- 28 Mayıs 2018
- 189
- 182
- 103
- Konu Sahibi visne kokulu
-
Seviyorsunuz bu bariz ama aynı derecede seviliyor musunuz sizce ?
Hakettiğiniz değeri görüyor musunuz?
Nişanlınız niye evlilik fikrinin arkasında durmuyor da erteleme yoluna gidiyor?
1-2 senelik ilişkiyse haklılık payı var biraz daha bekleyebilirsiniz diyeceğim ama daha uzun soluklu bir ilişkiyse karşı taraf ağırdan alıyor gibi geldi.
Ev sonra da alınır ama bu nişan düğün işi uzatmaya gelmiyor.
Zamanla aileler arasında anlaşmazlık çıkabiliyor ki bu sizin için de çok yakın gibi görünüyor .
İki tarafta birbiriyle muhatap değil gibi bişey.
Siz aile olacaksınız bu insanlarla, ama hiç hevesli değiller gibi bu konuda.
[/QUOT
Seviyorum ama sevdiğim kadar sevilmediğimi düşünüyorum malesef..Aile konusunu bir kenara bırakıyorum şimdilik
Nişanlın seni nekadar seviyor nekadar değer veriyor senin hissettigin ne?
Sen onu nekadar sevdiğini düşünüyorsun?
Seviyorsunuz bu bariz ama aynı derecede seviliyor musunuz sizce ?
Hakettiğiniz değeri görüyor musunuz?
Nişanlınız niye evlilik fikrinin arkasında durmuyor da erteleme yoluna gidiyor?
1-2 senelik ilişkiyse haklılık payı var biraz daha bekleyebilirsiniz diyeceğim ama daha uzun soluklu bir ilişkiyse karşı taraf ağırdan alıyor gibi geldi.
Ev sonra da alınır ama bu nişan düğün işi uzatmaya gelmiyor.
Zamanla aileler arasında anlaşmazlık çıkabiliyor ki bu sizin için de çok yakın gibi görünüyor .
İki tarafta birbiriyle muhatap değil gibi bişey.
Siz aile olacaksınız bu insanlarla, ama hiç hevesli değiller gibi bu konuda.
Neden erteliyor çünkü maddiyat işin içinde krediyi çeken nişanlım. 8 yıllık ilişki ha diyince bitirmek çok zor seviyorum ama sevdiğim kadar sevilmiyorum bariz belli.
Hiç heves yok farkındayım bu rahatlık da uzun zamandır birlikteyiz diye.
İstemiyolar o kadar acık ki benim kafam da alsa artıkKız kardeşim yıllarca bir çocukla birlikteydi. Evlenme teklifi etmişti, tek taş takmıştı vs. Amma velakin devamı gelmedi. Yok borcumuz var, yok düğün yapamayız diye erteledikçe ertelediler.
Sonunda kardeşim ayrıldı. Ve o çocuk 1 sene içinde başka bir kızla evlendi. Demekki isteyince oluyormuş.
Hiç istemediler en bastan beri demek ki anlamıslar geldiğimiz durum bu ne hayaller kurdum hepsi yarımAilenizin görüşü neyse bence onu dikkate alın yanılacaklarını hiç sanmıyorum
Biliyorum annesine düşkün baya sorun çıkaran da hep anne zatenSevgiyi gectim saygi yoksa buyuuuk sıkintı.
Ayrica biz seviyoruz ailesi onemli degil deme oyle bir onemli oluyor ki.
Merhaba hanımlar bu benim ilk konum hatam olursa kusuruma bakmayın konu biraz uzun olabilir. Benim uzun süredir birlikte olduğum biri var hayatımda bir senedir de nişanlıyız. Sorunlarımız da nişan zamanında başladı. Sorun çıkaran onlar arkamda duramayan nişanlım arada kalan ben...
Bu yaz düğün planları yaparken herşey tepetaklak oldu çünkü kendilerine ev almayı uygun gördüler gözüm yok asla ama üzülüyorum düğün yapamayız dendi sırf bu sebepten...
Herşeyi geçtim bir senedir en ufak bir şey görmedim manevi olarak. Maddi olarak beklentim yok ama insan hiç değilse bir yemeğe bir çaya davet bekliyor. Aradım sordum iyi oldum hepsine ama karşılık alamadım bende bıraktım artık arayıp sormayı. Kime derdimi anlatsam seni istemiyolar mı dediler. Haklıydılar...
Ailem de istemiyor ki haklılar. Aileler arasında sevgi yok ama saygı da yok ne arama sorma ne gelme gitme hiç bir şey yok. Objektif yorumlara ihtiyacım var bir yanım devam et seviyorsun diyor bir yanım bu evlilikten hayır yok diyor öyle sıkıştım ki... Sizce ümit var mı?
Önünde okadar çok seneler var ki bu yarım kalsın daha hayırlı biri ile mutluluğu yakalarsınHiç istemediler en bastan beri demek ki anlamıslar geldiğimiz durum bu ne hayaller kurdum hepsi yarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?