- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kolay şeyler değil yaşadıklarınız belki zamanla umudunuzu tekrar kazanırsınız.Yine de şükretmek lazım en azından yolun başındayken farketmişsiniz ilerde çocuk filan çok daha zor olabilirdi.
9 yil bekledim .Her seferinde unuttum yaptiklarini,9 yilim gitti ...
Bunlar tipik depresyon belirtileri, ama geçecek inan bana. "Tam 30 yaşındayım" deyip beni korkutamazsın, ben çok daha yaşlıyım.Hevesim yok tam 30 yasindayim ama duzenim yok,cocugum yok,isim yok,amacim kayboldu sanki ..Kapansam eve bir ay cikmasam sikilmiyorum ,kapattikca iyi geliyor sanki
Sitede yorumlarıyla dikkatimi çeken birkaç kişiden birisin.Kotu şeyler yaşamışsın evet ama sen akıllı bir kadınsın. İnsanlara olan güvenini kaybetme yani en azindan kendini tamamen kapatma.Hayatına sevebilecegin biri girer ve yaşadıklarını unutup yeniden guvenirsin diye düşünüyorum.
Bilenler bilir klasik sozle baslamam lazim diye hissettim kendimi nedense ...
9 yildir evliydim,esimin cok buyuk ahlak sorunlari vardi gercekten simdi dusununce daha da oturuyor taslar yerine ..
En yakin arkadasima bir seyler hisettigini anlamistim,her ikisi de benim bir manyak oldugumu iddia etti ,arkadasimin kabahati yoktu evet ama kocam tam bir adiydi ..
Takip ettim cok unlu bir magazaya (o il icinde ) arkadasimin borcu vardi ,bir gun yemek yerken borcu odedin mi x in dedim ve bingo odedim dedi ,ortaligi birbirine kattim ,ustunu basini yirttim ,inkar etti ,sen bir kere bile etrafa borcun var mi demeyen adam elalemin borcunu nasil odersin diye yiktim ortaligi vol 1.
VOL 2 ,Bir gun ortada hicbir sey yokken ceplerini karistirdim ve bingo iki ,arkadasima ait odenmis bir elektrik faturasi dekontu gozlerim karardi uyuyordu sacini basini yolarak kaldirdim ,akli alindi tabi pisligin yalvarmalar yakarmalar bana tel acti kesiyorlar dedi yardim etmek istedim sadece diye kapinin onune attim ve uc gun sonra da valizimi topladim yurtdisina geldim..
Burda 3 ay boluk porcuk gecen kavgalardan sonra somestrdan once avukata soyledim islemleri hazirlasin diye gittim 5 dk da anlasmali bosandik ve Bitti ..
Ben bitti saniyordum,oh be defolup gitti hayatimdan ,donuna kadar olmasa da en azindan yarisini almistim alacaklarimin,yurtdisindayim tek basimayim ,harika bir evde yasiyorum ama oyle degil iste ..
Ben kimseye guvenemiyorum artik ,kimseye inanmiyorum ,insanlarla iliskilerim zayifladi,herkese sahte,mesafeli,uzak duruyorum..
Kimseye yardim etmek,kimsenin derdini dinlemek istemiyorum..
Cok uzakta yapayalnizim,hayatima cok uzun sure kimse giremez biliyorum,sanki insanlarin yuzlerini onlar saklarken de gorebiliyorum.
O pislik yaziyor hala barisalim diyor,hata yaptim ama seni aldatmadim diyor haha hala sereften yoksun..
Kafam cok karisik biliyorum icte cok uzgunum,cok kirildin,cok yiprandim ama artik icimden bir sey yapmak gelmiyor bosanirken sanki o bana para ben ona umudumu verdim ..
Bana bir sey kalmadi,evdeyim saat gecenin dordu sabah dersim var ama uyku duzenim .ok gibi okulu da astim.
