Yiyor Eline sağlık güzel olmuş diyor Bi de obur Herşeyi yer Ama ne gerek vardı lafı ağzına yapışmışşş Her akşam bana sorar bugün ne yaptınn Temizlik yaptım şunu yaptım bunu yaptım Çok fazla kültürel işle uğraşmamışsam Peki tamam ama yarın kitap okuyalım tamam mı Yarın boş işlerle uğraşma diyor Ne boş işi lan Temizlik boş iş mi Hakaret gibi geliyor insan o kadar uğraştıktan sonraZıkkımın kökünü yesin o! Baklava bulmuş da bir de bunuyor.
Hayır hiç yemem de dememiş, madem gereksizdi ne diye tepiyorsun ha bire? Gereksiz diyen adam protesto babında yemez de yani
Söyle ona ileride evlenince akşam yemeğinde kitapları kemirsin madem! Yemek yapmak gereksizse yani
Abartmasın pabucumun enteli, her şeyin yeri ayrı, yemek yapmak zamanı boşa harcamak değildir, bu işi aşkla yapanlar var.
Kitap okumak, araştırma yapmak da bazıları için öyle. Sapla samanı karıştırmasın, kendine gelsin, adam olsun!
Hıh sinirlendim bak.
Hahahah çocuğun alıcısı çok çıktı konu sahibi kaybetmeden konunu kapattır bence
Ne kadar da bana uygun bir erkek..hiç temizlik yemek yapmayıp kitap okumamı alkışlayacak erkek varmıymış ?? Niye bana denk gelmemiş?? canım bu çocuğun 30-35 yaş versiyonu varsa haber et rica edicim, bekliyorum ona göre.
Hahahah çocuğun alıcısı çok çıktı konu sahibi kaybetmeden konunu kapattır bence
Yiyor Eline sağlık güzel olmuş diyor Bi de obur Herşeyi yer Ama ne gerek vardı lafı ağzına yapışmışşş Her akşam bana sorar bugün ne yaptınn Temizlik yaptım şunu yaptım bunu yaptım Çok fazla kültürel işle uğraşmamışsam Peki tamam ama yarın kitap okuyalım tamam mı Yarın boş işlerle uğraşma diyor Ne boş işi lan Temizlik boş iş mi Hakaret gibi geliyor insan o kadar uğraştıktan sonra
Yooo çok titizdir bi dee Öğrenci evinde duvarları çamaşır suyuyla silen bi erkel düşünebiliyo musunuz ? Evlnince beraber yaparız diyor Olabildiğince faydalı şeylere vaktimiz kalsın diye elbirliği yaparız diyor
Pehh, kusura bakma kardeş ama temizlik boş iş değil. Oldu olacak s.calım hiç temizlemeyelim, üstünde de kitap okuyalımYiyor Eline sağlık güzel olmuş diyor Bi de obur Herşeyi yer Ama ne gerek vardı lafı ağzına yapışmışşş Her akşam bana sorar bugün ne yaptınn Temizlik yaptım şunu yaptım bunu yaptım Çok fazla kültürel işle uğraşmamışsam Peki tamam ama yarın kitap okuyalım tamam mı Yarın boş işlerle uğraşma diyor Ne boş işi lan Temizlik boş iş mi Hakaret gibi geliyor insan o kadar uğraştıktan sonra
Bazen makarna yaptım yine makarna yedim bs deyince bekar evinde İçim acıyo Ooyy canım benim bi evlenelim ben sana neler neler yapıcamm ellerimle beslicem seni diyorum Ne gerek var diyor Odun ya
Çocuğu sınavlara hazırlanırken başında durup ders çalış diyen anneler gibi sevgili mi olur yaa:)iyi bir eş adayı. Maaşallah. :)
Ama ev işi yaptığında, iki haftalık tatilinde sürekli gereksiz işler falan demesi kötü bence de. Kendimi düşünüyorum. Kötü hissederim yani. Anlıyorum, benim annem de bana bırakıyor temizliği çünkü. Kendi evinde sana iş yaptırmasın. Ama "anne evinin iş bölümü böyle" diyebilirsin belki. Hani, "annem yemek yapar, ben tatillerde temizlik yaparım" gibi.
Ayrıca yemek yapmak da bir hobidir. Ve bu seni mutlu ediyorsa, bunu ona anlatmalısın. Hobilerin gerekli olduğunu falan.
Evet, iyi bir erkek ama seni kendi kalıplarına sokmaya çalışması hoş değil. Yemek yapma, temizlik yapma diyor olsa bile.
Ben de temizliği bayıldığımdan yapıyom sankiPehh, kusura bakma kardeş ama temizlik boş iş değil. Oldu olacak s.calım hiç temizlemeyelim, üstünde de kitap okuyalım
Öfff abartmasın o da, tamam ben de büyük bir aşkla temizlemiyorum evi ama yaşayabilmek için yapmak gerekiyor.
Tarihin en büyük ineklerinden biri olmak yolunda ilerleyen biri olarak söylüyorum, kitap okumayı, kimsenin izlemediği sanat filmlerini falan izleyen biriyimdir ek olarak ama bu demek değil ki yemek yemiyorum, fotosentez yapıyorum, evimi de temizlemiyorum
Yok işte anne yok yanında arkadaşlarıyla yaşıyor Öyle oturduğu yerden konuşmuyor Kendi işini de görüyor bi yandan onca şeye de yetişiyor maşallah ama ben onun kadar olamıyorum napimYahu geçsin o ayakları. Şimdi annesi yapıyor yemeğini yıkıyor çamaşırını.
İlerde evlenince bulaşıklar dursun akşama yemek olmasın gömlekler ütülenmesin görürsün o zaman entel danteli.
Okb nedirbu kadarı da okb ye giriyor resmen...
Bu davranışlarını evlenince yapsın bakalım Ben onu aç bırakıyor muyum bırakmıyor muyumO odunsa sen iki kez odun ol da, görsün yaptigi muamelenin küstahligini. sinirlendim yav
obsesif kompulsif bozukluk, takıntı hastalığıOkb nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?