Kalbimle mantığımın arasında sıkıştım

bencede bitirmelisin herseyin bir usulu var düğünsüz evlenmek ne demek
benim ailem asla izin vermezdi böyle birşeye direk atardık nişanı nekadar seversem seveyim..
bir dügün en fazla 10 bine mal olur salon gelinlik felan.. bir kere yapılcak birşey için sizin boynunuzu bükmeleri çok saçma
daha şimdiden bukadar gerekli birşeyi yapmıyorlar ilerde sevgilin eşin olduğunda istediğin hiçbirşey olmayacaktır

Bir düğün bile yapamayan ezikler evlenmesin bence ya. Çok özür dilerim konu sahibi ama nişanlınız gerçekten çok ezik biri gibi duruyor. Düğün önü ailesine evlendikten sonra diyememiş mi? Herşeyi geçtim bunların kendi oğullarına saygısı sevgisi yok mu yahu? Evlatlarına düğünü çok görmüşler saf nişanlında onların yanında pes yani. Bir de tutup onlara ev almış. Ben böyle ezik bir adama saygı duyamazdm dolayısıyla sevgimde biterdi. siz hala arkanızda durmasını bekliyorsunuz. Kendi düğününe ses çıkaramıyor. Mesele gelip gitme değil bizimkilerde gelip gitmedi aramazlardı da. Ama eşim tek başına yaptı herşeyi. Kendinizi üzmeye bile değmeyecek bir aile. 8 yıl olsun giden en az 30 yıl evli kalabileceğinizi hesap edersek iyi kötü bir ömürle çok varlık içinde yokluk çekersiniz. Cimriliğe bak bir yüzükle nişan alınan elbiseye yaygara. Görmemiş çingene tavırları resmen.

Kalbinizle mantığınız arasında çatışma olan her durumda, her zaman mantığınızı seçin. Mantığınızı seçerseniz bir süre üzülürsünüz geçer; kalbinizi seçerseniz daha çok üzülürsünüz.
Seviyorsunuz ama nişanlınız daha şimdiden arkanızda durmuyorsa ileride hiç durmaz.

Ben evliyim. Ve nisanliyken daha boyle sorunlae varken asla duzelmez. Hatta benim arkadasimi hic istemediler. Yuzune karşı cirkinsin kisa boylusun dediler. O da nasilsa beni sevmiyorlar evime de gelmezler diye düşündü zavallım. Esi de kaparsın kapını rahat edersin diye onu kandırdı. Evlendi 1 ay sonra valizle kapiya gelip evine çöktüler. Yığıntı gibi. Evliligi burnundan geldi 3 aya bir nerdeyse geliyorlar bide cocuguda var. Afedersiniz maraba gibi yim bu evde diyo

Ben evliyim. Ve nisanliyken daha boyle sorunlae varken asla duzelmez. Hatta benim arkadasimi hic istemediler. Yuzune karşı cirkinsin kisa boylusun dediler. O da nasilsa beni sevmiyorlar evime de gelmezler diye düşündü zavallım. Esi de kaparsın kapını rahat edersin diye onu kandırdı. Evlendi 1 ay sonra valizle kapiya gelip evine çöktüler. Yığıntı gibi. Evliligi burnundan geldi 3 aya bir nerdeyse geliyorlar bide cocuguda var. Afedersiniz maraba gibi yim bu evde diyo
Yazık gerçekten ya üzüldüm arkadaşına günahına giriyorlar resmen ne hayallerle evlenmistir o kız :(

Nişanlılık döneminde arkada durmayan aile ve masraf çıkaran aile evlenince adeta kuduruyorlar. Hele düğün üstü çıldırıyorlar. Kaynanam ben mobilya bakmaya bile çıkmadann kendine koltuk takımı yatak baza almıştı. Haberim olmadan. Ben mobilya aldıktan sonra gördüm aldıklarını. Biz mobilyayı aldık eve görmeye geldiğinde bende gardolap istiyorum tam da istediğim gibi deyip dolabımı sevmişti. Aklıma geldikçe ümüğünü sıkasım gelir.
Ben şok:oha: Şaka gibiler resmen senin neyine yani istiyolar ki ceplerinden beş kuruş çıkmasın ama düğün olsun

Bir düğün bile yapamayan ezikler evlenmesin bence ya. Çok özür dilerim konu sahibi ama nişanlınız gerçekten çok ezik biri gibi duruyor. Düğün önü ailesine evlendikten sonra diyememiş mi? Herşeyi geçtim bunların kendi oğullarına saygısı sevgisi yok mu yahu? Evlatlarına düğünü çok görmüşler saf nişanlında onların yanında pes yani. Bir de tutup onlara ev almış. Ben böyle ezik bir adama saygı duyamazdm dolayısıyla sevgimde biterdi. siz hala arkanızda durmasını bekliyorsunuz. Kendi düğününe ses çıkaramıyor. Mesele gelip gitme değil bizimkilerde gelip gitmedi aramazlardı da. Ama eşim tek başına yaptı herşeyi. Kendinizi üzmeye bile değmeyecek bir aile. 8 yıl olsun giden en az 30 yıl evli kalabileceğinizi hesap edersek iyi kötü bir ömürle çok varlık içinde yokluk çekersiniz. Cimriliğe bak bir yüzükle nişan alınan elbiseye yaygara. Görmemiş çingene tavırları resmen.
Hiç özür dileme canım o kadar haklısın ki

Hepinize teşekkürler hanımlar nişanlımla konuştuk bayram sonu gün koymak için geliceklermiş. Hala o kadar kararsızım ki ben nasıl emin olucam bundan :(

Lafta herkes istiyor ama hep lafta icraata geçemedik

Bence de lafta kalmış, yoksa ev meselesi acil değilse ve kişinin kendini idare edebilecek evini kurup düğün yapabilecek gücü varsa aile de kendini geçindiriyorsa evlenme arifesinde karşı gelebilmeliydi ailesine. Nereden çıktı bu evlenecektik diye.

