- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Magaza borcunu odediginden arkadasimin haberi yok,kiz duyunca cikarip verdi parayi benim borcumu odemek ona mi dustu diye ,ikincisinde de elektrik idaresinde tanodiklari var diye aradim dedi bilemiyorum ikisinin boynuna ama bende guven muven kalmadi bir Allahin kulunaArkadaşının nasıl suçu yok bal gibi var, adamın ilgisini görmüş ve fırsata çevirmiş, arkadaşımın kocası benim mağaza borcumu ödicek gizli gizli, ne alaka ne münasebet, elektriğimi kesiyolar yetiş falan ne ayak
Zor bir dönem Allah yardımcınız olsun biz kadınlar boşanırken umutlarımızı hayallerimizi güven duygusunuda ardımızda bırakarak boşanıyoruz.
bosanirken sanki o bana para ben ona umudumu verdim ..
Karakterim degisti sanki 30 yasindayim ama bir anda sekil degistirmis gibi hissediyorum ..Yasama sevinci istegi kalmamis gibi ,ya da amaci bilemiyorum..hafıf acılar unutulabılır ama derın acılar dılsızdır..elbet gececek elbet ruhun dınlenecek..hıc ummadıgın bır anda tekrar guvenecek tekrar baslıyacaksın..acılar yasanmıslıklar olmassa olgunlasamayız ..buyuyemeyız..
En zor kısmı geride kalmış, biliyorsun değil mi? Çok ama çok büyük bir adım atmışsın. Doğru bir adım atmışsın. Artık onu sevmiyor olman iyileşme yolunda en büyük avantajın.
Yeni insanları hayatına almak, onlara güvenmek zaman alacaktır. Acele etmene gerek yok. Ama kapıyı hepten kapatıp, kilitleme. Birazcık aralık bırak. Sana iyi gelecek insanlar içeri süzülebilsin.
Abla nasihati, okulunu boşlama. Başarılı oldukça daha mutlu olacaksın. Kendine iyi davran. Sevdiğin şeyleri ye, sevdiğin şeyleri yap. İleriye bak.
aklı evliyken bile başka kadında ise bunun için üzülmeye gerek yok
Ben ona uzulmuyorum ki selametle kalsin ben bendeki degisikligi anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?