Kalbimle mantığım arasında kaldım

Etrafimda var boyle bir çift,bir yakınım,(3 sene evliler)kız 22 yaşında adam 42,adamin durumu iyi kiza araba aldi okutyor,gezdiryor her istedigini aliyor,yani kız şu anda mutlu,ama bi 10 sene sonra bence sıkıntı olacak,çünkü kiz tam genç bayan adam ise artik biraz ihtiyar olacak,gerçi bilemiyorum belki hep mutlu olur....kendi fikrimi soylemem gerekirse bu konuda,bence 20 yaş çok fazla,biraz daha dusunmekte fayda var

Etrafimda var boyle bir çift,bir yakınım,(3 sene evliler)kız 22 yaşında adam 42,adamin durumu iyi kiza araba aldi okutyor,gezdiryor her istedigini aliyor,yani kız şu anda mutlu,ama bi 10 sene sonra bence sıkıntı olacak,çünkü kiz tam genç bayan adam ise artik biraz ihtiyar olacak,gerçi bilemiyorum belki hep mutlu olur....kendi fikrimi soylemem gerekirse bu konuda,bence 20 yaş çok fazla,biraz daha dusunme

Etrafimda var boyle bir çift,bir yakınım,kız 22 yaşında adam 42,adamin durumu iyi kiza araba aldi okutyor,gezdiryor her istedigini aliyor,yani kız şu anda mutlu,ama bi 10 sene sonra bence sıkıntı olacak,çünkü kiz tam genç bayan adam ise artik biraz ihtiyar olacak,gerçi bilemiyorum belki hep mutlu olur....kendi fikrimi soylemem gerekirse bu konuda,bence 20 yaş çok fazla,biraz daha dusunmekte fayda var
Aynen şimdilik bir sıkıntı yok ama yirmi yıl sonra bir sorun olmayacağının garantisi de yok.

50 yaşında maddi durumu kötü olan birine güvenilmez ama zaten.
Yanlış anlamayın, maddiyatçı birisi değilim, hani genç evlenirsin hayatın yükünü birlilte yüklenirsin, ama belirli yaşı geçtikten sonra daha bir konfor beklersin hayattan.
Çok doğru çevremdeki herkes ayni düşüncede

Bu kolay bi karar değil tabiki.. Bu noktada hayattan beklentilerinizi sorgulamanız gerekiyor biraz. Gerçekten aradığınız bu mu yoksa güvenli bir liman olarak mı görüyorsunuz sadece? Sadece güven ve değer ihtiyacından dolayı mı bu kararı veriyorsunuz bunu iyi tartmanız lazım. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz..

Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında
Evlendikten 5 yil sonra yas farkini anlarsiniz. Cocuklarda cabasi tuzu biberi olur artik.

Çocuğu bile sizden 3 yas buyuk ve siz korkularim var diyosunuz 50 yasinda diosunuz pardon cok ozel olucak ama babaniz kac yasinda??

Hiç evlendinizmi daha önce aslında merak ettiğim çocuğunuz varmı eğer yoksa çocuk istiyceksiniz ve ococugu yalnız büyütmek zorunda kalacaksınız. Adam olmese bile çocuk daha ergenliğe girmeden 70 yaşını bulucak

Bişey daha yazmak istedim,hani benim babam da şu anda 50 yaslarinda,simdiden başladı yok bi gün dizzi agiryo, bir gun sırt tı agiryo,yani malum 50 den sonra bu tür şeyler normal,hani demek istedigim belki şimdi evleniceginiz adamin hiç bir sağlık sorunu yoktur,ama bi 5 10 sene sonra büyük ihtimal olacaktır,30 35 yasinda bunlarla uğraşmak istemezsiniz diye düşünüyorum

Hiç evlendinizmi daha önce aslında merak ettiğim çocuğunuz varmı eğer yoksa çocuk istiyceksiniz ve ococugu yalnız büyütmek zorunda kalacaksınız. Adam olmese bile çocuk daha ergenliğe girmeden 70 yaşını bulucak
evlenip ayrıldım ama çocuğum yok evet çocuk istiyorum ama kendisinde o istegi tam göremiyorum

20 yas cok canim inanki yinede sen bilirsin ama zaten kafanda sorunlar olusmaya baslamis ilerisini tabikide Allah bilir ama cevremizden gordugumuz kadariyla olmayacak bir is gibi geldi bana.

Bişey daha yazmak istedim,hani benim babam da şu anda 50 yaslarinda,simdiden başladı yok bi gün dizzi agiryo, bir gun sırt tı agiryo,yani malum 50 den sonra bu tür şeyler normal,hani demek istedigim belki şimdi evleniceginiz adamin hiç bir sağlık sorunu yoktur,ama bi 5 10 sene sonra büyük ihtimal olacaktır,30 35 yasinda bunlarla uğraşmak istemezsiniz diye düşünüyorum
Çok haklısın içimdeki korkular bunlar zaten

Back
X