Hastanede bir bayan görmüştüm tam 20.yılın sonunda onca tedaviye rağmen normal yolla hamile kalmış bayan.
Tevekkeltü Al Allah.
İnşallah size,ablama tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara mevlam nasip eder.
Sabah sabah salya sümük ağlattınız beni ama.
Sizin kadar olmasada 4,5 yıl tedavi gördük.
Azıcıkta olsa durumu anlayabiliyorum.
canım rabbim sana da bana da ve tümmmm isteyenlere hayırlı salih ve saliha evlatlar versin inşallah....hazinesinde bol ol desin yeterki olmayacak hiçbir şey yok.....bunda da vardır bir hayır bizlere inançla,duayla sabretmek ve beklemek düşüyor....
Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmısın...Hastanede 14 yıl sonra gebelikte pozitifi gören bir ciftin sevincine sahit oldum.Allah en yakın zamnada sanda nasip etsin canım amin
Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın.
Allah tüm isteyenlere en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmısın...Hastanede 14 yıl sonra gebelikte pozitifi gören bir ciftin sevincine sahit oldum.Allah en yakın zamnada sanda nasip etsin canım amin
Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın.
insallah en yakın zamanda o güzel haberlerini duymak burda okumak nasip olur hep birlikte kutlarız insallah.her dua edisimde tüm cocuk isteyenler ve tüm evlenmek isteyenler için dua ediyorum.Rabbim hayırlı yuvalar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.insallah canım...