Boslukta surukleniyorum,okuyan herkese tesekkurler..
aslında tam bırbırlerını bulmuslar
o arkadasında kocanda az degılmıs
arındın temızlendın bosver
o evlılık senı zehırlerdı
hayat cook guzel onları cıddıye alıp guvenını kaybettıgıne degmez
Ne güzel boşanıp yurtdışında eğitime devam edebiliyorsunuz ..
ÇOĞU kadın Çaresiz ve çocukla ortada kalıyor..
Teselli bulacak çok seyiniz var..
Evet maddi anlamda rahatim ama ruhumu ,hayatimi nasil duzene sokucam,nasil yapicam bunlari bilemiyorum
Aslinda kötüyüm diyorsun ama sansli oldugunun farkinda deilsin bosanabilmis ve kurtulmussun türkiyedeki bir cok kadini kocasi birakmiyor televizyonlarda görüyoruz sanslisin yurtdisina gelmissin.. Kendine farkli bir cevre yap insanlarla tanis güvenmesen bile bi iliski kurmaya bak zamanla iyilesirsin görüceksin esin ve arkadasin tam bir ahlaksizmis birak ne yapiyorsa yapsinlar sen kendi hayatina bak eglen gez toz karsina bir ask mutlaka cikar...
Hangi ülkedesin bilmiyorum ama burda olmadığın için cok şanslısın .. Işe bu duruma şükretmekle başlayabilirsin .Evet maddi anlamda rahatim ama ruhumu ,hayatimi nasil duzene sokucam,nasil yapicam bunlari bilemiyorum
Kaderine razı olmamış, asil ve gururlu bir kadın olabildiğin için kutluyorum seni.
Onların seviyesine düşmeden en temizini yapmışsın.
Bence numaranı falan da değiştir hiç ulaşamasın o pislik sana.
Sen şu an hayatının en zor dönemindesin.
Unutma ki ayakların dibe vurmadan suyun üstüne çıkamazsın.
Sen bunu atlatırsan artık daha da hiçbişey öldürmez seni.
Gücün ve gururundan dolayı seni tebrik ediyorum.
Sadece biraz zaman, emin ol çok mutlu olacağın günler yakındır.
mutlu olun
Gucumu o pisligin parasina muhtacim hayati boyunca biri iki edememis insanim ben ne varsa harcadim ,kendime,ese dosta ..
Gururlu muyum sence bana para vereceksin ,essek gibi karsilayacaksin masraflarimi dedim kabul etti ,onun sayesinde buralardayim annem babam memur imkani yok bunlari karsilayamazlardi ..
Donucem bu somestrda ,isim hazir degil,evim hazir degil,kafamda bin tane soru ,ne yapacagim belli degil,kalsam mi gitsem mi bilemiyorum falan filan
Güçlü kalarak boşanmanıza çok sevindim.Hatta gurur duydum hala güçlü kadınlar var diye :) Zaman her şeyin ilacı derler..Bu günleri de atlatırsınız inş. :)
Sıkıntıların bence yaşadıklarından çok belirsizliklerden kaynaklanıyor. Hani olan olmuş artık önüne bak derler ya sen önünü göremiyorsun. Ama buda senin elinde. Her şey birbiriyle ilintili değil midir? İş, düzenli hayat, para, kendini iyi hissetme, çevrene pozitif enerji verme ve ilişkiler. Bir yerden başla gerisi çorap söküğü gb gelecektir. Yaptıklarından bu gücün sende olduğu belli. Silkelenmen lazım ama öyle bir haftalık değil.Gucumu o pisligin parasina muhtacim hayati boyunca biri iki edememis insanim ben ne varsa harcadim ,kendime,ese dosta ..
Gururlu muyum sence bana para vereceksin ,essek gibi karsilayacaksin masraflarimi dedim kabul etti ,onun sayesinde buralardayim annem babam memur imkani yok bunlari karsilayamazlardi ..
Donucem bu somestrda ,isim hazir degil,evim hazir degil,kafamda bin tane soru ,ne yapacagim belli degil,kalsam mi gitsem mi bilemiyorum falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?