• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbimmmm acıyor

berirem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
1.931
740
248
canım bebegım senı bekleyelı tam 15 yıl oldu....gözlerin yaşlı senı bekliyorum gel artık bebegım annenı hıçmı merak etmıyorsun...cennet kokulum gel artık....:(

inş......canım allah razı olsun...
Benmde 3. Senem bu yil. Tedaviler,ilaclar,drlar... Ugrasiyoruz bakalim. Egr benm siram geldiyse,ben sirami size veriyorum. 1 sene daha beklerim,Rabbim benden once size nasip etsin insallah :KK19:                     

Allah tez zamanda hayirli evlat nasip etsin sana ve senin gibi melegini bekleyenlere :)

canım bebegım senı bekleyelı tam 15 yıl oldu....gözlerin yaşlı senı bekliyorum gel artık bebegım annenı hıçmı merak etmıyorsun...cennet kokulum gel artık....:KK43:
gelecek inşallah benimkiler gelip gittiler gelip gittiler ıkı cocuk goruyom ruyamda beyaz elbıse gıymısler guluyolar bana ama kucagıma gelemedıler

insanın canı acıyor işte ne yaparsın..çocuğu olanları görünce daha çok acıyor..cennette buluşursunuz.....allahı kucağına almayı nasıp etsin inş....

insanın canı acıyor işte ne yaparsın..çocuğu olanları görünce daha çok acıyor..cennette buluşursunuz.....allahı kucağına almayı nasıp etsin inş....
amin canım senın de benım de ısteyen herkesın de hiç gebelık yasadın mı bılmıyorum ama ınan hıc olmamamsı olup da gömmesinden daha kolay

hangısı zor bılmıyorum....ama hamıle kalabılmekte güzeldir bence
ewet kesınlıkle cokk guzel anlatamam ama kaybetmesi de bı okadar daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun kalplerımıze huzur versın

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin cnm sana guzel mis kokulu bir yavru ve seni dunyanin en mutlu kadini etsin ....internetten bi meryem suresini arastirsana cnm hamile kalmak icin okuyan cok kisi hamile kalmis falan yaziyordu bi arastir istersen

Ayy insallahh hayirli,saglikli bi bebisiniz olur...bir an once insallahhh

Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin arkadaşım kalpten duacınım

sen ne kadar guclu bir kadinsin... 15 yil... dile kolay.. simdiye kadar umudunu kaybetmemissin, simdiden sobrada sakin kaybetme... ben inaniyorum annesi.. melegin gelecegi vakti bekliyor.. insallah az bir zaman kaldi yuvanizi senlendirmesine, evinizi aglama sesiyle inletip geceleri uyutmamaya :)az daha sabir annesi,

Back
X