Kalbimle mantığımın arasında sıkıştım

visne kokulu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
189
182
103
Merhaba hanımlar bu benim ilk konum hatam olursa kusuruma bakmayın konu biraz uzun olabilir. Benim uzun süredir birlikte olduğum biri var hayatımda bir senedir de nişanlıyız. Sorunlarımız da nişan zamanında başladı. Sorun çıkaran onlar arkamda duramayan nişanlım arada kalan ben...

Bu yaz düğün planları yaparken herşey tepetaklak oldu çünkü kendilerine ev almayı uygun gördüler gözüm yok asla ama üzülüyorum düğün yapamayız dendi sırf bu sebepten...

Herşeyi geçtim bir senedir en ufak bir şey görmedim manevi olarak. Maddi olarak beklentim yok ama insan hiç değilse bir yemeğe bir çaya davet bekliyor. Aradım sordum iyi oldum hepsine ama karşılık alamadım bende bıraktım artık arayıp sormayı. Kime derdimi anlatsam seni istemiyolar mı dediler. Haklıydılar...

Ailem de istemiyor ki haklılar. Aileler arasında sevgi yok ama saygı da yok ne arama sorma ne gelme gitme hiç bir şey yok. Objektif yorumlara ihtiyacım var bir yanım devam et seviyorsun diyor bir yanım bu evlilikten hayır yok diyor öyle sıkıştım ki... Sizce ümit var mı?

Aile konusunu bir kenara bırakıyorum şimdilik

Nişanlın seni nekadar seviyor nekadar değer veriyor senin hissettigin ne?
Sen onu nekadar sevdiğini düşünüyorsun?

Seviyorsunuz bu bariz ama aynı derecede seviliyor musunuz sizce ?
Hakettiğiniz değeri görüyor musunuz?
Nişanlınız niye evlilik fikrinin arkasında durmuyor da erteleme yoluna gidiyor?
1-2 senelik ilişkiyse haklılık payı var biraz daha bekleyebilirsiniz diyeceğim ama daha uzun soluklu bir ilişkiyse karşı taraf ağırdan alıyor gibi geldi.
Ev sonra da alınır ama bu nişan düğün işi uzatmaya gelmiyor.
Zamanla aileler arasında anlaşmazlık çıkabiliyor ki bu sizin için de çok yakın gibi görünüyor .
İki tarafta birbiriyle muhatap değil gibi bişey.
Siz aile olacaksınız bu insanlarla, ama hiç hevesli değiller gibi bu konuda.

Kız kardeşim yıllarca bir çocukla birlikteydi. Evlenme teklifi etmişti, tek taş takmıştı vs. Amma velakin devamı gelmedi. Yok borcumuz var, yok düğün yapamayız diye erteledikçe ertelediler.

Sonunda kardeşim ayrıldı. Ve o çocuk 1 sene içinde başka bir kızla evlendi. Demekki isteyince oluyormuş.

Bence bitirin daha nişanınız şu durumda arkanızda bile değilmiş evlenicede olmucakdır büyük bir ihtimal bir problem başka bir problemi daha getirecektir ve bunları kendi başınıza kalarak cözmeye calışcaksınız sizce bir ömür boyu buna katlanabilirmisiniz ????

İstemiyolar o kadar acık ki benim kafam da alsa artık

Ailesine yakışan ev alma işini erteleyip önceliği sizi düğüne vermek. Onun dışında benim anladığım seni istemiyorlar. Oğullarının gözünde kötü olmamak için direk olarak hayır demiyorlar ama işi yokuşa sürerek bir çeşit bezdirme politikası güdüyorlar.
Nişanlının tavırlarına çok dikkat et. Kimse vazgeçilmez değildir.

Nişanlınla konuştun mu ? Sonuçta siz de er yada geç o ailenin bir bireyi olacaksınız . Hiç aramamaları tuhaf geldi . Bu insanlarla bir ömür boyu geçirirm diyorsan kalbini dinle . Hayır yapamam diyorsan mantıklı bir şekilde bu işi bitirin.

Nişanlı ile konuş de benimde bir ailem var daha nekadar sürecek bu durum sen beni seviyor musun beni seviyorsan ailenle konuş bu düğün bu sene olacak de diye konuş bakalım tepkisi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…