- 28 Mayıs 2018
- 189
- 182
- 103
- Konu Sahibi visne kokulu
-
Kime anlattıysam hep aynısını dediler evin acelesi yoktu öncelik düğün olmalıydı dediler ailem hazmedemiyor bende öyle onların düşündüğü bu kiz çok bekledi daha da bekler biz evi alalim düğün olmasa da olurAilesine yakışan ev alma işini erteleyip önceliği sizi düğüne vermek. Onun dışında benim anladığım seni istemiyorlar. Oğullarının gözünde kötü olmamak için direk olarak hayır demiyorlar ama işi yokuşa sürerek bir çeşit bezdirme politikası güdüyorlar.
Nişanlının tavırlarına çok dikkat et. Kimse vazgeçilmez değildir.
Biliyorum annesine düşkün baya sorun çıkaran da hep anne zaten
Bana ev düğünü ertelemek için bahane gibi geldi. Bir de gelip gitme konusu da böyle düşünmem sebep.Kime anlattıysam hep aynısını dediler evin acelesi yoktu öncelik düğün olmalıydı dediler ailem hazmedemiyor bende öyle onların düşündüğü bu kiz çok bekledi daha da bekler biz evi alalim düğün olmasa da olur
Sakince de konuştum kavga da ettim degisen birşey yok o da zaten benim ailemi arayıp sormaz birbirimizden habersiz düğün yolundayızNişanlınla konuştun mu ? Sonuçta siz de er yada geç o ailenin bir bireyi olacaksınız . Hiç aramamaları tuhaf geldi . Bu insanlarla bir ömür boyu geçirirm diyorsan kalbini dinle . Hayır yapamam diyorsan mantıklı bir şekilde bu işi bitirin.
Kime anlattıysam hep aynısını dediler evin acelesi yoktu öncelik düğün olmalıydı dediler ailem hazmedemiyor bende öyle onların düşündüğü bu kiz çok bekledi daha da bekler biz evi alalim düğün olmasa da olur
Sakince de konuştum kavga da ettim degisen birşey yok o da zaten benim ailemi arayıp sormaz birbirimizden habersiz düğün yolundayız
İnan bende o kadar üzülüyorum ki onlara layık değiller asla onlar üzüldükce ben kahroluyorum bide tek çocuklarıyımAilen belliki anlayisli guzel insanlar.
Ben zamaninda hatta bazen bile sinirlenince sirf bu yuzden uzuldugumu agladigimi bilirim. Keske aileme layik bi aileye denk gelselerdi benim canim ailemin muhatap oldugu sozde aileye bak diye. Karsilarinda tam tersi kisiler var cunku.
İnan bende o kadar üzülüyorum ki onlara layık değiller asla onlar üzüldükce ben kahroluyorum bide tek çocuklarıyım
Nişanlım cekti birde krediyi kadın eksiklerini tamamlatıyor evlendirir mi bir kere aramadı biseye ihtiyaç var mı onu gectim ya bir kere kızım demediBana ev düğünü ertelemek için bahane gibi geldi. Bir de gelip gitme konusu da böyle düşünmem sebep.
Nişanlın ne yapıyor bu durumda? Düğün erteleniyor üstüne kredi çekilip ev alınıyor tepkisi ne?Nişanlım cekti birde krediyi kadın eksiklerini tamamlatıyor evlendirir mi bir kere aramadı biseye ihtiyaç var mı onu gectim ya bir kere kızım demedi
Görünürde olan kavga yok nişan zamanı sürtüşme oldu bana biraz haksızlık yapıldı ailem de tavırlıydı ki yinede tek kelime etmediler. Bir kere arayıp demedi canım hiç heves yok onlarda.Olmaz canım bu iş . Ortada ailelerin kavgası yok dimi ? Hiç mi merak etmiyorlar düğün tarihini, eksik bir şey olup olmadığını ..
Çok kişi sordu bu soruyu hep aynı cevabı verdim isteseler böyle mi yaparlardı. Yok canım arayan soran en son bir bucuk ay kadar önce gelip kışa doğru yaparız dendi hala tarih yok olmucak zaten belliSevgi neyse de saygı neden yok? Karşı tarafın ailesi sizinle hic iletişimde değilmi? İstemiyorlar mı sizi?
Hiç bir şey ve kenarda bes kurus birikim yok ona rağmen cekti. Biz de onların eline kaldık.Nişanlın ne yapıyor bu durumda? Düğün erteleniyor üstüne kredi çekilip ev alınıyor tepkisi ne?
Bende nişanlıyım, bizim aileler de gelip gitmiyor ama aramızda kilometreler var. Ama 1-2 haftada 1 kv kp arar, annemi babamı. Onda bile annem daha sık aramıyorlar diye sorun ediyor. Aynı şehirdemisiniz nişanlının ailesiyle? Peki nişanlım ne diyor bu duruma?Çok kişi sordu bu soruyu hep aynı cevabı verdim isteseler böyle mi yaparlardı. Yok canım arayan soran en son bir bucuk ay kadar önce gelip kışa doğru yaparız dendi hala tarih yok olmucak zaten belli
Aynı şehir canim arabaları da var gelmek isteseler her türlü gelirler. Beni bir kere aramadı bir kere kızım demedi nişanlım da aynı ailemi hiç aramaz ben aradım sordum ama bıraktım artık.Bende nişanlıyım, bizim aileler de gelip gitmiyor ama aramızda kilometreler var. Ama 1-2 haftada 1 kv kp arar, annemi babamı. Onda bile annem daha sık aramıyorlar diye sorun ediyor. Aynı şehirdemisiniz nişanlının ailesiyle? Peki nişanlım ne diyor bu duruma?
Kıyamam ya kendini nasıl hissettiğini anlıyorum canım. Yani aile elbette sevmek zorunda değil ama düğün erteleniyor, gidilip gelinmiyor aranılıp sorulmuyor, üstelik daha şimdiden. Evlenince en ufak sorunda e bizde sana bayılmıyorduk bizi bilerek evlendin diyecekler, insanoğlu çiğ süt emmiştir, derler. Ailesi öyle olsa hadi neyse diyeceğim ama bence sorun nişanlındaAynı şehir canim arabaları da var gelmek isteseler her türlü gelirler. Beni bir kere aramadı bir kere kızım demedi nişanlım da aynı ailemi hiç aramaz ben aradım sordum ama bıraktım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?