var arada onlara takılıyorum. konu sahibinin durumunu tam bilmiyoruz tabi.

iki yetişkin insan ahlaksızlık olacak bir durum yok.
baban aşık olmuş gereken bedeli ödemeye maddi manevi gücü varmış ödemiş.
kimse kimsenin hayat şartlarını bilmiyor sonuçta o yorumları yapanlarında kendi düşünceleri. sen alınma boşuna :KK200:

Bunlar ciddi konular. Daha önce evlilik konusu aranızda geçtiğinde bu kaygıları onunla paylaşmadınız mı?
Şimdi nişana bir hafta kalmış siz napsam diyorsunuz.

Kklubunde bukadar yaş farkına takilinmasina şaşırdım açıkçası..Yorumlar çok sert ve sivri..Konuda yaş farkından başka bişey bilmiyoruz yaş farkı dışındaki durumlarida bilip öyle değerlendirmek gerekir Belkide yaşınıza yakın birinden daha mutlu olucaksiniz bilemeyiz.

Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında

Bu hayat senin ve kendin için yaşa başkaları için değil, eğer emin değilsen ki değilsin o zaman girme bu yola, hem kendini hem de onları mutsuz etme. Bu ileride üstü kapanacak bi konu değil. Kendini zorunlu hissetme, ileride zamanın olduğu halde dönmediğin için çok pişman olabilirsin. Ayrılmasan da en azndan zaman iste.

Aranızda kocaman bir nesil farkı var
Size olan davranışlarından etkilenmiş olabilirsiniz ama ileride yaşayacağınız sorunlar tüm artılarını alıp götürebilir. İyi düşünün.. çocukları illa ki sorun yapacaktır. Peki sizin aileniz ne diyor bu işe? Onların rızasını aldınız mı?

Aranızda kocaman bir nesil farkı var
Size olan davranışlarından etkilenmiş olabilirsiniz ama ileride yaşayacağınız sorunlar tüm artılarını alıp götürebilir. İyi düşünün.. çocukları illa ki sorun yapacaktır. Peki sizin aileniz ne diyor bu işe? Onların rızasını aldınız mı?
Haklisiniz ailemin düşüncesi tamamen bana bırakıyorlar her turlu düşünceme saygı duyuyorlar sadece bazen annem evelenince seni üzermi çocuklarına karşı seni ezdirirmi korkusu yaşıyorkendisini seviyor ama oda benim gibi çelişkide

Yanlış anlama beni ama babasız mı büyüdün yA da bana sevgisi olmadan?
Benimde aklıma bu geldi,yanlış anlaşılır diye yazmadım. Bu kadar yaş farkının başka açıklaması olamaz diye düşünüyorum...

Kesinlikle mantığınızı kullanın. Arkanıza bile bakmadan kaçın, Nerdeyse adamın çocuğu yaşındasın.

Back
X