Kalbimle mantığım arasında kaldım

Pnraldag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
34
6
1
37
Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında.

Son düzenleme:
20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum

Merak ettim , bu adamin neyini sevdin.

mantığın sevgini sorgulamana neden oluyorsa o sevgiye körü körüne güvenme zaten. yazdıklarınızdan mantıklı gelmiyor zaten adamla evlenmeniz. aceleniz yok biraz daha düşünün. 1 ay sonra olması şart mı nişanın?

mantığın sevgini sorgulamana neden oluyorsa o sevgiye körü körüne güvenme zaten. yazdıklarınızdan mantıklı gelmiyor zaten adamla evlenmeniz. aceleniz yok biraz daha düşünün. 1 ay sonra olması şart mı nişanın?
Yok hayır şart değil ertelemek istiyorum zaten gün yaklaştıkça içimi korku sardı

babamla eşinin arasında 20 yaş var ve mutlular. ama şöyle ki babam lugatından hayır lafını sildi.

anlatabildim umarım. burada size düştüğü kadar karşıdaki kişiye de fedakarlık düşüyor. ben olsam hiç o topa girmem.

Benim arkadasimin babasi ikinci kez evlendi 17 yas fark vardi. Ama adam cok bakimli genc gosteren biriydi. Adamin bir kadinin da bir cocugu vardi. Ilk baslarda zorlansalar da cok mutlular su an.
Ben sizden pek o havayi alamadim. Ulke degistireceksiniz hem o hem adam hem cocuklari hepsi birden cok zor olur.

İsviçre’ye mi taşınacaksınız? Çalışacak mısınız orada?

Ön yargılı davranmıcam ben ... olabilir sevmişsinizdir tek siz değilsiniz nice insanlar var bu şekilde... elbette korkularınız olur bence acele etmeyin derim

Emin olmadiginiz sürece bir yola girmeyin korkularla yola çıkılmaz benzer bir durumla bende karsi karsiya geldim kalbimin degil aklimin dedigine uydum zor olsada pisman degilim hayatimda yeni biri var ve iyiki korkularimla ve sadece sevgimle o yola girmedim diyorum.sizinde öyle Mantiga uymuyor.

Çok çok yanlış bir seçim hiçbir tarafından tutulacak iyi bir yanı yok

Nişan işini ertele ve çok iyi düşün. Esasında senin gönlünün de bu işe oluru yok ama ayrılmaya cesaret edemiyorsun çünkü ayrılık sonrası muallakta... Adamla birbirinizi gerçekten sevip sevmediğinden, aranızda cinsel çekim olup olmadığından emin olmadan adım atma sana tavsiyem bu.

Back
X