Hepinize teşekkürler hanımlar nişanlımla konuştuk bayram sonu gün koymak için geliceklermiş. Hala o kadar kararsızım ki ben nasıl emin olucam bundan :KK43:
Çok iyi düşün sakın korma gelececekten herşeyle başa çıkarsın ama bu aileyle asla. Evlendikten sonra herşey bambaşka oluyor iki katı sallamaz oluyorlar

Nişanlılık döneminde arkada durmayan aile ve masraf çıkaran aile evlenince adeta kuduruyorlar. Hele düğün üstü çıldırıyorlar. Kaynanam ben mobilya bakmaya bile çıkmadann kendine koltuk takımı yatak baza almıştı. Haberim olmadan. Ben mobilya aldıktan sonra gördüm aldıklarını. Biz mobilyayı aldık eve görmeye geldiğinde bende gardolap istiyorum tam da istediğim gibi deyip dolabımı sevmişti. Aklıma geldikçe ümüğünü sıkasım gelir.
Benimkide benden sonra 20 senedir yattığı yatağı değiştirdi. Ama komple degistirdi neymis yatak almaya gitmiste gardrop sifonyer falanda almış. Kıskançlık degil de ne? Bi de yalniz yasayan bir kadın ha. Nişanlıyken de evine tadilat yaptirdi. Malum son firsatlar kacirmamak lazim. Evimi 9yle güzel dosedim ki simdi arkadaslarini agirlatmaya çalışıyor. Sanki evim sergi. Gorgusuz işte.

Benimkide benden sonra 20 senedir yattığı yatağı değiştirdi. Ama komple degistirdi neymis yatak almaya gitmiste gardrop sifonyer falanda almış. Kıskançlık degil de ne? Bi de yalniz yasayan bir kadın ha. Nişanlıyken de evine tadilat yaptirdi. Malum son firsatlar kacirmamak lazim. Evimi 9yle güzel dosedim ki simdi arkadaslarini agirlatmaya çalışıyor. Sanki evim sergi. Gorgusuz işte.
Tam anlamıyla görgüsüzlük ve kıskançlık. Utanmasa kendisi gelinlik giyecekti öyle kıskandı beni. Şimdi hayrını görsün bakalım aldıklarının.

Ailesi sizi istemediği için düğünü erteletmek için bahaneler sunuyor olabilir. Eğer mümkünse kendi imkanınız ile evlenin, bütçenizin elverdiği ölçüde yapın herşeyi. Nişanlınıza oturup böyle bir teklifte bulundunuz mu?

Ailesi sizi istemediği için düğünü erteletmek için bahaneler sunuyor olabilir. Eğer mümkünse kendi imkanınız ile evlenin, bütçenizin elverdiği ölçüde yapın herşeyi. Nişanlınıza oturup böyle bir teklifte bulundunuz mu?
Bu zamana kadar aileye destek olmaktan beş kuruş kenara atamadı önümüzde bir sene gibi bi zaman var yapabildiğimiz kadarını yapıcaz benim de isteğim ailelerden minumum destekle halletmek. Nişanlımın üzerinde kredi olduğu için ailesine biraz mecburiyet var malesef.

Merhaba hanımlar bu benim ilk konum hatam olursa kusuruma bakmayın konu biraz uzun olabilir. Benim uzun süredir birlikte olduğum biri var hayatımda bir senedir de nişanlıyız. Sorunlarımız da nişan zamanında başladı. Sorun çıkaran onlar arkamda duramayan nişanlım arada kalan ben...

Bu yaz düğün planları yaparken herşey tepetaklak oldu çünkü kendilerine ev almayı uygun gördüler gözüm yok asla ama üzülüyorum düğün yapamayız dendi sırf bu sebepten...

Herşeyi geçtim bir senedir en ufak bir şey görmedim manevi olarak. Maddi olarak beklentim yok ama insan hiç değilse bir yemeğe bir çaya davet bekliyor. Aradım sordum iyi oldum hepsine ama karşılık alamadım bende bıraktım artık arayıp sormayı. Kime derdimi anlatsam seni istemiyolar mı dediler. Haklıydılar...

Ailem de istemiyor ki haklılar. Aileler arasında sevgi yok ama saygı da yok ne arama sorma ne gelme gitme hiç bir şey yok. Objektif yorumlara ihtiyacım var bir yanım devam et seviyorsun diyor bir yanım bu evlilikten hayır yok diyor öyle sıkıştım ki... Sizce ümit var mı?
Böyle bir ilişkiden hayır gelmez. Bitirin

Bu zamana kadar aileye destek olmaktan beş kuruş kenara atamadı önümüzde bir sene gibi bi zaman var yapabildiğimiz kadarını yapıcaz benim de isteğim ailelerden minumum destekle halletmek. Nişanlımın üzerinde kredi olduğu için ailesine biraz mecburiyet var malesef.

Evlendikten sonra onların ev kredisini mi ödeyeceksiniz?

Back
X