- 28 Mayıs 2018
- 189
- 182
- 103
- Konu Sahibi visne kokulu
Teşekkürler canım güzel sözlerin için evet maddiyat derdim olmadı hiç. Bir yüzük taktılar nişan da sadece üzüldüm ama yinede sorun etmedim deger görsem yeterdi oda olmadı. Sözde krediyi onlar ödüycekmis ama elbet destek olucak biliyorum bizi hiç düşünmüyor. 8 yıl verdigim emek var sevgi var çok zor ama bu aileyle de zorBir de krediyi nişanlın çekmiş yani evlenseniz bile onların ev kredisini ödeyeceksiniz. Senin istediklerinin maddi beklentiyle ilgisi yok değer görmek saygı görmek en doğal hakkın bunlar sözle değil ama davranışlarıyla seni istemediklerini belli ediyorlar. Bildiğin iplemiyorlar düğün mü varmış gelin mi alınacakmış. Güzelim ne zaman mantığım ve kalbim arasında kalıp kalbimi dinlediysem yanlış yaptım, içinde bir ses sana bu işte bi yanlış var diyor o sesi yani mantığını dinle. Anladığım kadarıyla hem ailen hem sen anlayışlı görgülü insanlarsınız daha iyilerini hak ediyorsunuz bu muameleyi kendinize yaptırmayın. Biraz üzülürsün sonra geçer gider daha güzel günlerin olur şu ankinden iyi olacağı kesin.