inş......canım allah razı olsun...Rabbim en kisa zamanda nasip eder inşallah
Benmde 3. Senem bu yil. Tedaviler,ilaclar,drlar... Ugrasiyoruz bakalim. Egr benm siram geldiyse,ben sirami size veriyorum. 1 sene daha beklerim,Rabbim benden once size nasip etsin insallahinş......canım allah razı olsun...
gelecek inşallah benimkiler gelip gittiler gelip gittiler ıkı cocuk goruyom ruyamda beyaz elbıse gıymısler guluyolar bana ama kucagıma gelemedılercanım bebegım senı bekleyelı tam 15 yıl oldu....gözlerin yaşlı senı bekliyorum gel artık bebegım annenı hıçmı merak etmıyorsun...cennet kokulum gel artık....
amin canım senın de benım de ısteyen herkesın de hiç gebelık yasadın mı bılmıyorum ama ınan hıc olmamamsı olup da gömmesinden daha kolayinsanın canı acıyor işte ne yaparsın..çocuğu olanları görünce daha çok acıyor..cennette buluşursunuz.....allahı kucağına almayı nasıp etsin inş....
ewet kesınlıkle cokk guzel anlatamam ama kaybetmesi de bı okadar daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun kalplerımıze huzur versınhangısı zor bılmıyorum....ama hamıle kalabılmekte güzeldir bence
amınnninş. canım allahım isteyen herkese nasıp etsın inş....ewet kesınlıkle cokk guzel anlatamam ama kaybetmesi de bı okadar daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun kalplerımıze huzur versın
amınnn inş. canım...Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göresini tez zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?