amınnnnnAllah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah ..
sebepsız bızımkı tüm tedavilere rağmen 15 yıllllrahatsızlığınız neydi..sabredin..bizim komşumuzda 12 yıl sonra bebek sahibi oldu..tüp bebek..ikiz oldu..zamanı geldiğinde tanrı sizinde kucağınızı boş bırakmaz..
amınnnnnnnnnnnnAllah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı güzel bi evlat nasip etsin (evlat hasretiyle yanan herkese)
aamınnn canım allahım isteyen herkese nasıp etsın inş...Canim dualarim seninle Rabbim hayirli saglikli evlat verdin sana tez zamanda ..Allah ol derse olur bir yakinim 16.yilinda artik umudunu kaybetmisken hic ihtimal verilmezken hamile kalmis karninda 5 aylik olmus ortaya çıktı inanamafi öğrendikten 4 ay sonra kucagina aldi mucize bebegini...darisi basina
allah razı olsun canım...Canım benim sana ve seninle birlikte bebek bekleyenleri yüce rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder inşallah
Meryem süresını okudum canım kısmet olmayınca olmuyorRabbim en kisa zamanda nasip etsin cnm sana guzel mis kokulu bir yavru ve seni dunyanin en mutlu kadini etsin ....internetten bi meryem suresini arastirsana cnm hamile kalmak icin okuyan cok kisi hamile kalmis falan yaziyordu bi arastir istersen
allah razı olsun canımm...Ayy insallahh hayirli,saglikli bi bebisiniz olur...bir an once insallahhh
allah razı olsun...Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin arkadaşım kalpten duacınım
inş. canım her yenı ay benım için bir umut ve hüsran...bekliyorum rabbım hayırlısını verır ...umudumu hiç kaybretmedım ....sen ne kadar guclu bir kadinsin... 15 yil... dile kolay.. simdiye kadar umudunu kaybetmemissin, simdiden sobrada sakin kaybetme... ben inaniyorum annesi.. melegin gelecegi vakti bekliyor.. insallah az bir zaman kaldi yuvanizi senlendirmesine, evinizi aglama sesiyle inletip geceleri uyutmamaya :)az daha sabir annesi,
insallah cok ama cok kisa bir zamanda bebeginize kaavusursunuz... Allah gonlunuze gore versin... O umudunuzu hic yitirmeyin ne olur...inş. canım her yenı ay benım için bir umut ve hüsran...bekliyorum rabbım hayırlısını verır ...umudumu hiç kaybretmedım ....
canım bebegım senı bekleyelı tam 15 yıl oldu....gözlerin yaşlı senı bekliyorum gel artık bebegım annenı hıçmı merak etmıyorsun...cennet kokulum gel artık....
allahım hayırlısı ile versın inş...yedavı oldum aslında çok büyükte sorunların yok ...ama olmayınca olmuyor ne yaparsın...Bu kadar çok bebek isteyen biri olarak şu 2 satırlık cümleniz benim gözlerimi doldurdu.
Dilerim rabbim sizi bu tarifi mümkün olmayan mutluluklar taçlandırır.
Sorun ne acaba? Sizde mi eşinizde mi? Tedavisi yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?