Kalbimle mantığımın arasında sıkıştım

Ailesine yakışan ev alma işini erteleyip önceliği sizi düğüne vermek. Onun dışında benim anladığım seni istemiyorlar. Oğullarının gözünde kötü olmamak için direk olarak hayır demiyorlar ama işi yokuşa sürerek bir çeşit bezdirme politikası güdüyorlar.
Nişanlının tavırlarına çok dikkat et. Kimse vazgeçilmez değildir.
Kime anlattıysam hep aynısını dediler evin acelesi yoktu öncelik düğün olmalıydı dediler ailem hazmedemiyor bende öyle onların düşündüğü bu kiz çok bekledi daha da bekler biz evi alalim düğün olmasa da olur

Kime anlattıysam hep aynısını dediler evin acelesi yoktu öncelik düğün olmalıydı dediler ailem hazmedemiyor bende öyle onların düşündüğü bu kiz çok bekledi daha da bekler biz evi alalim düğün olmasa da olur
Bana ev düğünü ertelemek için bahane gibi geldi. Bir de gelip gitme konusu da böyle düşünmem sebep.

Nişanlınla konuştun mu ? Sonuçta siz de er yada geç o ailenin bir bireyi olacaksınız . Hiç aramamaları tuhaf geldi . Bu insanlarla bir ömür boyu geçirirm diyorsan kalbini dinle . Hayır yapamam diyorsan mantıklı bir şekilde bu işi bitirin.
Sakince de konuştum kavga da ettim degisen birşey yok o da zaten benim ailemi arayıp sormaz birbirimizden habersiz düğün yolundayız

Ailen belliki anlayisli guzel insanlar.
Ben zamaninda hatta bazen bile sinirlenince sirf bu yuzden uzuldugumu agladigimi bilirim. Keske aileme layik bi aileye denk gelselerdi benim canim ailemin muhatap oldugu sozde aileye bak diye. Karsilarinda tam tersi kisiler var cunku.

Sakince de konuştum kavga da ettim degisen birşey yok o da zaten benim ailemi arayıp sormaz birbirimizden habersiz düğün yolundayız

Olmaz canım bu iş . Ortada ailelerin kavgası yok dimi ? Hiç mi merak etmiyorlar düğün tarihini, eksik bir şey olup olmadığını ..

Ailen belliki anlayisli guzel insanlar.
Ben zamaninda hatta bazen bile sinirlenince sirf bu yuzden uzuldugumu agladigimi bilirim. Keske aileme layik bi aileye denk gelselerdi benim canim ailemin muhatap oldugu sozde aileye bak diye. Karsilarinda tam tersi kisiler var cunku.
İnan bende o kadar üzülüyorum ki onlara layık değiller asla onlar üzüldükce ben kahroluyorum bide tek çocuklarıyım :(

İnan bende o kadar üzülüyorum ki onlara layık değiller asla onlar üzüldükce ben kahroluyorum bide tek çocuklarıyım :KK43:

Guzel kardesim hakkinda hayirlisi olsun. Ama bazi seylerde basindan bellidir ne kendini ne aileni uz. Ne diyeyim bilemedim bu isler cok zor. Evlenince bin kat daha da zor. Aileni uzme onlar hissediyor.

Olmaz canım bu iş . Ortada ailelerin kavgası yok dimi ? Hiç mi merak etmiyorlar düğün tarihini, eksik bir şey olup olmadığını ..
Görünürde olan kavga yok nişan zamanı sürtüşme oldu bana biraz haksızlık yapıldı ailem de tavırlıydı ki yinede tek kelime etmediler. Bir kere arayıp demedi canım hiç heves yok onlarda.

Sevgi neyse de saygı neden yok? Karşı tarafın ailesi sizinle hic iletişimde değilmi? İstemiyorlar mı sizi?
Çok kişi sordu bu soruyu hep aynı cevabı verdim isteseler böyle mi yaparlardı. Yok canım arayan soran en son bir bucuk ay kadar önce gelip kışa doğru yaparız dendi hala tarih yok olmucak zaten belli

Çok kişi sordu bu soruyu hep aynı cevabı verdim isteseler böyle mi yaparlardı. Yok canım arayan soran en son bir bucuk ay kadar önce gelip kışa doğru yaparız dendi hala tarih yok olmucak zaten belli
Bende nişanlıyım, bizim aileler de gelip gitmiyor ama aramızda kilometreler var. Ama 1-2 haftada 1 kv kp arar, annemi babamı. Onda bile annem daha sık aramıyorlar diye sorun ediyor. Aynı şehirdemisiniz nişanlının ailesiyle? Peki nişanlım ne diyor bu duruma?

Bende nişanlıyım, bizim aileler de gelip gitmiyor ama aramızda kilometreler var. Ama 1-2 haftada 1 kv kp arar, annemi babamı. Onda bile annem daha sık aramıyorlar diye sorun ediyor. Aynı şehirdemisiniz nişanlının ailesiyle? Peki nişanlım ne diyor bu duruma?
Aynı şehir canim arabaları da var gelmek isteseler her türlü gelirler. Beni bir kere aramadı bir kere kızım demedi nişanlım da aynı ailemi hiç aramaz ben aradım sordum ama bıraktım artık.

Bir de krediyi nişanlın çekmiş yani evlenseniz bile onların ev kredisini ödeyeceksiniz. Senin istediklerinin maddi beklentiyle ilgisi yok değer görmek saygı görmek en doğal hakkın bunlar sözle değil ama davranışlarıyla seni istemediklerini belli ediyorlar. Bildiğin iplemiyorlar düğün mü varmış gelin mi alınacakmış. Güzelim ne zaman mantığım ve kalbim arasında kalıp kalbimi dinlediysem yanlış yaptım, içinde bir ses sana bu işte bi yanlış var diyor o sesi yani mantığını dinle. Anladığım kadarıyla hem ailen hem sen anlayışlı görgülü insanlarsınız daha iyilerini hak ediyorsunuz bu muameleyi kendinize yaptırmayın. Biraz üzülürsün sonra geçer gider daha güzel günlerin olur şu ankinden iyi olacağı kesin.

Aynı şehir canim arabaları da var gelmek isteseler her türlü gelirler. Beni bir kere aramadı bir kere kızım demedi nişanlım da aynı ailemi hiç aramaz ben aradım sordum ama bıraktım artık.
Kıyamam ya kendini nasıl hissettiğini anlıyorum canım. Yani aile elbette sevmek zorunda değil ama düğün erteleniyor, gidilip gelinmiyor aranılıp sorulmuyor, üstelik daha şimdiden. Evlenince en ufak sorunda e bizde sana bayılmıyorduk bizi bilerek evlendin diyecekler, insanoğlu çiğ süt emmiştir, derler. Ailesi öyle olsa hadi neyse diyeceğim ama bence sorun nişanlında:110:

Back
X